De nieuwe Facebook Timeline: tips & tricks

Ruim 3 maanden na Mark Zuckerberg’s aankondiging van een radicale redesign van Facebook, is ‘Timeline’ nu beschikbaar voor alle 800 miljoen gebruikers. Iedereen kan Timeline zeven dagen testen en naar zijn eigen smaak inrichten voordat hij op 22 december definitief wordt ingevoerd. Timeline is ook ingevoerd voor de mobiele app van Facebook en voor Android-toestellen.

Nog geen idee wat Timeline nu eigenlijk is? Een kort introductiefilmpje:

Omslag en activiteitenlogboek

Timeline is een chronologische lijst van al je activiteiten op Facebook, inclusief foto’s, video’s, status updates en locaties. Rechtsboven in je profiel staat de weergave van jouw timeline, je levensgebeurtenissen, die teruggaan naar je Facebook- ‘geboorte’. Bovenaan in het midden kan je een gepersonaliseerde ‘omslag’ toevoegen; bijvoorbeeld een foto waar je goede herinneringen aan bewaart.  Hiermee kun je jouw profiel nog meer afstemmen op wie je bent. Onder deze omslag staan je profielgegevens, vrienden en foto’s. De laatste twee zijn vaste componenten van je timeline. Met de rest kan je spelen. Je verwijdert ze uit je favorieten door rechtsboven in de hoek te klikken op het potloodje.

Bron: Mashable

In de 2 kolommen hieronder staan al je updates en recente activiteiten op Facebook. Deze activiteiten zijn verdeeld in ‘de vorige maand’, ‘de hoogtepunten van 2011’ en ‘verder terug’. Een nieuwe feature is het activiteitenlogboek: een samenvatting van al je activiteit op Facebook sinds je geboorte.

Je kunt je favoriete momenten (verslagen) met een ster markeren om ze te vergroten naar breedbeeld. Door hier weer op te klikken, kan je je post  minimaliseren. Naast de ster staat een potloodje, waarmee je de gebeurtenis kan bewerken, verbergen of kan verwijderen uit je timeline.

Helemaal rechts in je timeline zie je een balk met updates van je vrienden. Je kunt deze verwijderen door helemaal rechtsonder op het icoontje te klikken. Je ziet dan nog wel de onvermijdelijke reclames. Als die je irriteren, klik dan op het kruisje om ze weg te halen. Je krijgt dan de mogelijkheid om alleen deze advertentie te verbergen of alle uitingen van een aanbieder te blokkeren.

Je kunt Timeline hier inschakelen voor jouw profiel. Facebook biedt hiervoor ook hulp.

Likes en toepassingen

Likes krijgen een prominentere plaats dan in het oude design, namelijk onder je verslagen. Ook toepassingen zoals Spotify komen duidelijk in beeld. Ook dit gedeelte van je timeline kun je helemaal naar jouw smaak inrichten.

Er zijn nog veel meer mogelijkheden om jouw profiel te personaliseren. Op Mashable vind je een handige galerij met tips en tricks.

Als je wilt zien hoe anderen jouw profiel zien nadat je er aan hebt gesleuteld, kun je rechtsonder je omslagfoto naast de button ‘activiteitenlogboek’  klikken op de ster. Dan bekijk je je profiel vanuit openbare ogen of die van een vriend.

Privacy

Het meest gehoorde bezwaar tegen de nieuwe timeline is het verzoek van Facebook om nog meer persoonlijke informatie aan je profiel toe te voegen. Die zou gebruikt kunnen worden voor reclamedoeleinden, omdat nu nog duidelijker is wie je bent en waar je interesses liggen. Door de zevendaagse ‘proefperiode’ te introduceren heeft Facebook geprobeerd om de eerste zorgen over je privacy weg te nemen. In deze periode kun je informatie toevoegen en verwijderen, zodat je alleen publiceert wat jij wilt.

Wat kan je ermee?

Timeline is een manier om je profiel nog meer naar jouw smaak te personaliseren. Het is uiteraard aan jou of je daar behoefte aan hebt. Je kunt je creatieve geest laten spreken om jouw account te pimpen, maar je kunt nu ook eens goed onder de loep nemen wat je eigenlijk wel en niet wilt delen met je vrienden.

Alle bezwaren, vragen of loftuitingen ten spijt: de nieuwe Timeline komt er, of je nu een liker of een hater bent.

Voor iedereen die wat inspiratie zoekt voor zijn omslagfoto heeft Mashable wat leuke designs op een rijtje gezet,

Interessant?

Lees dan ook onze andere artikelen over , , , , , , .

Reacties

 1. Misschien een gekke vraag… maar hoe kom ik nu bij die timeline? Ik zie ‘m niet terug.

 2. hoi.. ik heb een probleem. ik heb perongelukt die tijdlijn op mijn profiel gezet maar ik begrijp niks meer van facebook nu.. hoe kan ik die terug op pagina zetten?? alvast bedankt!

 3. @Judith als je tijdlijn hier hebt ingeschakeld (https://www.facebook.com/about/timeline/apps) dan kom je door op je naam rechtsboven te klikken.

  @Daisy eenmaal tijdlijn ingeschakeld betekent dat je ‘om’ bent. Je kunt niet meer terug. Uiteindelijk gaat iedereen vanzelf naar de nieuwe tijdlijn.

 4. Je kan het inderdaad niet terug draaien. Maar misschien kunnen we je helpen: wat snap je niet?

 5. ik wil van die tijdlijn af ! .. hoe kun je er van afgraken ?

 6. @floot Ik adviseer je om er aan te wennen.. As donderdag wordt de Timeline definitief ingevoerd.

 7. @liza & floor: al wil je er vanaf, dit kan (volgens) mij niet meer. Zie bovenstaande reacties.

 8. Het is wel even wennen in ieder geval, dat nieuwe design. Komt in het begin nogal rommelig over. Maar volgens mij is dat een kwestie van wennen.

  Bedankt voor de tips & tricks!:)

 9. Ja, het is weer heel wat anders inderdaad. Inderdaad een kwestie van wennen. Dank je Remon!

 10. Voor diegene die geen inspiratie hebben om zelf een ontwerp te maken, je kan bij: http://feedmestatus.com/widget/facebookcovercreator eenvoudig een eigen ontwerp maken en die gebruiken voor je Timeline Cover.

 11. Leuk Ruben, ik heb het meteen geprobeerd.Ik heb nu een erg fleurige omslag!

 12. @Liza: Je zegt in de inleiding en reacties dat a.s. donderdag timeline definitief word ingevoerd.. zou mooi zijn, want ik heb ook al vrienden die beginnen te zeuren dat ze terug willen, maar ik kan nergens een officieel bericht hierover vinden? Heb je een bron? Ik vermoed dat je in de war bent met de review periode van 7 dagen. Die is er namelijk altijd al geweest, en voor mensen die zich 15 december direct hebben aangemeld, betekend dit dat hun profiel inderdaad de 22e live gaat (of ze nu voor publiceren kiezen of niet).

  Hoor het graag als je toch gelijk hebt :)

 13. hoi vraagske ik heb per ongeluk iets verwijderd uit mijn tijdlijn kan ik dat terughalen? en wat is het verschil tussen bericht verwijderen en bericht uit tijdlijn halen? thx

 14. @Cheyenne Verwijderen is binnen Facebook ook echt verwijderen. Daarin zit bij de Timeline en bij de berichten geen verschil. Dit kun je dus niet terug halen.

  Bij de Timeline heb je wel de mogelijkheid om berichten te verbergen. Heb je dit gedaan, dan kun je een bericht wel terug halen. Dit doe je door naar de “Activity log” te gaan en daar je bericht op te zoeken. Helemaal rechts staat dan een rondje of een kruisje. Deze kun je aanklikken en de zichtbaarheid aanpassen.

  Sorry voor de Engelse benamingen. Ik gebruik Facebook in het Engels.

  Succes!

 15. Jeroen thx voor de uitleg heb het gevonden hoor en geen probleem mijn engels is redelijk goed dus ik heb het goed verstaan ;o))) fijne dag nog

 16. @martin Dat is een goeie, je zou wel eens helemaal gelijk kunnen hebben! Ik ging er blindelings vanuit dat dat de definitieve datum was, maar zoals jij het zegt klinkt het mij logischer in de oren. Ik ga op onderzoek uit, maar ik denk dat je gelijk hebt.

 17. hey, ik heb sinds vanmorgen de tijdlijn maar ik zie nergens waar ik berichten kan versturen of waar mijn prive berichten te zien zijn?? Bij andere gebruikers zie ik de button met bericht net onder de omslag staan, maar bij mij staat daar alleen informatie bijwerken/acativiteits logboek??

 18. @Angela

  Berichten versturen doe je niet via de tijdlijn. Het is ook vrij logisch dat je deze buttons niet op je eigen tijdlijn ziet. Je wilt jezelf toch niet een bericht sturen?

  Als je een bericht wilt sturen klik je op het Facebook logo links boven in en vervolgens in het linker menu op messages (berichten). Hier kan je berichten versturen.

  Succes!

 19. @jeroen, ja sorry, het is allemaal nog een beetje wennen! Zit zowieso nog niet zo lang op FB, maar bedankt voor je reactie!

 20. @Angela Geen probleem. Ik ben blij dat het nu gelukt is.

 21. Hoi Angela,

  Ik zie dat Jeroen je al heeft geholpen, thanks!

 22. Hallo,
  Fijn artikel, meteen een helder verhaal.
  Ik ben beheerder van een pagina. Ik heb nu de tijdlijn op m’n eigen profiel staan (al ga ik af en toe weer gewoon terug naar de oude opmaak en kan dan via account instellingen weer naar de tijdlijn…?) Weet iemand of (en hoe) de tijdlijn ook op een bedrijfspagina kan?

 23. Nee, de tijdlijn is er niet voor Facebook pagina’s

 24. Ik Zie op andermans profielen niet meer weergegeven waar ze op gereageerd hebben (anderen) waar staat dit of is dit eraf gehaald en allen rechts in die balk want op mobiel zie je dan dus niks meer…

 25. Facebook verpest zichzelf. Stomme tijdlijn die je niet eens kan verwijderen. >_<

 26. hoe verwijder je de tijdlijn????

 27. Maarten Godschalk |

  Dat ze moeten vernieuwen snap ik ook wel (onder druk van allerlei zelfbenoemde experts..) maar ik vind de timeline nogal onoverzichtelijk. Geen verbetering.

 28. Dus Timeline is defiitief? Ik heb het gisteren op mn profiel gezet en vind het een rommeltje. Onoverzichtelijk, lelijk, rommelig…Maar ik kan het op geen enkele manier verwijderen.
  Vandaaag is het donderdag, dus zou iedereen het moeten hebben, maar van al mn vrienden ben ik de enige…Ik wil er van af!

 29. De timeline is inderdaad definitef. Martin wees mij erop dat de proefperiode van zeven dagen voor iedereen op een andere datum valt, dus 22 december is niet de definitieve datum, behalve als je 15 december bent begonnen met Timeline. Het is inderdaad wennen. Persoonlijk vind ik het niet onoverzichtelijk, maar dat is voor iedereen anders.

  Succes!

 30. die tijdslijn is het slechtste wat ze nu op facebook konden zetten….

  zo onoverzichtelijk… je pagina opgedeeld in allemaal vakjes aan twee kanten, ik ben absoluut tegen :-(

  en werk alles behalve graag met deze nieuwe lay out! kunnen ze niet vinden dat je je lay out zelf kiest en kan aanpassen?

 31. Layout zelf aanpassen. AUB niet. Dan krijgen we dezelfde poppenkast als met Hyves. Ik vind het super. Daarnaast gebruik ik meestal het Nieuwsoverzicht.

  Wil je alleen foto’s of je check-in’s bekijken. Dan kan je deze rechts onder je foto aanklikken. Oftewel: volop overzicht.

 32. ik wil heel graag timeline, maar als ik het wil instaleren en druk op nu gebruiken. is die alleen maar aan het laden.
  iemand een oplossing?

 33. hoe moet je deze timeline verwijderen ben het zo beuu!!

 34. @tessa Je kunt Timeline niet verwijderen, het enige dat je kunt doen is hem aanpassen op jouw wensen. Ik heb even goed voor je gezocht, maar helaas, je moet ermee leren leven!

 35. @linda Heb je via deze link http://www.facebook.com/about/timeline al geprobeerd om Timeline te proberen? Je krijgt dan als het goed is de nieuwe lay-out die je kunt customizen. Als je er tevreden over bent na een paar dagen of na een paar uur, dan kan je ‘publiceren’ (rechtsboven). Hopelijk lukt het?

 36. ok dankjewel als je nu nieuw facebook maakt heb je dan de oude facebook terug?

 37. @tessa Hoe bedoel je dat precies? Als je de ‘proefperiode’ in bent gegaan, is Timeline over 7 dagen definitief. De oude krijg je niet terug.

 38. ik bedoel facebook verwijderen en een nieuwe maken

 39. Ah zo! Dat kan je altijd proberen, maar je kunt er gerust vanuit gegaan dat Timeline hoe dan ook wordt ingevoerd, of je het nu leuk vindt of niet. Je haalt jezelf denk ik een hoop werk op de hals door je account te verwijderen en weer helemaal opnieuw op te zetten. Daarbij is het niet ondenkbaar dat ‘nieuwe’ Facebook-gebruikers meteen Timeline krijgen, zonder proefperiode.
  Het is erg vervelend als Timeline je niet bevalt, maar ‘wennen’ is nu eigenlijk het beste.

  Heel veel succes :(

 40. Duidelijk artikel. Ik had het timeline al gezien bij sommige mensen. Ik vind het er alleen verschrikkelijk uitzien die meerdere kolommen. Zo rommelig. Om die rommeligheid was ik nou juist blij dat ik van hyves af was :( Dat iedereen maar alles kan aanpassen naar eigen rommelige smaak vind ik nou net zo jammer.

 41. Waarom zie ik mijn nieuwe vrienden niet meer op tijdlijn.
  Terwijl andere vrienden dat bij hun wel zien.

 42. Goed artikel! Ik heb even een vraagje. Ik heb gisteren bij mijn ouders thuis timeline geinstalleerd. Nu is het probleem dat ik op deze pc wel m’n nieuwe timeline-profiel zie, maar op m’n laptop, die ik normaal altijd gebruik, niet. Dit is heel irritant omdat m’n vrienden nu wel m’n timeline zien (ik heb geen gebruik gemaakt van de 7 dagen proefperiode, vind de nieuwe layout echt tof), maar ikzelf dus niet. Kan ik hier iets aan doen?

 43. ik wil gaar men oude facebooj trg kan je ook weer een facebooktrg maak app downlouden

 44. ik vind het opzich wel gaan
  alleen jammer dat je profielfoto zo klein word!
  dat is echt een groot nadeel.

 45. ike vind die tijdlijn erg vervelend als het ingevoerd word ga ik weg bij facebook kan niet meer terug naar me oude profiel en we zijn gewoon verplicht als hondje te gaan zeggen ja baas! sorry dat is laatste wat ik zal doen in me leven!

  kan die tijdlijn gewoon niet weg gemaakt worden iedereen is er vet op tegen me mevrouw. Liza bruggeling vind het helemaal toppie maar je bent niet allen op deze wereld! als je 1x wat zegt is het voldoende dan in herhaling blijven en hou anders uw, snafel!

