Onderzoek, Trends

Forrester en de marketing van RSS

0

[[image:rss-xml.jpg::left:0]]Forrester heeft twee rapporten uitgebracht over RSS en marketing, Forrester’s corporate blogster Charlene Li schreef er twee weken geleden al kort over. Maar boeiender is de samenvatting die Jeremy Pepper van POP! Public Relations schreef, hij was een van de gelukkigen die van Forrester beide rapporten ontving. Forrester en de marketing van RSS.

De twee rapporten zijn elk 15 pagina’s groot en zijn mede tot stand gekomen na een oproep van Charlene Li op haar weblog. Via de comments bij dit bericht is een goed beeld te krijgen wie er zoal bijdragen heeft geleverd.

RSS 101 for Marketers

  • Beste analogie ooit voor RSS: marketeers zouden RSS als “stel je eigen hamburger samen” moeten zien. De basis – het broodje – wordt gevormd door de headlines. Maar net zoals je hamburgers door allerlei soorten supplementen naar wens kunt samenstellen, kunnen marketeers RSS met allerlei andere elementen optuigen. Ge