Customer experience

Nieuw: Fw+. Met alerts, bookmarks & nog meer gebruiksgemak voor jou

0

Je hebt het vast al gezien: sinds kort kun je je gratis abonneren op Fw+. Dit is een heel belangrijk nieuw onderdeel op Frankwatching, dat onze belofte op een betere service voor onze lezers waar moet maken. Terwijl op veel websites, zoals de Volkskrant, FD en Adformatie, content achter een (betaal-)muur (of slotje) verdwijnt, kiezen we bij Frankwatching voor de +. Via Fw+ krijg je juist extra’s en handigheden waar je niet voor hoeft te betalen.

Terwijl bij andere sites content achter een slotje verdwijnt, kiezen wij voor de +.

Toen we in mei de vernieuwde website lanceerden, noemden we al zijdelings Fw+. Wat het inhield, hielden we nog even voor ons. Tot nu dan! We delen de belangrijkste highlights met je.

Eigen login of social login

Je kunt bij Fw+ kiezen voor een eigen login en een social login. En je kunt er ook voor kiezen om er geen gebruik van te maken, het is immers een +.

Hoe gaat dat in zijn werk? Hieronder zie je hoe je je eigen Fw+ account kunt aanmaken:

Registreren-FW-plus-animatie2

Formulieren worden automatisch voor je ingevuld

Via Fw+ worden formulieren op Frankwatching deels al ingevuld voor je. Overal waar je binnen Frankwatching een formulier moet invullen – van een reactie op een artikel tot aan het downloaden van een whitepaper – hoef je niet meer keer op keer opnieuw je gegevens in te tikken. Handig!

Persoonlijke nieuwspagina

Je kunt een persoonlijke nieuwspagina samenstellen met content die voor jou het meest relevant is. Zie je de artikelen graag in chronologische volgorde, dan kun je ze op deze manier op volgorde (of zelfs naar eigen voorkeur op thema) bekijken.

E-mailalerts

Ook nieuw: via e-mailalerts ben je altijd als eerste op de hoogte van nieuwe artikelen. Stel, je bent geïnteresseerd in artikelen over Facebook. Vink de alert aan door op ‘abonneren’ te klikken en je krijgt altijd direct een mail als we iets nieuws hebben over dit onderwerp.

Blijf op de hoogte van vacatures

Wil je op de hoogte blijven van vacatures? Dat kan nu ook. Abonneer je op wekelijkse of dagelijkse alerts, waarbij je ook kunt kiezen voor je eigen vakgebied.

Houd je abonnementen en alerts makkelijk bij

Je kunt in je persoonlijke omgeving je nieuwsbriefabonnementen en e-mailalerts op één plek overzichtelijk bijhouden en ze met een druk op de knop aan of uit zetten.

Bookmarks: bewaar voor later

Ben je in de trein een artikel aan het lezen op je mobiel, maar kun je het niet uitlezen? Of wil je een artikel graag bewaren omdat je het zo waardevol vindt? Sla het dan op en lees op een ander moment verder, bijvoorbeeld op je laptop op kantoor. Je kunt cross-device artikelen bewaren, waarbij het niet meer uitmaakt of je op je mobiel, tablet of desktop Frankwatching bezoekt. Dit was een van de wensen die onze community had en die we hiermee in vervulling brengen.

Idee Michael van Beek

Like!: terug van weggeweest

Het ‘liken’ van een artikel is nu ook terug van weggeweest. De lezers die Frankwatching al wat langer volgen, zullen het zich misschien nog wel herinneren. Vanaf nu uit je wederom via het hartje jouw waardering voor een artikel. Uiteraard kun je ook nog altijd reageren. Maar als je even wat minder tijd hebt, is een like wel zo makkelijk. En je maakt de experts – die hun hart en ziel in een artikel leggen – er blij mee. Je kunt de like-knop meteen bij dit artikel testen. 😉

Mede mogelijk gemaakt door…

We hebben bij de ontwikkeling van Fw+ intensief samengewerkt met Haboes, Measuremail en Sentia. We zijn erg blij en dankbaar dat we met hun hulp en expertise onze lezers en community nóg beter kunnen bedienen.

Wat vind jij van Fw+?

Met Fw+ halen we de banden met onze trouwste fans en volgers nog meer aan. We willen jullie een betere dienstverlening, mooiere functionaliteiten, en een fijnere site-ervaring bieden. Lid worden van Fw+ is misschien ook wel dé manier om duidelijk te maken dat je ons steunt in wat we doen en hoe we het doen. 🙂

We zijn natuurlijk reuze benieuwd: geef jij Fw+ een plus of een min? We zien uit naar jullie reacties en opmerkingen. Alle feedback is welkom.

Maak een Fw+ account aan!

P.s. Als je in ons adressenbestand zit (bijvoorbeeld via een van onze nieuwsbrieven), dan is je profiel automatisch verhuisd. Via deze link kies je eenvoudig een nieuw wachtwoord om voortaan mee in te loggen en je instellingen te beheren. Tip: koppel in je profiel een social account om in het vervolg nog eenvoudiger in te loggen.