  Ik vind echt een slechte punt en hoop dat dit facebook een einde maakt want ze vragen er zelf om dikke troep! als ze dit ook nog met de ondernemers pagina gaan doen dan is het helle maal klaar!

 46. @Quinn Fijne kerstdagen en maak je niet zo druk.

 47. Goedenavond,
  Kan het iets te maken hebben met de nieuwe tijdlijn (vandaag erop gezet) dat ik tot en met gisteren gewoon foto`s kon uploaden vanaf mijn telefoon en vandaag niet meer?
  Alvast vriendelijk bedankt voor de hulp.

  Mvg Erwin

 48. Leuk artikel! Aan de ene kant wordt plots meer informatie makkelijk beschikbaar, aan de andere kant heb je ook meer controle over al die rondzwevende gegevens.

  Vraagje: Kan je instellen dat mensen enkel kunnen terug gaan naar het begin van 2010. Dat ze dus mijn zeer oude updates van 2008-2009 enz niet meer kunnen zien? Dat zou ik zeer fijn vinden :) groetjes

 49. hoe kan ik mijn profielfoto bij tijdlijn vergroten , kan iemand mij helppen ??? plzzz :(

 50. Het idee is leuk, maar ik denk niet dat Facebook zich hier heel populair mee heeft gemaakt.

  @Lasoen; ik zie dat je wel data kunt verbergen, maar verwijderen is niet altijd mogelijk.

  @Fatma; via de optie ‘omslag toevoegen’ kan je een foto groot op je profiel zetten.

 51. Waarom kan ik de vrienden van mijn vrienden niet meer zien met de nieuwe timeline? Ik kan alleen nog maar de gemeenschappelijke vrienden zien!

 52. Ik heb de nieuwe tijdlijn geïnstalleerd en deze is ook zichtbaar voor vrienden, maar de knop Activity log / Activiteitenlogboek ontbreekt in mijn profiel. Ik kan dus zelf niet zien hoe het eruit ziet. Mijn omslagfoto zie ik ook niet. Is er iets mis met mijn instellingen?

 53. Timeline per ongeluk ingevoerd door een simpele druk op een knop..
  fijn dat het zo duidelijk word aangegeven dat je er voorgoed aan vast zit.
  Er zijn mensen die van privacy houden dus heb ik facebook verwijderd, net als met Hyves zullen er zeker meer volgen.
  Mark my words!

 54. Zo is het, ik heb facebook er ook al afgegooid

 55. @Nick @ Nancy Als je stopt met Facebook omdat je niet tevreden bent over de privacy gevoeligheid van de tijdlijn/Timeline, dan heb je veel te snel geoordeeld. Je hebt namelijk 7 dagen voordat de tijdlijn actief wordt. Tot die tijd zie alleen jij hem. Je kan dan alles wat je niet zichtbaar wilt hebben voor anderen verbergen. Ook heb je (volgens mij) de mogelijkheid om met 1 druk op de knop alles wat op je tijdlijn staat te verbergen.

  Het is goed om te weten dat de tijdlijn er alleen maar voor zorgt dat je berichten die je ooit gedeeld heb weer terug te vinden zijn. Jij hebt er destijds zelf voor gekozen om dit te delen. Het is nu alleen maar gemakkelijker terug te vinden.

 56. @Doortje Dat is vreemd, die knop zou rechtsonder je omslag moeten staan. Wellicht even een hik in Facebook. Al in- en outloggen en f5 geprobeerd?

 57. Ik vind het nieuwe tijdlijn leuk! Het is op datum, met veel mogelijkheden, lekker eigentijd, toevoeging van socialapps, gaat helemaal met zijn tijd mee! Ben er blij mee!

  Het is even wennen idd, maar dan zie je toch tal van leuke extra mogelijkheden.

  Nu nog wachten tot deze volledig gepubliceerd is.

 58. @mirjam Klopt, ik ben ook één van de (bijna weinige zou je zeggen aan de reacties te zien ;)) mensen die het best een prettige verandering vindt. Even wennen inderdaad, maar voor mij persoonlijk een goede verandering.

 59. @Liza, absoluut!

  Wat ik enkel niet begrijp is hoe je een eigen “pagina” van bijvoorbeeld je bedrijf mee krijgt op de tijdlijn. Deze staan nog gewoon in het oude format. Zou toch moeten kunnen denk ik (?)

  Iemand tips?

 60. Nogmaals… wie kan mij helpen?

  Goedenavond,
  Kan het iets te maken hebben met de nieuwe tijdlijn (vandaag erop gezet) dat ik tot en met gisteren gewoon foto`s kon uploaden vanaf mijn telefoon en vandaag niet meer?
  Alvast vriendelijk bedankt voor de hulp.

 61. @erwin Die kan ik zo niet beantwoorden helaas. kan het zijn dat je de app nog moet updaten (wellicht is er één voor beschikbaar)? Wie kan helpen?

 62. echt stom hoor die tijdlijn zou dat niet doener gaan er veel mee stoppen dan

 63. Ik had hem ook liever niet dan wel gehad.
  Vind het vreselijk!
  Waarom veranderen ze die terwijl niemand dit wil? Slaat eigenlijk nergens op. Zo zorgen ze alleen maar dat mensen geen facebookmeer gaan gebruiken :S

 64. Wat een vervelend onoverzichtelijk gedoe met die tijdlijn. Walgelijk. Einde facebook.

 65. Help!! Per ongeluk tijdlijn aangeklikt uit nieuwsgierigheid en ineens heb ik er 1! Ik wil er graag vanaf.. het moet toch wel mogelijk zijn om de tijdlijn uit te schakelen? Ik ben de enige van mijn vrienden die er 1 heeft en ik kan nergens dat bericht vinden dat iedereen er 1 krijgt.. Wie kan mij helpen?

 66. @Ruben: feedmestatus vind ik zelf een rustige uitstraling hebben dan de timeline! Is deze echt gratis?
  Timeline vind ik best rommelig uitzien en ik wil eigenlijk terug naar de oude FB-uitstraling. Maar daar ik niet meer terug kan, ben ik genoodzaakt iets anders te verzinnen: een mooiere en nettere uitstraling creëren. Hoe doe ik dit?

  Nog een goed uiteinde!!

  bvd en gr

 67. Voor iedereen die het allemaal “verschrikkelijk vindt”: jankers, get a life. Ga je vrienden eens gewoon opzoeken.

 68. Kan iemand mij alsjeblieft helpen?
  Ik heb op 21 iets geplaatst op mn timeline. Ik ging een btj rommelen met die functie dat je de datum van je post kan veranderen. Ik heb de datum toen per ongeluk veranderd van 21 december 2011 naar ‘gewoon’ december 2011. Nu is die hele post verdwenen van m’n timeline…
  Weet iemand hoe ik dit weer terug kan veranderen naar de originele datum zodat die post gewoon weer op mn timeline staat???
  Alvast bedankt!!!

 69. Hallo,

  Weet iemand hoe je de timline tree kan verbergen?

  Bedankt

 70. @tam Bedoel je daarmee wat rechtsboven staat, met ‘geboren’ tot nu? Dat kan je niet verwijderen helaas.

  @melody Als je klikt op ‘activiteitenlogboek’ rechtsboeven, dan zie je alles wat je in de maand december hebt gepost. Je ziet dan ook de statusupdate die je hebt verwijderd. Als je op het bolletjes rechts van de update klikt, krijg je de optie om de update te bewerken. Hopelijk heb je hier wat aan!

 71. @Liza:Dankje voor je antwoord.
  Wel raar want als je iets wil veranderen dan kan dat dus niet…
  Wil een jaartal veranderen maar dat kan dus niet pfff

 72. nu met de nieuwe tijdlijn zit ik met een hele lijst van aanvragen van dingen voor een spel, vanaf het jaar 0… het mooiste zou zijn als je deze lijst in een keer zou kunnen selecteren en dan alles kan verwijderen. Per stuk is dit gewoon niet te doen…

 73. Een paar weken geleden heb ik mijn Facebook wall opgeruimd en – op een paar berichten na – helemaal leeggemaakt (lees: bericht voor bericht verwijderd). Gisteren heb ik de tijdlijn geinstalleerd maar nog niet gepubliceerd en nu valt mij op dat alle berichten – ik spreek van jaren terug – weer in het activiteitenlogboek staan. Hoe kan dat? Ik neem aan dat eens verwijderd altijd verwijderd is, of heeft FB een kopie teruggezet? En belangrijker: betekent dit dat ik wederom al deze berichten een voor een moet verwijderen?

 74. @hilde heb je ze verwijderd of verborgen?

 75. @Jeroen In de “oude versie” (het prikbord) verwijderd, een voor een.

 76. Kan iemand mij helpen? Ik snap namelijk niks van mijn timeline..
  Als ik iets post op Facebook komt het niet in mijn timeline te staan
  Ook niet als ik aangeef dat ik het zichtbaar wil hebben. Ik kan ook de reacties
  niet meer zien van mensen als ze op mijn bericht reageren weet iemand
  Hoe ik dat wel kan?

 77. Een vraagje?

  Ik heb de tijdlijn op mijn pc geactiveerd m.b.v. http://www.facebook.com/about/timeline. Dit heb ik ook gedaan op mijn moeder haar pc.

  Maar op mijn laptop zie ik de groene knop niet die ik op beide andere pc’s wel zag. Hoe kan ik op de laptop alsnog de tijdlijn activeren? Iemand een suggestie?

 78. @Hilde Ik heb al de tijdlijn (al maanden), maar als ik een bericht verwijdert zie ik niks terug in het activiteiten logboek. Staat er niet toevallig achter dat je het verwijderd is? Normaal staat er een rondje achter.

 79. @Melany Heb je al eens uit- en ingelogd. Reacties liepen bij mij in het begin ook niet helemaal lekker. Moet ik er wel bij zeggen dat ik het al een paar maanden gebruik en het toen alleen voor ontwikkelaars toegankelijk was.

 80. @Netty Het is mij niet helemaal duidelijk of je dit op je laptop voor jezelf of voor iemand anders wilt doen. Je hoeft dit namelijk niet voor elke apparaat apart te doen. Als je het een keer voor jouw profiel hebt gedaan, dan moet je de tijdlijn nu overal zien. Zo niet, even uit- en inloggen. Succes!

 81. @Jeroen Wat ik niet begrijp is dat berichten die ik eerder verwijderd heb op mijn prikbord, voor de nieuwe layout – en ik spreek van een paar weken geleden al verwijderd – nu ineens terug te vinden zijn in het activiteitenlogboek. Er staan inderdaad rondjes achter maar deze berichten had ik weken geleden dus al verwijderd. Eens verwijderd is altijd verwijderd mag je toch aannemen? Bovendien, betekent dit dat FB toch een kopie bewaart? Hoe kunnen verwijderde berichten anders weer opduiken? Ik ben er zeker van dat quasi mijn volledige prikbord leeg was, heb dit nog laten checken door iemand anders. Dus tot gisteren was het ook leeg. Nu ineens heb ik een tijdlijn met volledig zichtbare berichten, vind ik leuks etc. tot aan de datum dat ik een FB profiel heb aangemaakt.
  Soit, ik ben gisteren wederom bezig geweest met berichten manueel – een voor een – te verwijderen.

 82. @Hilde Het is inderdaad vreemd en ik heb het ook nog nooit eerder gehoord. Ik zou haast zeggen dat je iets verkeerd hebt gedaan, maar dat is iets te makkelijk. Ik zal het komende week even op iemand zijn profiel proberen voordat ik hem overzet naar de tijdlijn. Wat je ook kan doen is hier http://www.facebook.com/help/contact_us.php?id=297365590303574 even je “klacht” melden.

 83. Hallo daar,

  Waarschijnlijk een wat domme vraag maar als je overstapt op tijdlijn gaan dan automatisch alle gegevens en info over of moet je alles opnieuw invoeren?

  Groetjes

 84. @Joan je hoeft niks opnieuw in te voeren

 85. Dag Jeroen,

  Bedankt voor je reactie alleen ben ik nog niet helemaal geholpen.

  Het gaat om mijn eigen laptop, ik begrijp dat de nieuwe layout dan dus zichtbaar zou moeten zijn. Dat is het niet en afmelden en opnieuw aanmelden heeft niet geholpen, pc uit en weer aan ook niet.

  Heb je nog andere suggesties? Lees het graag

  Groet,
  Netty

 86. Ik heb aan mijn eigen facebookpagina, ook een andere pagina aangemaakt (van eigen bedrijf) Hoe krijg ik deze ook over op Timeline? Zijn daar mogelijkheden voor?

 87. persoonlijk vind ik die tijdlijn maar niets.. Je hebt er geen duidelijk overzicht over (vind ik toch), je page staat nu zo overvol, al die kaderkes vanaf je iets plaatst of deelt.. Veel te druk!!! Als men dan toch persee het concept willen voor je page te personaliseren, dan hadden ze beter wat meer zoals de page van netlog moeten doen, het is veel overzichterlijker en je kunt het ook personaliseren naar eigen smaak.. nu loopt alles door elkaar, zijn het allemaal blokken die er opstaan, terwijl bij netlog is alles mooi 1 geheel. Ik zeg niet dat het precies zoals netlog zou moeten, maar het zou leuker en makkelijker geweest zijn moest het ook zoiets geweest zijn.. hopelijk blijft de tijdlijn niet lang.. Of laat men de mensen kiezen voor terug te keren naar het vorig ontwerp zoals men gedaan heeft bij youtube..

 88. @ jeroen, ja ik log me steeds opnieuw in nu want dan staat het wel in me timeline, maar nog steeds zie ik niemands reacties..

 89. Hi,

  ik zou graag gebruik willen maken van timeline, maar zie geen enkele mogelijkheid om hem in te schakelen?!
  Ik was in de veronderstelling dat dit nu voor iedereen beschikbaar is?
  Ik heb de intropagina van facebook over timeline al bekeken, maar zie nergens een optie om dit in te schakelen.

 90. @Seven Als het goed is moet er ergens een button staan. Volgens mij bovenin de pagina.

 91. @melany Dat is lastig. Helaas is het een beetje moeilijk om je zo op afstand te helpen zonder te zien wat jij op je scherm hebt staan. Misschien heb je iemand in je omgeving die je kan helpen.

 92. @Daphné Met een 800 miljoen gebruikers kun je ook niet iedereen tevreden houden..

 93. @Mirjam Balkema Nee, de tijdlijn is nu alleen nog maar beschikbaar voor profielen en niet voor pagina’s. Het is ook niet bekend of deze wel beschikbaar gaat worden voor pagina’s.

 94. Netty Kan je mij een screenshot mailen op contact@jeroen.io, dan kan ik zien wat jij ziet.

  Voor het geval je niet weet hoe dit te doen: Op je toetsenbord zit rechtsbovenin een toets genaamd: Print Screen. Ook wel afgekort met Prt Sc of Prt Src. Vervolgens ga je naar Word en kies je voor plakken. Sla het Word document op en vervolgens als bijlage mailen.

 95. Ik heb nergens een button staan, niet op de overzichtspagina en ook niet op mijn profiel pagina!?

 96. @sven Als je naar http://www.facebook.com/about/timeline gaat, staat de groene knop: Tijdlijn gaan gebruiken links onderin.

 97. @Jeroen, nee dat is het vreemde. De knop staat er niet. Ik ben ingelogd als ik de pagina bezoek.
  Onderin staat een blok met mijn vrienden genoemd die timeline gebruiken en ik kan kiezen uit :
  omslag / verslagen / apps

  O lol never mind. Net uitgelogd en dan de pagina bezoeken, dan werkt het wel!

  Thx voor de hulp

  Prettig nieuwjaar alvast!
  Sven

 98. Oops… te vroeg gejuicht. Als ik de pagina die je noemt bezoek, zonder dat ik ben ingelogd, dan wordt de groene button getoond. Als ik hierop klik, moet ik me aanmelden. Na het aanmelden zie ik echter weer gewoon de oude interface?!

 99. Wat een zooi die timeline. Ik vind het totaal niet duidelijk. Moet zeggen dat de laatste aanpassing in facebook al geen topper was. Maar deze poppenkast steelt de show. Iemand nog tips voor een andere duidelijke community site. Faceblubber gaat niet mee naar 2012!!!!!!!

 100. Ingrid van kampen |

  Heb een vraag aan jullie hoe kan ik tijdlijn op mijn facebook krijgen want 2 van mijn vrienden hebben dat ook en vindt dit heel erg leuk maar ik weet niet hoe ik het erop kan krijgen.
  Is er iemand die mij dat kan zeggen of mij een link kan sturen zodat als ik die aan klik ik hem ook heb.
  Al vast bedankt,
  Lieve groetjes
  Ingrid van kampen.

 101. Ingrid van kampen |

  Ik heb wel een keertje het filmpje gezien of de pagina en heb aan de onder kant geklikt van dit vind ik leuk is het misschien daardoor dat ik er niet op kan komen of zo ik snap het niet als het daardoor komt want dan heb ik zo iets zet dat er dan niet onder dat je kan aanklikken dat je iets leuk vindt en zeker niet hier.

 102. Sinds kort verschijnt er op mijn profiel niets meer van Recente Activiteit, B.V. als er vroeger vrienden van me vriend werden met iemand anders verscheen dat op mijn prikbord en nu niets meer hoe kan dat hersteld worden zodat ik dan eventueel ook nieuwe vrienden kan uitnodigen? vind het jammer dat dat nu niet meer verschijnt en ook als ik opstatusen reageer verschijnt er niets meer op mijn prikbord kunnen jullie me zo snel mogelijk laten weten hoe ik dit heuvel kan oplossen of herstellen

  Groetjes Peter

 103. @Peter Je hebt me ook een e-mail gestuurd en deze heb ik zojuist beantwoord.

 104. Als je zoiets als tijdlijn bedenkt en de mogelijkheid aan de facebook gebruikers geeft om hier gebruik van te maken , zou het UITERST gebruikelijk zijn om er ook voor te zorgen dat men dit ongedaan kon maken voor het geval het NIET bevalt.. Ik wist eerst niet wat het was wou het proberen maar na een paar keer beviel het me jammer genoeg niet.. Alleen hierdoor ben ik nu “verplicht” dit(de tijdlijn) te gaan gebruiken?? Belachelijk!!!!!

 105. Ik heb sinds een paar dagen erg last van mijn facebook. Als ik een status post, dan zie je dit niet terug op mijn timeline en als ik wil reageren op berichten op mijn timeline, zijn deze na enkele seconden weer verwijderd. Ook wisselt het elke keer welke layout ik te zien krijg, de ene keer als ik inlog is het de oude en de volgende keer weer de timeline.. HELP!!

 106. jaddoulle johny |

  Hallo
  alles geprobeerd, maar hoe kom in in Timeline aan mijn groepen die ik in de oude versie heb. Kalender enz….
  Grts
  KID

 107. IK HEB VRESELIJK EEN HEKEL AAN N NIEUWE LAY OUT EN TINELINE ZUCHTTT !! LELIJK PUINHOOOP! ik wil de oude teruuuug zuchttt

 108. Wellicht een (toch niet erg ideale!) oplossing voor iedereen die Facebook Timeline wel kan uitkotsen.. http://mashable.com/2012/01/02/facebook-timeline-internet-explorer-7/

 109. Hoe kan ik in timeline iemand (waarmee ik niet bevriend ben) een bericht sturen? Kom er zelf niet uit..

 110. ‘k Zeg al gelijk dat ik niet zo vaak nederlands praat..
  ik heb pas(per ongeluk)facebook timeline geactiveerd(is het belangerijk om te weten dat ik in italie woon?). Het is een beetje een zooitje vindt ik zelf, maar we moeten maar wennen..
  De vraag is, is het mogelijk om heele jaaren in een keer van timeline te verwijderen?
  zoals 2008, 2009 ofzo.. 1 per 1 is niet te doen gewoon.

  het zal handig zijn als je antwoord zodra het kan…heb nog maar 6 daagen on te beslissen als ik me van fb af wil haalen of niet
  Hartstikke bedankt

 111. hallo, Ik hoop dat u me kunt helpen, is namelijk zo sinds ik de tijdlijn gebruik, alle spellen die ik doe kan ik niet meer delen op mijn prikbord, en bij farmville zien mijn buren me niet meer zodat ze me ook niet meer kunnen bezoeken:((( heb van alles geprobeerd, maar ik weet het niet meer,please helppppppp…

 112. waarom krijg ik personen die ik zoek met meer te zien met de nieuwe time line. Ook al heeft deze pernod wel een openbaar profiel.

 113. ik vind die tijdlijn heel irritant en ik vind het heel jammer dat je hem niet meer kan uitschakelen of weg doen! er is geen andere optie dan mijn fb maar te verwijderen.

 114. Hallo Lieve Mensen,Ik Heb Een Probleemtje Met Die Tijdlijn…Als Ik Op Mijn Profiel Pagina Bent,En Wilde Ik Naar Beneden Van Mijn Pagina Gaan,Dan Word Ik Meteen Terug Naar Mijn Bovenste Pagina Gezet…Wat Moest Ik Doen,Want ik Heb oudere Videos Daar Die Ik Graag Wilde Bekijken Maar Het Lukt Me Niet Echt Want Elke Keer Als Naar Beneden Van Mijn Pagina Ga….Dan Gaat Het Van Zegzelf Terug Naar Mijn Bovenste Pagina,Wat Moest Ik Doen…..Kan Iemand Mij Helpen S.U.P? Dank U

 115. Let op: Mensen die zich pas hebben geregistreerd kunnen timeline niet instellen. Pas op zaterdag 7 januari gaat iedereen vanzelf over op timeline.

 116. Waarom is timeline definitief!? Je krijgt niet eens de kans om het uit te proberen! Ik vind het ook niets! Het was toch prima zoals het was…

  Vernieuwing is niet per definitie verbetering…

 117. Baal van die Tijdlijn op FB. Onbedoeld geactiveerd en er niet meer van af kunnen komen dat is toch raar. Het oogt zo rommelig en ik wil er ook niets mee verder, ik wil er alleen maar van af.

 118. Als ik op mijn tijdlijn pagina ben en ik scrol naar beneden dan gaat hij halverwege de pagina weer omhoog, ik kan niet mijn hele tijdlijn bekijken en ook geen breichten lezen onder aan mijn pagina.
  Dit heb ik ook bij mijn vrienden die de tijdlijn al gebruiken…hoe kan dit??

 119. Graag antwoord op zelfde vraag als:

  Peter op 1 januari 2012 om 20:27 uur
  Sinds kort verschijnt er op mijn profiel niets meer van Recente Activiteit, B.V. als er vroeger vrienden van me vriend werden met iemand anders verscheen dat op mijn prikbord en nu niets meer hoe kan dat hersteld worden zodat ik dan eventueel ook nieuwe vrienden kan uitnodigen? vind het jammer dat dat nu niet meer verschijnt en ook als ik opstatusen reageer verschijnt er niets meer op mijn prikbord kunnen jullie me zo snel mogelijk laten weten hoe ik dit heuvel kan oplossen of herstellen

 120. Graag antwoord op zelfde vraag als:

  Peter op 1 januari 2012 om 20:27 uur
  Sinds kort verschijnt er op mijn profiel niets meer van Recente Activiteit, B.V. als er vroeger vrienden van me vriend werden met iemand anders verscheen dat op mijn prikbord en nu niets meer hoe kan dat hersteld worden zodat ik dan eventueel ook nieuwe vrienden kan uitnodigen? vind het jammer dat dat nu niet meer verschijnt en ook als ik opstatusen reageer verschijnt er niets meer op mijn prikbord kunnen jullie me zo snel mogelijk laten weten hoe ik dit heuvel kan oplossen of herstellen

 121. Nogmaals…waarom kan ik personen via zoeken niet meer vinden terwi graag antwoordjl deze wel een openbare profiel hebben. Kan ze niet meer via de zoek balk vinden .maar wel via google. Ik mail zo wel eens met mensen die ik niet in mijn vrienden lijst heb staan.eerst ging dit gewoon . Hoekan ik dit oplossen

 122. @marion Geen idee. Bij mij werkt dit gewoon goed en ik ken ook niemand anders met dit probleem.

 123. @Laura Deze updates verschijnen niet meer op je prikbord. Ze staan nu realtime in de Facebook Ticker. Deze staat aan de rechterkant van je scherm en is alleen te zien in de desktop versie van Facebook en dus niet op je Iphone, Android of Blackberry

 124. @Illona Hier heb ik zelf geen problemen mee. Wat je kan proberen is het wissen van de cache van je browser, maar ik twijfel of dit het probleem gaat oplossen. Niet geschoten is altijd mis.

 125. @Esther Je moet er gewoon even aan wennen. Neem eens de tijd om er rustig naar te kijken. Als ik mensen spreek kom ik er achter dat ze het rommelig vinden omdat ze alles niet meer terug kunnen vinden. Ze hebben dan vaak niet goed gekeken. Als je het eenmaal door hebt is het juist heel overzichtelijk.

 126. @Prince Niet bekent met je probleem. Nu ik jouw reactie lees zie ik dat je het zelfde probleem hebt als Marion, dus je kan de oplossing die ik haar aangeraden heb eens proberen.

 127. Hallo,

  Ik ben al gewend aan Timeline, wil nu wel graag dat iedereen het heeft, dat maakt het wat overzichtelijker. Hoewel er nu zoveel meer opties zijn bijgekomen, vind ik het maar rommelig, maar anyway, we moeten het ermee doen.
  Grootste nadeel vind ik de reacties die je nu plaatst bij vrienden komen niet meer op je ‘Prikbord’ te staan. Op mobiele telefoons niet eens te zien. Alleen op Pc’s. Waarom?
  Ik heb wel een probleem ondervonden vandaag. Ik wil deelnemen aan een evenement dat nog moet komen. Als ik mijzelf op ‘aanwezig’ zet, dan komt er op mijn prikbord te staan: ‘Maja’ is naar …(evenement) geweest”. Hoe kan dit? Het evenement moet nog plaatsvinden.
  Al met al weer een hoop onduidelijkheid voor velen. Je kan bijna bij alles kiezen wat je wil laten zien en aan wie, hoe ingewikkeld. Ze moeten gewoon de keuze doen voor je hele pagina: Alleen vrienden, vrienden van vrienden én Openbaar. En niet voor ieder klein dingetje ons de keus laten. Dat hoeft niet. Je kon eerst bij de oude Facebook reacties van jezelf op de startpagina verwijderen, zodat niet je vrienden de reacties in die Ticker zou zien zeg maar, nu kan dat niet meer. En bij andere dingen weer wel, maar dat heet nu verbergen. Ik snap dat niet. Het is dus, reactie verwijderen, of iedereen kan het meteen zien dat je het hebt geplaatst.
  Zoo even alles eruit gegooid. :-) Waar blijven de Facebook smileys eigenlijk????

 128. Hallo ook ik heb een klein probleempje ik wil de tijdlijn maar wat ik ook doe en hoe vaak ik ook op de groene knop klik als hij begint met laden gebeurt er niets. Hij blijft op laden staan

 129. @Joke Leeg je cache en cookies log opnieuw in en probeer het nog eens.

 130. @jeroen Helaas het lukt nog steeds niet ik heb het op de volgende browsers geprobeert firefox google chrome en explorer

 131. Nouww heel fijn is dit zeg! heb ik die tijdlijn.. hangt die steeds vast.. als ik naar benenden scroll gaat de pagina van zelf weer naar boven.. omslagwijzigen kan ik wel 10000 keer op kliken maar hij gaat het toch echt niet doen… heb ik op de computer van me vader die omslag foto er maar opgezet.. kijk ik op mijn laptop is die foto nog maar met halve hoofden.. dus ik weer op de computer van me vader om die foto weer recht te krijgen.. bleek die gewoon nog recht te zijn.. nouw heel fijn wat moet ik nou nog met facebook als ik die verrote tijdlijn hebt die op mijn laptop niet werkt??

 132. heeft iemand een mail adres van facebook? ik wil dat ze me dat weer goed maken.

 133. @Melany @Jeroen Hoi, ik heb precies hetzelfde, nu sinds een dag of twee. Screenshots leveren niets op, als je in je ‘meldingen’ klikt ‘openen in nieuw venster’ geeft hij gewoon een blanco pagina in een nieuw scherm óf (als je gewoon klikt) gebeurt er gewoon NIETS. Superfrustrerend! Vrienden en familie zitten 9000km verder! Mailtje van facebook: “we kunnen niet op individuele meldingen reageren, maar we hebben het gelezen.” Ha!
  Van alles geprobeerd, maar zonder resultaat. Als ik op mijn vaders account inlog kan ik het gewoon lezen.
  Cache geleegd, cookies verwijderd, andere browsers geprobeerd, twee mobielen ‘something went wrong’-melding.
  What to do????

 134. Jeroen :
  Dank U Wel,En Dat Zal Ik Zeker Even Proeberen

 135. Ben ik weer, ik kan niks sharen op mijn prikbord als ik farmville speel, heb al van alles geprobeerd, maar niks :(((

 136. @Joke Brigitte Lex Marissa Ik kan jullie helaas niet verhelpen. Ik heb zelf de problemen niet en op afstand is het gewoon onmogelijk om jullie te helpen. Ik hoop dat de problemen binnenkort snel over zijn. Wat je nog kan proberen is een bericht sturen naar http://www.facebook.com/arno.lubrun . Hij is country manager van Facebook in Nederland. Misschien dat hij jullie in contact kan brengen met iemand van Facebook die dit probleem voor jullie kan oplossen.

 137. Leuk artikel!

  Maar ik heb een probleempje, ik kan niet vinden hoe ik die tijdlijn maak. Kan iemand me zeggen hoe dat moet??

 138. Als je problemen hebt met de Facebook Timeline kan je die hier melden: https://www.facebook.com/help/contact_us.php?id=235841249796277

 139. @Catja Heb je de bovenstaande reacties gelezen? http://facebook.com/about/timeline

 140. hoe kan ik een foto omslagfoto toeveogen? ik klik op het icoontje om het toe te veogen, maar er gebeurd niets. Wie o wie helpt mij?

 141. Omslag toevoegen lukt niet, krijgen alleen een schermpje met tekst Je omslagfoto kiezen
  Kies een unieke foto uit je leven om boven aan je tijdlijn weer te geven.
  Opmerking: deze ruimte is niet bedoeld voor banneradvertenties of andere reclame. Gebruik geen commerciële inhoud, reclame-inhoud, inbreukmakende inhoud of inhoud die al voor de omslag van andere gebruikers wordt gebruikt.
  Meer informatie
  Verder gebeurd er totaal niks, hoe kan ik dit verhelpen en wat is het probleen

 142. Ik zit met het volgende. Heb op tijdslijn geklikt en vind t prima om over te gaan, maar ik zie veel berichten NIET terug op tijdslijn. In mijn activiteitenlog staat alles maar alleen ik zie dat. Als ik reacties wil delen krijg ik alleen een menuutje waar staat “toegestaan op tijdlijn” maar waarom verschijnt het dan niet …
  Waar kan ik kiezen voor al mijn reacties, likes, posts plaatsen op tijdslijn ?

 143. Ik heb een vraagje.
  Ik heb sinds een paar dagen die Timeline, en vind het opzich wel handig maar, ik kan mn omslagfoto niet op de ‘normale’ manier bijwerken. Als ik er op klik reageerd mn computer niet, is er misschien een andere manier om je omslagfoto te veranderen?

 144. Okay…ik kan die timeline ellende dus ook niet meer uitschakelen.

  Weer een bedrijf dat zich god waant in hun markt…
  facebook gaat in het rijtje Apple, microsoft, google, bedrijven die uitmaken wat U en ik willen. Mag ik alstublieft zelf uit maken hoe ik een programma wil gebruiken….ja hoor mijnheer dan verwijdert U toch gewoon uw account.

  Bah..zucht..vermoeiend!

 145. Dan gaan we toch gewoon weer vrolijk door met HYVES!

 146. Jemig, Timeline geactiveerd. Snap er de ballen niet van
  En het ziet er rommelig uit..

  @Jeroen
  Je kan wel tegen iedereen vertellen dat het wennen is, maar ik denk dat mensen liever kappen met facebook dan wennen. Dit werkt gewoon niet! Wat denk je van al die mensen op leeftijd? Die leuk facebook hebben aangemaakt om ook op een moderne manier in contact te blijven familie? Dat deze mensen hier ook nog even aan gaan wennen?

  Lijkt me leuker als je er even zelf voor kon kiezen, ook ik heb per ongeluk en totaal ongewild op die knop gedrukt.

 147. Waarom kan ik de berichten niet vinden die door andere op mijn tijdslijn zijn geplaats?
  Krijg hier wel melding van dat er iets op de tijdlijn is geplaats!
  Dit geldook voor de berichten van Cittyville!

 148. Als ik dit zo allemaal lees dan ben ik blij dat ik die tijdlijn niet ben gaan gebruiken. Ik hoop ook dat het niet verplicht wordt in de toekomst…..maar ik ben bang..!?!

 149. had even een vraag over de tijdlijn,je kan alle maanden zien van November,ook van mijn spelletjes,kan ik die maanden ook in 1x verwijderen?zo ja hoe doe ik dat?of moet ik alles per bericht verwijderen.

 150. Waarom moet er weer wat nieuws worden ingevoerd??
  Belachelijk, houd gewoon de oude Facebook aan.

  Het is totaal onoverzichtelijk!
  Tjonge jonge zeg.

 151. Hallo een vraagje waarom komt die grootste foto maar voor de helft op je site …niet zo netjes …dat je eerst 5 cm naar boven moet scrolen om hem te zien!!

 152. Kan ik mijn hele tijdlijn ook in 1x leeg gooien? Om hem helemaal opnieuw in te delen??

 153. Ik vind de Timeline heel erg mooi! Ben ik nu de enigste..?

 154. Wat een drama die tijdlijn. Inderdaad had ik maar eerst dit gelezen voordat ik die beruchte knop had ingedrukt. Het oude was gewoon goed. Ik begrijp niet waarom men hiervoor gekozen heeft. Eenmaal klikken en je zit vast. Dat slaat toch echt helemaal nergens op…. Hoop dat ze zoveel klachten krijgen dat ze op hun besluit terug komen.

 155. ik heb ook de tijdlijn maar heel veel vrienden zie niet meer dat toch wel heel vreemd als ze iets delen of wat ook zie ik niet lekker handig he allemaal zo

 156. Kan iemand mij vertellen hoe ik ‘friends’ weer op alfabetische volgorde kan krijgen? Alles staat nu door elkaar….zeer vermoeiend.
  Alvast bedankt!

 157. Waar is het linkje nar de groepen gebleven? Ik beheer zelf een groep en ben lid van 2 andere groepen. Die zie ik niet meer terug op of bij mijn tijdlijn. Wie weet hoe dat zit? Ik kan overigens wel bij de groepen komen, maar niet via mijn eigen FB.

 158. Hallo,

  Ik heb dus sinds een week ook die timeline en nu ontvang ik van niemand zowat meer de updates terwijl ik op iedreen ben geabonneerd? Wat is hier het probleem van? Kan iemand mij helpen want ik vind dit niet zo leuk eerlijk gezegd!!! Wacht op bericht terug. Groetjes Judith

 159. Ik heb ook tijdlijn fb, maar bij mij kan je niet zien als ik heb gereageerd op iemands prikbord of foto ofzoiets, Er komt hier geen melding van die ik of andere kunnen zien . :S echt heeell vaag ,, alsof ik dus nix met me facebook doe. zo lijkt t :S Hoe zit dit pff. Heb echt alles geprobeerd al.

 160. heb ook tijdlijn fb, maar bij mij kan je niet zien als ik heb gereageerd op iemands prikbord of foto ofzoiets, Er komt hier geen melding van die ik of andere kunnen zien . :S echt heeell vaag ,, alsof ik dus nix met me facebook doe. zo lijkt t :S Hoe zit dit pff

 161. jaddoulle johny |

  Hallo, ik stel mijn vraag nogmaals, hoe kan ik mijn groepen inhalen op Timeline, krijg ik geen kalender en verwittigingen van verjaardagen meer enz, graag mailtje zeker wat de Groepen aangaat.
  KID

 162. Tijdlijn vind ik wel leuk om te hebben alleen zou ik willen dat wat er voor mij zichtbaar is in het logboek, dat iedereen dit kan lezen zoals voorheen. Dus al mijn reacties op anderen en de vind ik leuk op de berichten van anderen zou ik zichtbaar willen hebben.Is hier iets aan te doen.

 163. waarom kan iedereen zien wat ik bij een ander op zijn prikbord zet. Ik wil dit niet hoe zet ik dit af. Het is sinds ik timeline gebruik daarvoor had ik dit niet.

 164. Hallo,
  ik heb uit nieuwsgierigheid op die knop gedrukt.
  Maar ik heb er nu zo’n enorm spijt van.
  FB moet blijven zoals het is en die tijdlijn is daar helemaal niet bij nodig! ):
  Ik adviseer: denk alsjeblieft goed na, en druk niet zomaar op het knopje want dan heb je er gewoon eentje ):

 165. Ik vind de tijdlijn super ! leuk om er een beetje je eigen pagina van te maken dmv foto` s en alles wat je leuk vind..

 166. Ik vind het ook verschrikkelijk……..

 167. kan iemand mij helpen?
  Ik deel video’s vanaf mijn smartphone via youtube naar mijn facebook pagina. Zodat ze op mijn timeline komen te staan.
  Maar ik zie ze alleen op mijn timeline op de computer, op mijn mobiele timeline kan ik de video’s niet zien.. weird? Want dat heb ik eerder wel kunnen zien..

  Hoe krijg ik mijn gedeelde video’s te zien op mijn mobiele timeline?

 168. Ik heb sinds vandaag de tijdlijn maar waar kan ik nu naar mijn privacyinstellingen en accountinstelingen? Kan het zo snel niet vinden.Als ik nu kijk bij hoe mijn profiel wordt weergegeven door openbaar dan zie ik ook mijn berichtjes in het scherm. Wil dat zeggen dan iedereen mijn berichtjes kan lezen?
  Hoe moet ik dat aanpassen?

 169. Ik heb sinds vandaag de tijdlijn maar waar kan ik nu naar mijn privacyinstellingen en accountinstelingen? Kan het zo snel niet vinden.Als ik nu kijk bij hoe mijn profiel wordt weergegeven door openbaar dan zie ik ook mijn berichtjes in het scherm. Wil dat zeggen dan iedereen mijn berichtjes kan lezen?
  Hoe moet ik dat aanpassen?

 170. Sinda ik de tijdlijn heb ingesteld werkt de openbare link naar mijn profiel niet meer. Krijg al weken de boodschap ”

  Deze inhoud is momenteel niet beschikbaar.
  Deze pagina kan nu niet worden weergegeven. Mogelijk is deze tijdelijk niet beschikbaar, is de link verlopen, of heb je geen toestemming om deze pagina te bekijken.”

  Link naar profiel werkt alleen als ik zelf of mijn vrienden zijn ingelogd. ben dus onvindbaar voor buitenstaanders. Wie weet de oplossing?

 171. Ik heb een vraagje,

  Er staat op mijn voorpagina dat ik maar 1 foto heb, daar klopt niets van want ik heb er veel meer opstaan, maar die pakt die op de een of andere manier niet, Waarom niet?

  Ik heb ze al gereupload enz.

 172. ja ik kan nog steeds niet alle vrienden zien ik baal erg en jullie reageren ook niet wat het probleem nou is waar die tidlijn had lekker het ouwe profeel gehouden, ben echt wel beetje pisig hier over

 173. Ik vind Timeline helemaal niets! Ik kan de helft van mijn vrienden niet meer zien en er wordt niets aan gedaan echt balen dit!! Het oude profiel was prima en niets mis mee ik wil mijn oude profiel terug!!!

 174. @petra/yvonne Sorry, ik had even niet gecheckt! Ik heb dit probleem zelf niet. Ik neem aan dat jullie het al geprobeerd hebben, maar even voor de zekerheid: als jullie rechtsboven op jullie naam klikken, komen jullie op jullie timeline. Rechtsonder de ‘omslag’ staat een deel van jullie vrienden. Als je vervolgens rechtsboven in dat vlak klikt op ‘alles weergeven’, komen als het goed is alle jullie vrienden tevoorschijn. Ik weet niet waarom jullie dit probleem hebben. Hebben jullie al een google-search geprobeerd (ook inhet Engels)? Misschien hebben anderen ditzelfde probleem (gehad) en hier een oplossing voor gevonden.

  Heel veel succes (of sterkte met die fb-tijdlijn!)

 175. @karin Als je op het pijltje (driehoekje) helemaal rechtsboven aan de pagina klikt, kan je je account- en privacyinstellingen wijzigen.

 176. @cody Heb je een link met je naam erachter?

 177. ik heb een keer op deze site iets gepost ‘Marissa op 5 januari 2012 om 21:01 uur’ en nu krijg ik steeds een mail als iemand weer iets post.. kan iemand er voor zorgen dat ik niet steeds mails hier over krijg. ik krijg het niet uit gezet, Bedankt

 178. Je kan je afmelden via een link onderaan de email

 179. Hoi

  Ik hoop dat iemand mij dit kan/wil uitleggen..
  Ook ik ben over naar de timeline. Nu is het zo dat als ik op het werk inlog, ik alles nog in de oude stijl zie staan inclusief op het prikbord de meldingen van mijn geplaatste reacties op andere profielen. Dit klikte ik dan vaak weg, omdat niet iedereen mijn reacties vanaf mijn profiel hoeft te lezen..

  Maar bij de timeline zie ik ze zelf niet terug in het scherm op mijn profiel.. Als ik kijk vanaf de account van mijn vriend (oude stijl) dan zie ik het ook staan.. Via activiteiten heb ik al gekeken, maar als ik op het pijltje er naast klik krijg ik allee “reactie verwijderen” en dat hoeft dan ook weer niet..

  Kortgezegd, ik zou graag willen dat mijn reacties op andermans foto’s/statussen niet meer zichtbaar zijn op mijn timeline: waar is dit precies in te stellen (stap voor stap) ?

  M.V.G., Lena

 180. @lena Heb je al rechtsboven op ’t driehoekje geklikt en vervolgens op je accountinstellingen? Je kunt hier en bij ‘privacy-instellingen’ veel instellen.
  Succes!

 181. Ik heb het al eerder gevraagd, maar geen antwoord gekregen, hoe krijg ik mijn vriendenkolom op alfabetische volgorde. Bij het ‘normale’ FB gebeurde dat automatisch en nu staat iedereen door elkaar. HELP!

 182. hoe kan je je vriendenlijst blokkeren???? voor de rest van je vrienden?

 183. hallo lieve mensen weet er iemand toevallig hoe ik de tijdlijn kan verwijderen ??? ik heb liever de oude bedankt

 184. michel bij de tijdlijn is da zo je kan jou vriendelijst niet op alfabetische zetten gaat niet da is zo bij tijdlijn helaas

 185. hoikes ik mis heel hard mijne oude profiel en ik zou die heel graag terug wille kan dit ??? ik zou mijn tijdlijn wille verwijderen help ik persoonlijk heb niks aan de tijdlijn please iemand een idee ik zou die wille verwijderen en liefst wil ik mijn oude fb terug bedankt

 186. Ik heb ook tijdlijk, vind het mooi, maar volgens mij werkt hij bij mij niet goed. Of er staat een instelling fout, maar geen idee welke.
  Op mijn eigen pagina staat steeds maar 1 bericht, en kan niet verder scroller, want er staat gewoon niks. Ook staan er geen maanden of jaartallen naast mn omslagfoto.
  Ik kan wel bij andere kijken en dan zie ik wel een hele lijn.
  Iemand een idee hoe het komt, en wat ik er aan kan doen?

 187. Weet iemand de afmeting die een omslagfoto moet hebben?

 188. @Liza

  Onder privacy- instellingen voor maken van contact was ik al gekomen, maar hier staat bij:

  “Wie kan berichten van anderen op je tijdlijn zien? (Opmerking: verslagen over vind-ik-leuks, vriendschappen en bepaalde andere typen prikbordinhoud zijn niet in deze instellingen opgenomen.)”

  Hetgeen wat er bij opmerking staat, wil ik graag aanpassen maar dat lukt dus nu niet meer :(

 189. Weet iemand hoe je Timeline activeert voor een organisatiepagina? Ik heb de pagina van onze sportvereniging onder mijn account hangen, maar zie niet hoe ik die ook in Timeline kan omzetten…

  Alvast bedankt!

 190. hoi ben ik weer bedankt voor het annwoord, naar we zien een paar van onze vrienden niet delen en daar voor zagen we dat wel ik weet niet wat voor probleem dat is maar dat wel jemmer, zo missen we veel dingen ik hoop dat het snel is opgelost, bedankt

 191. heb vandaag facebook android geinstalleerd voor mn telefoon.
  alleen zie ik de timeline niet staan, heb vanalles al geprobeerd, telefoon aan en uit, cache opschonen, opnieuw in en uitloggen … weet iemand het probleem?

 192. Ik wil de tijdlijn gebruiken, maar ik kan de knop: tijdlijn gaan gebruiken niet vinden. Deze is er niet, heb het al via verschillende dingen geprobeerd: internet, Google Chrome, Mozilla Firefox.. Snap er niks van. Kan iemand me helpen? Misschien heb ik het wel geblokkeerd?

 193. @marleen dat is vreemd. Heb je de app al gedeïnstalleerd en opnieuw geïnstalleerd? Ik heb even gegoogeld en kon geen vergelijkbare problemen vinden.

 194. @Liza: Die heb ik al eens geprobeerd. Normaliter komt er dan linksonderin een balkje te staan waarop iets staat van: de tijdlijn gebruiken. Maar die knop ontbreekt dus…

 195. @carlijn niet helemaal rechtsonder in, groen balkje? Je bent wel ingelogd op facebook?

 196. @lena dan kan het zijn dat het niet mogelijk is. Als je zelf een bericht post kan je wel de status veranderen.

 197. Iedereen die Facebook Timeline heeft en er vanaf wil: dit kan niet. De enige manier waarop je je oude Timeline terug kan zien, is door Internet Explorer 7 te gaan gebruiken. Omdat Facebook de support voor deze browser helemaal stop gaat zetten, kan dit gevolgen hebben voor andere Facebook-functionaliteiten.

 198. Ik ben zeker ingelogd op facebook, maar in die hele pagina geen groen balkje te bekennen…….

 199. @chris De foto moet minstens 720 pixels breed zijn.

 200. @lena Nog wat info via Facebook help: Als ik iets op het prikbord (tijdlijn) van mijn vriend(in) plaats, wie kan dat dan zien?
  Wanneer je iets plaatst op het prikbord (tijdlijn) van een vriend(in), bepalen de privacyinstellingen die je vriend(in) heeft geselecteerd wie deze inhoud…
  Wanneer je iets plaatst op het prikbord (tijdlijn) van een vriend(in), bepalen de privacyinstellingen die je vriend(in) heeft geselecteerd wie deze inhoud ook te zien krijgt. Als je iets wilt melden dat privé is, plaats het dan niet op het prikbord. In plaats daarvan kun je beter een bericht versturen.

 201. @carlijn Ik heb even gezocht en ik zie het probleem niet vaak bij andere gebruikers voorbij komen. De Facebookk help is ook niet bepaald nuttig. Er zijn twee manieren om Timeline te activeren, via de pagina die ik je net stuurde, wat bij jou dus niet lukt, of wachten totdat de mededeling over Timeline boven aan je profiel staat. Misschien is dit voor jou dan de enige optie.

 202. Ik heb de website https://www.facebook.com/about/timeline bezocht om de timeline te activeren.
  Er zou een groene activering knop verschijnen.
  Maar helaas zie ik hem nergens.

  (geprobeerd bij verschillende browsers, cookie’s verwijdert ect niks helpt)
  Het gekke is dat bij mijn “spelletjes profiel” (die ik alleen gebruik voor facebook game’s) is de time line wel gelukt.
  maar bij mijn persoonlijke profiel is de activering knop nergens te bekennen.

  Hoe krijg ik de timeline?

  Vriendelijke groet Elles

 203. Heb vandaag via de app ”Endomondo” een bericht op me Facebook geplaatst. Maar ik zie dit bericht niet terug op me prikbord. Zie het bericht wel in het nieuwsoverzicht staan. Voordat ik de timeline gebruikte stond het bericht wel gewoon op me prikbord. Hoe kan ik er voor zorgen dat het wel weer op me prikbord komt?

 204. Echt Lelijk dat je die timeline niet kan uitzetten. Ook bij mij door één simpele klik zit ik eraan vast, nou ik heb het uitgeprobeerd, en ik wil het niet en wil ervanaf. Nee ik snap dat dat niet kan, maar zo is het geen uitproberen toch, als je geen keuze hebt om te weigeren NA je beslissing, die eigenlijk niets waard is. Tenzij je facebook er meteen afknikkert, maar is ook weer zo drastisch. Moest even mijn beklag doen. Zo!

 205. @stefan Ja, je hebt inderdaad een goed punt. Je krijgt zeven dagen om hem te ‘customizen’ en dan zit je er voorgoed aan vast :) Zo rolt Facebook 😉

 206. Ja, het klopt gewoon niet. Ik heb duidelijk geklikt op ‘Tijdlijn nu uitproberen’. Tuurlijk ik was wel even benieuwd na het mooie introductie filmpje. Maar wanneer ik iets uitprobeer, ga ik er vanuit dat ik kan weigeren. Hoop niet dat je alle hatelijke toeters en bellen krijgt dalijk net als met Hyves waarbij je de gekste bullshit kunt aanpassen. Hyves meteen eraf gepleurd toen ik zag hoe overzichtelijk en simpel in gebruik Facebook is. Natuurlijk kun je mijn geklaag als onzin zien, want oké hoe afhankelijk zijn we nou echt van dit Social Media gebeuren? Idd helemaal niet, maar het is gewoon leuk om ermee bezig te zijn en super handig voor allerlei dingen en nu zit ik vast aan iets wat ik helemaal niet wil. Het zal wel, ik ga er maar aan wennen en even een mooie ‘Omslag’ kiezen.

 207. ik heb geprobeerd op windos 7 te dowloaden maar dat lukt dus niet, waarom zie ik niet iedreen delen wat ik daarvoor wel had en waarom heeft niet iedreen tijdlijn? ik vind dit echt vervelend waarom al die verandringen was toch goed die ouwe. zo is geen bal meer aan allemaal

 208. Iemand ook nog tips voor mijn probleem?

  Ik heb ook tijdlijk, vind het mooi, maar volgens mij werkt hij bij mij niet goed. Of er staat een instelling fout, maar geen idee welke.
  Op mijn eigen pagina staat steeds maar 1 bericht, en kan niet verder scroller, want er staat gewoon niks. Ook staan er geen maanden of jaartallen naast mn omslagfoto.
  Ik kan wel bij andere kijken en dan zie ik wel een hele lijn.

  Iemand een idee hoe het komt, en wat ik er aan kan doen?

 209. hallo mensen warom word er bij mij niet beantwoord ik heb een vraag kan je de tijdlijn stop zetten ??? kan je die verwijderen ,? iemand een idee?

 210. a ok ik heb its gelezen dus het gaat niet :(

 211. Net per ongeluk ook tijdlijn ingeschakeld. Over 7 dagen moet ik dus over. Kan niks meer vinden! :-( ik vind mijn overzicht niet zo interessant om constant te zien. Waar is mijn nieuws verzocht zodat ik vrienden kan volgen? En waar zijn mijn berichten (inbox) gebleven en waar kan ik evenementen aanmaken? Ik zie nergens een overzichtelijk menu! HELP!!!!!

 212. Nou dat nieuwe time is niks. Ik heb alles openbaar staan en niemand kan me vinden. Als je mijn waanzin de zoek balk in geef is er niks.
  En ook als ik pers zoek die één openbaar profiel hebben ook niet. Facebook is nu niks meer. Heeft iemand dit probleem ook óf één oplossing.

 213. Nee! De tijnlijn kun je niet stopzetten of de proefperiode uitschakelen. Eénmaal op ‘Nu uitproberen’ geklikt en je bent om. No way back.

 214. Ik wil de oude versie terug!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 215. Wanneer krijgt iedereen timeline?
  Zijn de probs echt zo groot als iedereen hier aanhaalt of zijn het aanpassingsstoornissen?

 216. hoe haal ik tijdlijn er weer af dat is egt oerlelijk

 217. Pff mensen, als je tijdlijn heb kan je niet meer terug!

  Iemand al een tip voor mijn probleem?

  Ik heb ook tijdlijk, vind het mooi, maar volgens mij werkt hij bij mij niet goed. Of er staat een instelling fout, maar geen idee welke.
  Op mijn eigen pagina staat steeds maar 1 bericht, en kan niet verder scroller, want er staat gewoon niks. Ook staan er geen maanden of jaartallen naast mn omslagfoto.
  Ik kan wel bij andere kijken en dan zie ik wel een hele lijn.

  Iemand een idee hoe het komt, en wat ik er aan kan doen?

 218. Misschien kan iemand ook melden hoe ik contact kan leggen met facebook via mail ofzo, om het probleem voor te leggen.

 219. Mijn tijdlijn net geïnstalleerd en werkt perfect
  Heel mooi ook zo

 220. Ik heb inmiddels begrepen dat de tijdlijn niet terug te draaien is maar het is zo onoverzichtelijk! Ik begrijp er ook helemaal niks van!

 221. Ik scroll me een ongeluk om onderaan de pagina te komen

 222. @gers: kun jij mij vertellen hoe ik de paginan in kan stellen zodat ik gewoon het nieuwsoverzicht (berichten van mijn vrienden) te zien krijg. Of waar kan ik deze vinden? En waar zijn mijn berichten gebleven (inbox, berichten sturen). En waar kan ik een evenement aanmaken? Waar staat het overzicht van verjaardagen? Wat een vragen…hahah. Maar ik kan nog niks vinden. Over 5 dagen gaat ie online en voel me een beetje onthand als ik niks meer kan vinden. Hoezo verslaafd 😉

 223. Sinds ik de tijdlijn gebruik mis ik berichten van vrienden in mijn nieuwsoverzicht, sommige nieuwe komen niet binnen, terwijl mijn man ze wel binnen krijgt, die is ook net over op de tijdlijn. Hoe kan dit?

 224. Nog een vraag van dezelfde esther: Ik heb in mijn profiel mijn prikbord niet openbaar, als ik nu een foto plaats op mijn tijdlijn, als zijnde prikbord foto, is deze gelijk openbaar. Houd dit in dat ik iedere foto apart moet bewerken om hem niet openbaar te maken maar alleen voor vrienden?

 225. Hoe komt het dat op mijn tijdlijn bij foto’ s staat: 1 foto terwijl er meerdere op staan? Hoe verander ik dit? Jammer dat als je op een tablet werkt de foto’ s zo vervormen is hier een oplossing voor?

 226. Als ik bij de timeline bij het kopje geboren een foto upload en opsla, verschijnt die vervolgens niet in beeld. Het lijkt of er een fout in zit, omdat de knop functie ook al ontbreekt en als ik bewerken heb gekozen staat onderaan: Om aan te geven wie je geboortedatum kan zien, ga je naar de weergave Over. en meer niet. Kan iemand mij helpen?

 227. Ik heb eindelijk de tijdlijn.
  Heb er veel plezier mee.
  Heb veel vakantie foto’s geplaats en vakantie bestemingen op gezet (waar ik ben geweest)
  Nu kan ik geen nieuwe dingen toevoegen.

  ik krijg de melding.

  It looks like you were going too fast and misusing this feature, so you’ve been blocked from it for up to two days.

  in de foto’s zit geen bloot niet eens een bikinie!
  er is geen schutingstaal op mijn profiel.
  Ik begrijp niet zo goed waar om ik niks kan wijzigen.
  (kan wel op mijn profiel komen)

 228. @Mieke

  de verjaardagen, de nieuwsoverzicht, kalender ect kan je weer zien als je met je muis links boven aan op het woord facebook drukt daar naast staat de oude vertrouwde picto grammen voor vrienden verzoeken,chat,Meldingen

  vriendelijke groet Elles

 229. Als ik reageer op iemand zijn prikbordbericht, status, etc. of als ik een status, foto, etc. like kan ik dit nergens meer terug vinden. Niet in mijn activiteitenlogboek en niet op mijn tijdlijn. Mijn pagina is saaier dan ooit! Waarom worden deze dingen niet meer weergegeven? Ik heb alle privacyinstellingen al gecheckt om te kijken of hier iets mis mee is. Help!

 230. hoi hoi.

  ik heb op mijn nieuwsoverzicht allemaal berichten van mensen die op andere mensen (waar ik geen vrienden mee ben) hebben gereageerd.
  aangezien dit ontzettend vaak gebeurd is dit zeer irritant.

  nu kan ik een knop aanvinken met: reacties en likes van hem/haar stopzetten..
  maar wat als diegene dan op een bericht van mij reageert?

 231. Is het mogelijk om meerdere omslagfoto’s te plaatsen? Dat hij af en toe automatisch veranderd.

 232. Hallo!
  Als ik vrienden met iemand werd, kwam dat op mijn prikbord te staan.
  Dat heb ik toen uitgezet met dat vinkje ernaast.
  Maar hoe kan ik dat weer aanzetten???
  Please graag hulp!
  Groetjes,

 233. Heb sinds de tijdlijn inschakeling mijn vrienden in lijsten ingedeeld,gedeeltelijk, snap het nut nog niet erg van de lijstindeling, maar sommige berichten krijg ik nu dubbel, zowel in de lijst als op nieuwsoverzicht, sommige alleen bij de lijst en helemaal niet meer in nieuwsoverzicht, ik wil gewoon alle berichten in mijn nieuwsoverzicht zien, hoe doe ik dat? Heb het idee dat ik sinds de tijdlijn niet alle berichten meer ontvang. Ik vind het erg onoverzichtelijk en ze hadden beter eerst de “kinderziektes” eruit moeten halen voor het te lanceren. waar kan ik meer info vinden over dit soort dingen? Ik zeg RUK.

 234. Hallo,

  Een vraagje (ik heb hem al gesteld via info+emeicdp.aeaqlrpwt4@support.facebook.com maar misschien hoort hij hier thuis want ik zie vergelijkbare vragen)

  Mijn meldingen op facebook komen niet allemaal binnen, soms één maar vooral oudere.

  Op mijn startpagina zie ik geen reacties, bij meldingen ook niet, op mijn pagina ook niet. MAAR op hotmail komen meldingen binnen en via de groene button kan ik dan wel alle reacties bekijken.

  Ook krijg ik nu meldingen van vrienden die hun reacties niet bij mij terugzien.

  Aan instellingen heb ik niets gewijzigd, het was ineens ‘mis’. Wat kan ik zelf hieraan doen?

  Hoor het graag!

  Groet,
  Netty

 235. Hallo ook ik heb voor mijn Moeder een fB account geopend ongeveer 28 uur geleden (nu 18.45 uur) Mijn Man en ik hebben de tijdlijn voor ons zelf zonder problemen geactiveerd. Nu wil ik bij mijn Moeder ook de tijdlijn installeren OOK geen groene button te bekennen.. alles na gezocht op Fb geen antwoorden kunnen vinden.Ik zie wel het inroductie filmpje van tijdlijn maar de activeer knop niet… moet je soms een bep. tijd een account hebben op Fb eer je hem kunt activeren?

  wie weet raad?

  Mandy

 236. ik kan bij sommige mensen niet zien wat hun reageren, op foto’s of iets dergelijke. is dit omdat de persoon mij heeft geblokkeerd ergens voor of kan ik dit zelf inschakelen?

 237. Is het ook mogelijk om de tijdlijn voor ‘een pagina’ te doen?

 238. Dag,

  Ik heb een vraag.

  Ik heb sinds enkele dagen ook tijdlijn op Facebook, maar sindsdien kunnen mensen mijn berichten niet meer zien op “startpagina” (de pagina waar alle berichten van vrienden voorbij komen). Wel kunnen vrienden de berichten zien als ze rechtstreek naar mijn profielpagina gaan, maar dat is natuurlijk niet de bedoeling.

  Na lang zoeken zag ik dat je nu per bericht aan kan geven voor wie het bedoeld is (stond standaard op alleen ik). Heb deze allemaal op openbaar/vrienden gezet, maar helaas verschijnen de berichten nu nog steeds niet tussen de berichten op startpagina.

  Iemand een idee??
  Alvast dank!

 239. ik weet nog steeds niet hoe je de tijdlijn inschakeld

 240. Hoi Ryan,

  Ik heb ook nog geen antwoord gehad op mijn vraag heb de vraag ook 2x op facebook zelf gevraagd ook geen antwoord….

  bij mezelf de tijlijn ingeschakeld en toen voor mijn moeder getracht te doen geen knop om hem te activeren rara…
  (zie vraag hierboven)

  M.dewm

 241. Ik vind de oudere versie beter

 242. Ik had een vraag over timeline ik wou wat informatie editen maar als ik op de edit knoppen druk gebeurt er niks & staat er fout op de pagina waar ligt dit aan? Aan mijn internet? Ik heb nog geen internet explorer 8

 243. Bij sommigen zie je bij de tijdlijn de balk met ‘vrienden’ over de hele breedte en pas daaronder begint de tijdlijn. Bij mij staat het rechts boven in de tijdlijn. Hoe krijg ik de balk met vrienden ook over de hele breedte?
  Bij andere items kan je op het sterretje klikken om het te verbreden, maar bij vrienden dus niet.
  Mvg, Caroline

 244. @caroline Zo ver ik het weet is dit niet mogelijk. Je kan alleen updates, foto’s en video’s breed maken.

 245. Ik mis kleur,of dat je kleur kan toevoegen aan je account.

  Zoals HyVes

 246. hallo, door die tijdlijn is mijn facebook nu echt irritant.
  kun je ook je account verwijderen? en dan een nieuwe maken zodat je weer de oude versie terug hebt?
  jullie maken het ons wel lastig zeg.

 247. hallo ik heb nu 2 accounts en hoe kan ik de oude verwijderen? want ik kom er niet meer in.
  ik wil hem wel weg hebben. ik kan geen dingen meer verwijderen?
  help wat moet ik doen

 248. Hallo Roos, je kan het oude niet meer terug krijgen. Als je niet meer in kan loggen, kan je hem ook niet verwijderen.

 249. @A, dat kleuren zoals Hyves kan niet bij Facebook. De een vind het een voordeel, de ander een nadeel.

 250. @Ilse.. Ik heb dezelfde vraag…

  Dag,

  Ik heb een vraag.

  Ik heb sinds enkele dagen ook tijdlijn op Facebook, maar sindsdien kunnen mensen mijn berichten niet meer zien op “startpagina” (de pagina waar alle berichten van vrienden voorbij komen). Wel kunnen vrienden de berichten zien als ze rechtstreek naar mijn profielpagina gaan, maar dat is natuurlijk niet de bedoeling.

  Na lang zoeken zag ik dat je nu per bericht aan kan geven voor wie het bedoeld is (stond standaard op alleen ik). Heb deze allemaal op openbaar/vrienden gezet, maar helaas verschijnen de berichten nu nog steeds niet tussen de berichten op startpagina.

  Iemand een idee??
  Alvast dank!

 251. Ook ik vind de oude opmaak overzichtelijker!
  Timeline is niets voor mensen die niet zo handig zijn. Het is te ingewikkeld.

  MAAR! Vul NIETS in wat je niet gepubliceerd wilt hebben. Je weet nooit of je het er weer vanaf krijgt.

  HOE krijg je die irritante RECLAME blokken weg? Waarom moet het tussen je gesprekken door staan?? Meer geld ?

 252. HALLO!

  Kan iemand me vertellen hoe je de zichtbaarheid van je vrienden uitzet? Dankjewel

 253. kan er me iemand helpen ik zou graag detijdlijn willen hebben maar ik ben al wel duizende keren naar de site timline geweest en er komt niets bij wat kan ik doen bedankt

 254. Hoi Iemand, ik heb de vraag ook al 2x hier gesteld je krijgt alleen geen antwoord op deze site.. ik heb precies het zelfde de groene button(activeerknop voor de tijdlijn) is niet meer zichtbaar op FB dus je kunt niets!Ik heb de vraag ook al 3x gesteld op facebook zelf ook geen antwoord JAMMER! en een slechte zaak vindt ik..
  gr Mandy

 255. @iemand en mandy Die vraag is al heel vaak gesteld volgens mij al meerdere keren beantwoord. Wacht beide nog even af. Op korte termijn krijgt iedereen de Facebook Timeline.

 256. Hallo Jeroen, dank voor je bericht ik zie alleen maar op 23 Dec 13.59 uur als antwoord een link naar de tijdlijn zelf die niet actief is..(van Liza bruggeling) en verderop nog een keer.. Dat de tijdlijn over een tijdje actief wordt voor iedereen heb ik ook gelezen maar wanneer staat er niet bij? En ook wordt er niet op de opmerking van verschillende schrijvers ingegaan waarom die groene button opeens verdwenen is om tijdlijn te activeren. Daarom heb ik de vraag gesteld.

  m.v.g. Mandy

 257. Hallo Mandy, hieronder het bericht van Facebook:

  “Over the next few weeks, everyone will get timeline. When you get timeline, you’ll have 7 days to preview what’s there now. This gives you a chance to add or hide whatever you want before anyone else sees it.”

 258. ja een paar weeken hoe lang duurt dat dan want iedereen van mijn vrienden hebben de tijdlijn al en ik mag op mijn kine klopen goe bezig e

 259. Laat maar ik meld me bij deze af op deze site dit schiet niet op.

 260. Hallo,
  kan er mij iemand zeggen hoe ik “vind ik leuk” van de verschillende sites terug kan zetten op mijn profiel?
  Stond vroeger bij je interesses,maar denk dat ik die bij de opmaak van die tijdlijn verborgen heb…
  Moet normaal gezien naast je vrienden en foto’s staan onder je omslagfoto,maar weet dus niet hoe ik die terug moet zetten…
  Iemand wel???

  Alvast bedankt!

 261. @corine Als het goed is staat er rechts onder je omslagfoto een pijltje naar beneden met daarbij een nummer. Als je hier op klikt krijg je de rest te zien.

 262. Waar vind ik mijn evenementen terug in de timeline?

 263. Ik HAAT timeline, het heeft facebook verpest. Ik klikde er perongeluk op en nu heb ik zo een rot timeline. Ik HAAT timeline!!!!!

 264. @Judith Die staan in ieder geval nog links in het menu van het Facebook prikbord (Facebook Wall). Dit is de pagina die je er voor krijgt wanneer je naar Facebook.com gaat.

 265. ik ben nog gelukkig in het bezit van de oude opmaak en waak er voor dat ik niet op de tijdlijn kom.Zou dit automatisch gaan dan verwijder ik mijn account….

 266. jullie moeten het tog nie haten
  alles vernieuwd dus facebook ook dat is de normaalste zaak
  gewoon aan wennen e ik wou dat ik ook al een timline had maar ik heb er in ieder geval nog geen

 267. Graag zou ik hulp willen met het volgende. Ik zit sinds kort op facebook.Nu wil ik time-line instaleren en ik weet hoe het moet! Reeds voor mijn vrouw geinstalleerd. Maar als ik naar vrienden ga met time-line zou er rechts boven een button moeten staan deze verschijnd echter niet als ik onder mijn eigen account kijk. Ik ben bang dat ik in het begin bij instellingen iets heb verwijderd zodat ik de button niet meer krijg. Klopt dit en zo ja welke. Kan iemand mij helpen? b.v.d.

 268. Hallo,

  Ik wil heel graag de timeline, dus ben ik hierheen gegaan http://www.facebook.com/about/timeline maar zie geen link of wat dan ook staan zodat ik de tijdlijn kan activeren, kan iemand mij helpen?

 269. ik heb het zelvde voor

 270. Goh, door die tijdlijn wil ik Facebook gewoon verwijderen.. Vind er geen zak aan. Onduidelijk en kansloos. Als dit zo blijft, verwijder ik Facebook en ga ik wel weer over naar Hyves ofzo!! Stom!!!

 271. michel van der bij |

  ik heb ook facebook verwijderd door die *%^#$ tijdlijn! ze zullen hierdoor wel heel wat mensen kwijtraken ik weet zeker dat ik 1 van de duizenden ben en dat ze hierdoor heel wat geld mislopen!!!

 272. Sinds ik het nieuwe facebook heb, heb ik problemen met scrollen. Telkens als ik de starpagina wil lezen, schiet de pagina onder het scrollen terug omhoog. Ook als ik de balk ‘vasthoudt’. Heel irritant! Wat kan ik daar tegen doen? Ik schijn niet de enige te zijn met dit probleem.

 273. tollenaar monique |

  ik heb de tijdlijn open gemaakt en wil terug naar mijn oude profiel hoe doe ik dat pleas help me

 274. ik heb een tijdlijn open gemakt op fasebook en wil mijn oude profiel terug hoe doe ik dat help aub

 275. ik vind die nieuwe tijdlijn maar niks zenne dikke zever ja je ziet niks meer

 276. Hallo, ik heb de volgende vraag,

  ik vind het leuk om sommige plaatjes en spreuken op mijn tijdlijn te plaatsen maar dan bv openbaar zodat mensen die mij zoeken dit kunnen zien. Sinds kort zijn er enkele zomaar verdwenen, die heb ik wéér opnieuw geplaatst en nu is echt alles weg, ik vraag me af hoe dit kan..heb hier nog niet eerder last van gehad, en ik heb het idee dat als ik weer iets plaats dit over een paar dagen weer verdwenen is, heeft iemand een idee?

 277. hallo,

  Ik hoop dat iemand mij kan helpen .

  Als ik iets post , dan komt het even op de hoofdpagina van face ,maar dan vervolgens zie ik het alleen nog op mijn prikbord staan? , hoe kan dat ? vroeger stond het op mijn prikbord en op de hoofdpagina van face . alvast bedankt !!

 278. @ Kurt,

  Hoi Kurt dan hebben wij hetzelfde probleem? Misschien zijn er nog meer mensen bij wie dit gebeurd?

 279. Hallo Chris ,

  Dan ben ik dus niet alleen. Ik vind dit heel vervelend om steeds alleen alles te zien gebeuren in mijn prikbord en niet op de hoofdpagina van face !

  Dus mensen hoe lossen we het probleem om wanneer ik iets post ,dat een na een paar seconden van de hoofdpagina verdwenen is . het staat dan wel in het prikbord van je eigen. Ook komt het op de hoofdpagina bij de andere gebruikers maar niet bij jezelf . dus heel vervelend !

 280. De een is er voor en de ander is er tegen, die nieuwe “time line”. Ik vind het helemaal NIETS !!!! En zo te zien en te lezen heb ik geen keuze, niet echt klant vriendelijk, toch? Wat een ondemocratisch gedoe!

 281. Hallo, ik heb ooit “abonneren” uitgeschakeld en wil het opnieuw INSCHAKELEN. Helpfunctie in Facebook geeft geen of onvoldoende advies. Hoe doe ik dit.
  ik hoor graag!

 282. Ik vind het niet echt een verbetering …. ik vind het eigenlijk niks …. ik wil niet dat jan en alleman alles moet en kan zien !!!
  Van mij mag het liever compleet weg zijn.

 283. Hoi hoi,

  Ik heb sinds 2 wkn nu de tijdlijn en ik vind het echt een stuk leuker nu, mijn moeder heeft sinds een week nu een facebook account en ik wil graag bij haar ook de tijdlijn installeren, maar bij haar lukt het me niet, als ik bijvoorbeeld in haar account op mijn profiel ga staan dan staat erboven Cindy gebruikt de nieuwe tijdlijn, maar geen optie ook gaan gebruiken?? ook niet op de pagina van de tijdlijn zelf zie ik geen optie voor mijn moeder om de tijdlijn te kunnen gaan installeren. moet je een bepaalde tijd een facebook account hebben ofzo? begrijp er niets van??

 284. Hoe zet je de tijdlijn uit?

 285. En krijg je je oude profiel weer terug?

 286. waarom verspringt de nieuwe tijdlijn bij facebook steeds als ik iets aan het zoeken of aan het doen ben ik vind dit vreselijk help mij dit stop te zetten brrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

 287. ik vind die tijdlijn ook niks aan, bah bah bah, ik wil terug na de oude facebook, echt belachelijk dat je zelf niet kiezen kunt wat je wil en dat je na ff op een knop drukt direct ergens aan vast echt te gek voor woorden. kom ook alleen nog maar op facebook voor de spelletjes de rest dat interesseert mij nu niet meer, het is te onoverzichtelijk.

 288. Ik heb nu tijdlijn. Ik kan wel n status update delen, maar hij pakt geen foto’s?
  En waar kan ik de status van m’n chat zien, het icoontje (wieltje) zie ik nergens?

 289. Pff ik zoek heel internet af om die tijdlijn te krijgen maar krijg het niet jullie zeggen wel ga naar http://www.facebook.com/about/timeline
  En dan Gebruik tijdlijn staat er bij mij niet iemand een link waar ik hem aan kan klikken!!

  Iemand idee

  Tips

  Zelfde probleem?

 290. Wat is dit dan Krijg ik ook gestuurt!

  http://rozekleur.com/review/1987.php

 291. ik wil ook af van die stomme tijd lijn .ik vind niet dat je iemand kan verplichten om de tijd lijn te activeren ,laat iedereen de vrije keus of ze het oude facebook willen houden of dat iedereen die stomme tijdlijn wilt hebben .ik kan en wil er niks mee je kan niet eens meer je spelletjes spelen met je vrienden of dingentjes vragen die je nodig heb ,

  dus zoek een oplossing zodat we die tijdlijn kunnen verwijderen.

 292. Ik heb 2 account op facebook.
  Op mijn oude account is de timeline ingesteld en ik vind het er prima uitzien. Het is even wennen maargoed… Dat is met alles zo.
  Nu wil ik de timeline ook graag op mijn andere nieuwere account gaan gebruiken maar dat lukt dus niet. Ik krijg geen tab t zien om timeline in te schakelen.
  Het zal vast om een instelling gaan maarja, welke?
  Kan iemand mij dit vertellen?
  Alvast bedankt.

 293. Ä°k wil ook tijdline maar get lukt niet. Kan iemand mij helpen????

 294. Hallo,

  Ik heb sindsdien de timeline ingeschakeld, niet veel klachten over bevalt me prima. Maar normaal gesproken komen alle recente activiteiten op je profiel te staan (mits aangegeven). Bijv. Lisa heeft gereageerd op de status van Adriaan. Dit zie ik nergens meer terug. Ik heb wel bij activiteiten logboek aangegeven dat het is toegstaan op mijn tijdlijn. Iemand die me kan helpen om dit toch op mijn profiel te laten verschijnen?

  Mvg

 295. is de tijdlijn irritant of niet want nu heb ik nog de ouwde FB maar als tie irritant is (of je niet aanraden) doe ik het niet !

  mvg

 296. ik heb een tijdlijn maar ik wil die niet meer wat moet ik nu doen hoe kan ik mijn oude profiel trugkrijgen ??

 297. hallo,

  ik heb sinds vandaag die tijdlijn alleen ik kan nergens meer op klikken sinds ik die tijdlijn heb. hoe kan ik ervoor zorgen dat ik toch ergens op kan klikken??

  x

 298. Agnieszka Biela |

  Hoi! Ik heb een nieuw profiel aan moeten maken maar kan hier geen tijdlijn op krijgen :( ik vind de tijdline WEL leuk; hoe krijg ik ook hier de tijdlijn???

  Bedankt!

 299. Halo ik heb per abuuis men jaartal 2012 bij facebook tijdlijn verwijderd Hoe kan ik die er terug opzetten.

 300. Is er al een officiele datum voor wanneer iedereen de tijdlijn krijgt?

 301. Zo jammer dat je niet meer tijdlijn afkomt! En dat iedereen straks hier verplicht aan vastzit.
  Maar dan mogen ze er wel wat aan doen dat het niet zo rommelig overkomt.

 302. Ook ik vind de tijdlijn onoverzichtelijk en eigenlijk is het raar dat je er aan vastzit,wilde alleen even kijken hoe het eruit zag,leek me leuk maar ben toch echt van gedachten veranderd en toen ik het wilde verwijderen ging dat helemaal niet,raar zo’n verpliching want het is toch iets van jezelf en moet je er ook zelf over kunnen beslissen en niet de mensen van facebook,dan vind ik hyves toch weer een stuk overzichtelijker.

 303. nog even wat, er word gezegd dat het al bij iedereen ingevoerd gaat worden vanaf december,dan weer januarie maar ik ben met nog 2 vrienden de enige die het hebben dus hoezo verplicht?Ik denk dat facebook zich hier mee behoorlijk in de vingers snijd en iedereen de keus moet krijgen (ook na de 7 dagen)om de oude indeling te behouden.

 304. hallo, ik wil zo graag de timeline gebruiken op mijn facebook, maar waarom is het probleem nog steeds niet opgelost, ik zie namelijk ook alleen de groene knop als ik niet ingelogd ben, maar zodra hij vraagt of ik mezelf wil aanmelden en ik dat doe, is de knop weer verdwenen !!

 305. face book doet wat ze willen ,ze reageren gewoon niet en dan maar roepen kijk eens hoeveel mensen facebook hebben , maar als je problemen heb moet je niet bij facebook aan kloppen want eenmaal ja gezegt is volgens hun rechtgeldig, hyves heeft dat ook gebrobeert ,en onder grote druk van de gewoone mensen hebben ze het terug gedraait , maar facebook doet waar ze zin in hebben en reageren nergens meer op alleen op de positieven berichten zoals jullie hierboven kunnen zien , iedereen moest facebook afzeggen kijken hoe snel ze het weer terug krabbelen ,ik ga weer terug naar hyves werkt veel beter en als ik een probleem heb word dit ook opgelost daar kunnen die grote facebook mannen een voorbeeld aan nemen,zonder ons zouden ze niet een bestaan en kijk eens wat die gasten verdienen van reclame en noem maar op ,maar probeer maar systeem herstel of wat dan ook niks reageert ,waarom heeft het systeem hestel als het niet werkt , zie je nu hoe machtig facebook is ,gewoon alles verwijderen en nooit meer terug gaan naar facebook, de groeten een hele ontevreden klant

 306. hallo, ik wil graag Timeline gebruiken op mijn facebook. Ik zie echter alleen de groene knop als ik niet ben ingelogd(zodra hij vraagt of ik mezelf wil aanmelden en ik dat doe, is de knop weer verdwenen)
  Ik gebruik geen exploere 7.

  iemand een tip?

 307. Ik kan geen statussen uploaden op facebook, mensen zien het niet en als ze er op klikken staat er dat die verwijderd is? Super raar sta op het punt mijn Facebook te verwijderen.

 308. hallo, ik wil graag tijdlijn instellen maar dat lukt niet en nu heb ik op het x gedrukt en nu kan ik helemaal niet meer bij iemand op de foto klikken

 309. Ik baal enorm van die tijdlijn, steeds tijdens het scrollen schiet de pagina terug omhoog.
  Iemand een idee hoe ik dat moet oplossen?

 310. Raar eigenlijk dat bijna niemand een tijdlijn wil en facebook dat toch wil gaan doorvoeren. Maargoed er komt vanzelf een nieuw sociale media waar iedereen dan een profiel op maakt. Die tijdlijn is tenslotte erg vervelend.

 311. kvind maar niks

 312. Hallo allemaal,

  Is er al een oplossing voor diegene die de nieuwe tijdlijn activatie button niet te zien krijgen?

  – Knop wordt zichtbaar bij uitloggen
  – Knop iet zichtbaar wanneer je ingelogd bent.
  – Heb het uitgeprobeerd op IE9 en Firefox 10.0.2

 313. hallo,

  ik wil graag de nieuwe timeline invoeren maar kan werkelijk nergens vinden waar ik dat moet doen.
  ik heb die introductie site wel 100 keer doorgespit en daaruit kan ik neit opmaken waar ik het nou moet instellen
  alvast bedankt

  gr

 314. @ Liza of Jeroen ik heb nog een aantal proefdagen te gaan voordat mijn tijdlijn officieel wordt geactiveerd. :-( Hoe kan ik het voor die tijd nog uitschakelen? Alvast bedankt! 😉 xXx,

 315. Ik heb naast mijn persoonlijke pagina nog een pagina aangemaakt voor het bedrijf waar ik voor werk. Het lukt me niet om daar Timeline tevoorschijn te krijgen.
  Wat moet ik doen?

  Groetjes
  Bob

 316. ^Timeline is er alleen voor profielen, niet voor pagina’s, maar ik las dat dat er ook aan zit te komen, dus nog ff wachten.

  Is het mogelijk om met 1 klik berichten op mijn prikbord te verbergen voor mensen waarmee ik niet bevriend ben?

 317. Ik heb een prikbord bericht verwijderd( nie so slim) stond belangerijke informatie in, is deze nog ergens op mijn account terug te vinden?

  BVD ! :)

 318. Het lijkt er op dat alle profielen in “kleine” groepjes worden omgezet naar de nieuwe timeline. Weet iemans hier iets van of bestaat er een roadmap?

 319. Help! Ik heb per ongeluk een verkeerde foto gedeeld als omslagfoto. Nou kan ik de foto wel van de omslag verwijderen, maar de foto blijft in de map omslagfoto’s staan en daarmee te bekijken voor de hele wereld.
  Hoe verwijder ik mijn foto uit de publieke map ‘omslagfoto’s’?

 320. @ Rosa

  Wanneer je je aangemeld hebt op je Facebook Account klik je op FOTO’S, daarna klik je op OMSLAGFOTO’S, vervolgens klik je op de foto die je wilt verwijderen ( nu is de desbetrefende foto tot het maximale vergroot). Helemaal rechtsboven zie je de volgende tekens/opties —> *v X. Klik op de eerste teken/optie. Nu kun je kiezen uit een aantal andere opties waaronder DEZE FOTO VERWIJDEREN. Klik op deze optie en voila probleem opgelost! 😀 Hopelijk heb ik je hierbij voldoende kunnen helpen! 😉

  Mvg, Saskia

 321. PS: daarna wel ff op de bevestigingsknopje drukken! 😉

 322. hallo ik heb al een paar weken tijdslijn .
  maar ik speel een spel castleville en al wat ik op tijdslijn zet zie ik niet op startpagina verschijnen . en tog krijg ik reakties op dingen die ik nodig heb voor mijn spel .
  maar ik krijg niet al de berichten van vrienden op mijn tijdslijn . en ik kan van mij zelf het geen ik op mijn tijdslijn zet en wil delen met startpagina niet zien . wel lastig hoor . soms krijg ik op startpagina maar om de half uur ineens 20 nieuwe berichten ineens ? ik weet dus niet waneer ze mij iets verstuurd hebben . en kan ook mijn spel niet meer volgen .het meeste dat mij stoord is dat ik een foto op mijn tijdslijn zet en ik wil dat het op startpagina komt te staan dat ik zelf het niet kan zien . hoe komt dat . heb er al veel spijt van . groetjes simonne

 323. ik vind dat het veel op NETLOG begind te trekken !
  maar nedlog was niet zo ingewikkeld ppppppppppppfffffffffffffff

 324. Sinds de timeline op facebook is gekomen , verspringt mijn startpagina steeds terug naar het begin telkens er iets wordt gepost.
  ook mijn chat verspringt steeds terug naar begin midden in een gesprek.
  Om zot van te worden, weet iemand wat ik er aan kan doen?

 325. Als ik een foto like of ergens op reageer komt het meteen op nieuwsoverzicht te staan. Is het in te stellen dat dit niet zichtbaar is voor iedereen?

 326. In mijn activiteitenlog staan diverse berichten met daarachter het rondje “toegestaan op tijdlijn”. En een aanal zaken die ik heb verborgen. Waarom verschijnen de activiteiten die zijn toegestaan niet op mijn tijdlijn?

 327. WIE KAN ME HELPEN???
  a. Hoe kan ik bij de nieuwe tijdlijn een profielfoto toevoegen en een bestaande verwijderen?
  b. Het lukt me ook niet om werk en opleiding toe te voegen. Telkens als ik ‘bewerken’ aangeeft gebeurt er gewoon niets.
  B.v.d.!

 328. Hallo.

  Ik heb ook een vraagje.. Ik heb geen moeite met tijdlijn, maar wel dat iedereen (openbaar) op mijn profiel alles kan inzien en dat terwijl ik het (alleen vrienden) aangevinkt had. Wat moet ik doen zodat de tijdlijn niet zichtbaar is in het openbaar?

  Alvast bedankt!

  Groetjes, Jessica

 329. Hallo

  Ieder status bericht wat ik op Facebook zet, wordt bij het vernieuwen van de pagina weer van m’n prikbord afgegooid. Iemand enig idee waar hier het probleem in zou kunnen zitten?

  Gr. Danny

 330. Ik heb 1 keer op “meer info” gedrukt en nu gaat mijn tijdlijn de lucht in op 4 maart terwijl ik hier helemaal niet om gevraagd heb. Hoe kan ik dit ongedaan maken. HELP. Is de enige manier om mijn hele account dan maar te deleten??? Thanx!

 331. vraagje, wanneer gaat voor iedereen het gebruik van de timeline in? bvd

 332. @ mar zeven dagen!

 333. HELP!

  ik heb op “meer info”gedrukt en nu gaat mijn timeline de lucht in op 6 maart terwijl ik daar niet om gevraagd heb!
  hoe kan ik dit ongedaan maken??
  moet ik mijn hele account deleten?!!
  HELP PLEASE DAT IS DE ENIGE KANS!!!
  alvast bedankt!

  mvg Lotte

 334. Hallo,

  Ik heb ook dat als ik NAAR BENEDEN SCROLL DE PAGINA STEEDS OMHOOG SCHIET! Super irritant.. En wil er nu ook echt vanaf zijn.. Heel raar..Hoe zou dit kunnen?? Lees dat wel meer mensen het hebben.. Ik heb dit probleem zowel op de homepage, tijdlijnen van vrienden en bij de oude facebooks stijl pagina’s… Ik denk dat dit probleem in mijn accuont zit want het gebeurt op ELKE computer..

  Kan iemand me alsjeblieft helpen??

 335. Zodra die tijdlijn verplicht wordt voor iedereen, ben ik van Facebook af.
  Het is qua design een ramp; totaal onoverzichtelijk en je hebt geen idee hoe je wat moet doen.
  En als je eindelijk weet hoe je iets moet doen, werkt het niet of verkeerd.

  Nieuwe tijdlijn? Dank u, maar nee dank u.

 336. hallo
  het lukt mij niet om de nieuwe tijdlijn te maken….waarschijnlijk heb ik wel een uitnodiging gehad maar niet geaccepteerd. nu lukt het mij niet meer.

 337. Ik wil graag de tijdlijn gaan gebruiken, want Facebook ziet er daardoor gezelliger uit, maar dan moet het wel feilloos werken. Geen kinderziektes, anders moeten ze gewoon wachten met de introductie.
  Helaas kan ik de tijdlijn niet activeren. Overal wordt gesproken over een groene button, maar die staat er niet. (Waarschijnlijk in het begin op weigeren geklikt) Wanneer kan ik nu de tijdlijn gaan gebruiken en heb ik altijd 7 dagen de tijd om hem naar mijn zin te veranderen? .

 338. Omdat ik via mijn FB account iedere keer lastig gevallen werd heb ik een nieuw account aangemaakt. Op mijn oude fb had ik de tijdlijn in gebruik. Nu wil ik deze graag weer alleen krijg ik de groene knop niet. Bij het account van mijn man en onze zoon kreeg ik wel de groene knop alleen bij mijn eigen krijg ik hem niet.
  Aan de pc kan het dus niet liggen. Nu hoorde ik verhalen in de wandelgangen dat, wanneer je een nieuw account hebt aangemaakt, het een tijdje kan duren voor je de tijdlijn kunt gaan gebruiken. Klopt dit??

 339. Ik heb net de tijdlijn in gebruik genomen, maar deze gaat maar terug tot half februari, terwijl mijn oude profiel terug ging tot 2010. Ook gebeurtenissen die ik op de tijdlijn heb toegevoegd in bijv 2003 en 2004 worden niet weeggegeven. Enig idee hoe ik mijn oudere berichten en activiteiten weer in beeld kan krijgen?

 340. En nu is de hele tijdlijn niet meer zichtbaar. wat nu?

 341. Waneer word de tijdline bij iedereen geactiveerd dan?

 342. Wanneer worden onze vragen nu eindelijk eens beantwoord of gaat dat niet meer gebeuren?

 343. @Gerina (en @all zou ik bijna zeggen):

  Het aantal reacties is zo overweldigend dat ik ze lang niet allemaal kan beantwoorden. Ook zitten er veel dubbele bij. Hieronder nog een paar antwoorden waar jullie hopelijk wat aan hebben. Facebook heeft net timeline voor fanpages aangekondigd, dus dat ze ermee stoppen is niet aan de orde..

  – Timeline krijgen kan via de link in mijn artikel.Als jullie de knop niet kunnen vinden, dan betekent dat dat je, helaas! moet wachten tot de knop omgaat en Facebook Timeline standaard voor iedereen implementeert

  – Als jullie van Timeline af willen: dat kan helaas niet. Facebook heeft bepaald dat iedereen het krijgt.Alleen een oudere versie van Internet Explorer ondersteunt het niet,maar dat gebruiken is iets waar jullie zelf vast niet vrolijk van worden!

  – Kijk ook vooral bij Facebook help, wellicht zijn er vragen die daar beantwoord worden.Oog googelen om te kijken of jouw probleem vaker voorkomt, wil wel eens helpen

  – Ik zag veel technische vragen, die lijken op bugs. Ik heb zelf een (gelukkig) gladde overgang naar Timeline gemaakt, dus het is voor mij lastig om erachter te komen welke oplossing er is voor dit soort technische problemen.

  – de timeline (rechts in beeld als je op jouw naam rechtsboven klikt) categoriseert alles dat je in jouw facebook-geschiedenis hebt gedaan. Ook baanverleden etc.

  – als je updates niet in je timeline wilt hebben, ga dan met je cursor langs de rechterbovenhoek.Hier krijg je de optie om jouw bericht te verwijderen of te bewerken.

  Er is veel frustratie over het nieuwste kunstje van Facebook en ik snap dat er enorm veel vragen zijn! Ik kan jullie deels helpen en deels wil ik jullie ook verwijzen naar Facebook zelf.

  Succes iedereen!

 344. Liza: bedankt voor alle antwoorden. Hier kan ik wel wat mee. :-)

 345. Mijn mening: Ik vind de Tijdlijn waardeloos!

  Ik denk dat ik niet alleen voor mijzelf praat als ik zeg dat ik Hyves heb opgegeven voor Facebook omdat Facebook veelal overzichtelijker is/was.

  Eenmaal geactiveerd, en je kunt niet meer terug.

  Ze zeiden wel zo mooi: Hyves imiteert Facebook, maar nu..

  Facebook is er zeker niet leuker op geworden!

  Erg jammer!

 346. Ik had de groene button niet, (waarschijnlijk ook geweigerd toen ik het kon activeren) maar ben naar de volgende site gegaan: http://linux-software-news-tutorials.blogspot.com/2011/12/facebook-timeline-arrives-officially.html

  Gedaan wat er stond en ik kan nu ook gebruik maken van de nieuwe tijdlijn. Ik hoop dat alles werkt zoals het hoort te werken, want ik vind het er een stuk gezelliger uitzien dan de oude facebook.

 347. control alt delete met die tijdlijn! vreselijk, ik ben geen 16 meer, ik ben op facebook om te kletsen met vrienden en op de hoogte zijn over oude bekenden in andere steden in het land, niet om mijn agenda zo leuk mogelijk bij te houden! ik ben 35! als iets goed is, laat het zo en geef de mens de keuze om het oude terug te krijgen, precies de reden dat mensen hyves niet zo lang hebben gehad.

 348. Iedereen ging naar Hyves, omdat er 1 naar FB overstapt en de rest meeneemt. Maar ik vond Hyves altijd veel leuker dan FB. Kennelijk heeft FB goed geluisterd naar zijn klanten en FB wat meer op Hyves laten lijken. Maar nogmaals: dan moet het wel goed werken.

 349. hoi,
  ik vind het ook maar niets die tijdlijn, het jammere vind ik da er maar 3 logs te zien zijn en de voorgaande activiteiten zijn verborgen voor de anderen, ik vind het ook onhandig die tijlijn is te druk en onoverzichtelijk!

 350. Godsamme, ben ik al weken die tijdlijn aan het negeren door gewoon geen toestemming te geven. Klik ik perongelijk op dat rot knopje en zit ik met die tijdlijn opgescheept.

  Erg jammer van facebook om mensen het idee te geven dat ze kunnen kiezen. Ik wil geen tijdlijn, het ziet er niet uit en het wordt net zoals hyves. Zoveel mogelijk tierelantijntjes om te laten zien hoe hip je bent. Best sneu eigenlijk.

  Ik ben er al achter dat er geen weg terug is, nog even en ik ben echt klaar met dit gezeik. Jammer, want ik vond facebook erg leuk

 351. Hallo ik heb sinds kort tijdlijn er op zitten grgrgr is behoorlijk wennen maar nu wil ik paar profielfotos verwijderen leuk maar dat gaat dus niet hoe kan je die fotos weg halen oke ze zijn niet storent maar wil paar weg hebben

 352. Foto’s kan je verwijderen door op de foto te klikken die je wilt verwijderen, rechtsboven naast ’t kruisje zie je een ‘wieltje’, klik erop en dan kan je onderaan klikken op verwijderen.

 353. dank je wel Liza

 354. Hallo,
  Kan je die tijdlijn helemaal niet verwijderen?
  en wanneer krijgt iedereen die tijdlijn?, ikzelf vind het super onhandig maar! ik heb er perongeluk op geklikt en wil er vanaff!!!!!!!!!!!!!!! HELPP! gr sophie

 355. hallo.. Ik ben met mijn zakelijke facebook pagina bezig geweest.. Jeetje wat een gedoe.. Na heel wat gepruts heb ik het zover gekregen dat mijn tijdlijn begint bij: opgericht.. dit was in 2007 en in 2010 ben ik verhuisd ook dit heb ik op mijn tijdlijn gekregen.
  Nu kijk ik weer en zijn die 2 dingen weg!!!! Hoe kan dit nu? Mijn tijdlijn begint nu ineens in februari!!! hellluuuppp!!! gr marina

 356. Wel, zoals je leest zijn er heel heel veel klachten over de tijdlijn.

  Is het niet eens tijd om eens tot de ontdekking te komen dat de tijdlijn gefaald heeft?

  Meer klachten dan gejuich.

  Hoe dan ook. Dit gaat jullie facebookers kosten.

  FB: jammer jullie starre houding.

  Verandering komt niet altijd ten goede !

 357. @ Celine,
  Helemaaaal!! gelijk
  ik heb er een einde aan gebreid en facebook gister verwijderd en terug gestapt naar HYVES! FACEBOOK vond ik altijd superrluekk geen klachten niks alleen over de tijdlijn wel…

 358. Wil van die stomme tijdlijn af en gewoon weer mijn oude F.B terug.

 359. #$#$# facebook. ik heb never nooit op die tijdlijn gedrukt. en nu heeft facebook m gewoon automatisch aangezet WTF . ik wil die rotzooi niet!!!!!! lkkr bezig assbook!

 360. Sorry, maar ik snap echt niet dat de meeste mensen de tijdlijn zo erg vinden. Ik vind hem leuk, gezellig. Net als Hyves. Ik vond Facebook altijd saai, was een echte Hyves fan, maar de tijdlijn maakt Facebook een stuk leuker. Nu alleen nog smileys en ik ben helemaal gelukkig.

 361. Sinds gebruik tijdijn zien mijn vrienden op startpagina gdeen enkele update van mij?? Zij moeten dan maar profielpagina bezoeken. Iemand daar ook problemen mee en hoe dit op te lossen?? Ik kan het nergens terguvinden helaas.

 362. Ik heb enkele vragen:
  Ik zou aan de rechterkant van het scherm graag de ticker willen zien. Kan niet, zoals facebook help zegt via het chat scherm verschuiven. Ticker werkt niet bij weinig activiteit maar ik zit dagelijks op facebook dus ook dat kan het niet zijn.
  Ook heb ik sinds een week last van reclmes tussen de berichten door. Hoe verwijder ik die of schakel ik deze blijkbaar nieuwe functie uit? En ik merk dat ik nu alleen de berichten van de laatste dag zichtbaar heb op eigen pagina en andere tinmeline gebruikers. De oude gebruikers zie ik nog geheel. Wat is hier aan de hand?
  helphelp :-)

 363. Ik ga terug naar Hyves daar doen ze wat jij wil. Stom die tijdslijn van Facebook

 364. heb sinds vorige week die domme tijdlijn en ik kan mijn prikbordberichten niet lezen, slechts de 7 laatste blijven op men profiel en de oudere verdwijnen in het niets, niet leuk om mn verjaardagwensen niet te kunnen lezen… !#@”!#*

 365. Hoi,
  Heb sinds een paar dagen dat er foto’s ontbreken op mijn tijdlijn, hele stukken zijn weg, zelfs van 2011 staat er niks meer op. Weet iemand hoe dat kan?? Please help!

 366. @melanie … ik heb geen antwoord. Wel hetzelfde probleem!!!

 367. Hoi,

  Wie kan mij helpen…
  Ik heb een gebeurtenis geplaatst op de timeline, nl de geboorte van mijn kids. Deze zijn nu niet meer zichtbaar, terwijl op de activiteitenlog is aangevinkt dat het met een ster zichtbaar moet zijn.
  Hoe kan dat?

 368. @Anita…Het probleem is nog steeds niet opgelost, en er verdwijnen soms meldigen en komen weer,zo raar! maar van 2011 is echt alles weg,snap er niks van….ggrrrrr…bij mijn vrienden die tijdlijn hebben doet alles normaal en krijgen ze rechts gewoon alle maanden,bij mij verspringt het steeds,word er niet goed van!!
  Hoop dat het snel kan worden opgelost!

 369. Sinds de tijdlijn is ingeschakeld krijg ik geen meldingen meer te zien van vrienden of collega’s. Ik vind maar niet waar het probleem zit. Wie weet raad!

 370. Als ik reageer op een bericht dan krijg ik een melding als iemand na mij op hetzelfde bericht reageert. Dat is heel erg leuk en zo ontstaan er de leukste discussie. Maar er zijn momenten dat je niet zit te wachten op meldingen van alle reacties na je.. als voorbeeld: felicitaties bij verjaardagen, steunbetuigingen enz.
  In de oude fb kon je dat per reactielijn uitzetten. Nu kan ik dat nergens meer vinden. Kan dat nog steeds en zo ja, hoe??

 371. ik hoorde van een van mijn volgers dat er circa 7 reacties op 1 foto zijn; deze zie ik echter allemaal niet.
  ik heb er ook geen meldingen van gekregen.
  – herkent iemand dit?
  – kan ik deze reactie misschien toch nog moven water krijgen?

  nb ik heb de timeline ingesteld staan.

 372. Ik heb al een tijdje een FB-fanpage voor mijn website Bewustzijnsvormen.nl. Ik heb in het begin niemand uitgenodigd, omdat ik even wilde ‘droogzwemmen’ en oefenen met alle functies etc. Maar nu wil ik mijn vrienden uit wel nodigen maar lijkt dat niet meer te kunnen. De hele optie is verdwenen…

  Ik ga net als mijn mede-beheerder naar administratiepanel/publiek opbouwen. Hij heeft daar vier opties waaronder ‘vrienden uitnodigen’. Ik heb er twee (‘ongeldige e-mialcontactpersonen’ en ‘een advertentie maken’).

  Ben ik nou gek? Hoe nodig ik mijn vrienden uit?

 373. Carine Mestdagh |

  Heb mijn tijdlijn weg gedaan en nu kan ik mijn eigen profiel niet meer bekijken !! GGGGGGGGGGGGrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

 374. Ik speel Castleville en nu sinds 2 dagen krijg ik de dingen die ik zoek niet gelijk op mijn nieuwspagina maar moet ik het eerst delen en dan zijn ze dus niet voor andere zichtbaar.
  Alleen ik zie ze op mijn eigen pagina maar ze zijn niet meer zichtbaar voor anderen..vreemd. Ik heb die tijdlijn al een tijdje en nu ineens dit. Kan ik dit ergens veranderen?

 375. Waarom kan ik de timeline niet activeren op mijn facebook profiel!? ik wil hem heel graag dus ik hoop dat iemand met een oplossing kan komen! via http://www.facebook.com/about/timeline is geen optie ik zie GEEN grote button!!!! HELP zou ik zeggen AUB!

 376. nu ik de tijdlijn gebruik, kan ik spulletjes die ik vraag (op mijn prikbord zet)bij spelletjes die ik via facebook speel, niet meer terugvinden op mijn tijdline, dus ook mijn medespelers niet, ik zie ze zelf wel op mijn prikbord, maar aangezien mijn vrienden niet meer op mijn prikbord kunnen komen, kunnen zij mij dus ook mij niks meer sturen, hoe kunnen mijn vrienden dit wel gaan zien????????

 377. Iedereen zet zijn problemen met facebook op deze site, ook ik. Maar krijgen we ook oplossingen aangeboden, want zoals ik het hier lees krijgen we geen oplossingen?

 378. Ik kan geen profielfoto’s en omslagfoto’s verwijderen :( ‘album bewerken’ etc. staat nergens meer in die 2 mappen!

 379. Dit kan toch niet waar zijn. Begint dat gesodemieter bij mij nu ook. Ben een heel bericht kwijt met de reactie’s. K@#$$# Ik kook.

  En idd, wanneer komen er reactie’s op alle problemen?

 380. Waarom kan ik geen timeline doen???? :s

 381. Ik heb nu timeline. Ik heb alleen een vraag over het blokje ‘vrienden’ als je op je eigen pagina bent, want de gezichten die daar komen, komen die daar willekeurig te staan of is er een bepaalde reden dat juist die gezichten daar staan?

 382. Ik vind Timeline geweldig vormgegeven. Na drie jaar op Facebook was het een welkome verandering. Helaas werd mijn account geblokkeerd zonder waarschuwing, toen ik de Timeline aan het opbouwen was.
  De reden hiervoor is onbekend. Wel weet ik dat er geen reden kan zijn geweest om mijn account te sluiten. Ik was me van alle voorwaarden bewust in tegenstelling tot veel Facebook gebruikers. Ik werk namelijk met artiesten en beheerde enkele profielen, vanuit het bedrijf.
  Ik heb meerdere mails gestuurd maar geen enkele reactie van Facebook gehad. Dit is nu drie maanden geleden.

  Heeft iemand hier ook dezelfde ervaring gehad of van anderen gehoord dat het aanmaken van de Timeline direct ook het einde betekende van het Facebook gebruik?

 383. Alsjeblieft admins, haal óf tijdlijn weg, óf maak het gebruiksvriendelijker. Ik word (en veel van mijn vrienden worden) er helemaal gek van. Het enige wat leuk is aan Tijdlijn/Timeline is de foto die je op de achtergrond kunt plaatsen achter je profielfoto. Voor de rest is het een grote achteruit gang op wat we eerst hadden.
  Ik zou graag willen weten hoe ik foto’s moet verwijderen die in mijn album staan. Ik erger me nu al een tijdje en ben van plan facebook te gaan verwijderen, want dit werkt echt niet.

 384. hallo,

  hoe kan het dat ik niet meer van iedereen nieuwe statusupdates zie op facebook?
  terwijl diegene wel dingen plaatsen?

  groetjes

 385. Als ik iets post op mijn timeline verschijnt het niet bij mijn vrienden…ben al druk aan het googlen/zoeken op facebook geweest…maar nog niet gevonden hoe dit op te lossen :-(

 386. sorry..nu met vinkjje aan bij hou me op de hoogte…

 387. Het aantal reacties is zo groot dat het ons niet lukt om op alle reacties antwoorden te blijven geven. Een aantal vragen blijft voortdurend terugkomen, hier vind je de belangrijkste antwoorden. Het is helaas niet langer meer mogelijk om bij dit artikel nog reacties te plaatsen. Onze excuses voor het ongemak.

  De redactie.