Video

Videogesprek Erik Kessels: “Van campagne maken naar campagne voeren”

0

Afgelopen week vond in Nieuwegein de Nationale Marketingdag 2009 plaats. Samen met ilse media TV kijken we terug op dit event. In deze derde aflevering Ronnie Overgoor in gesprek met Erik Kessels van reclamebureau KesselsKramer.

Hoe staat het met de creativiteit in Nederland? Kessels ziet het positief in, “zolang je ervoor zorgt dat de klant jouw wereld gaat begrijpen”. Dat reclamebureaus niets van online begrijpen, is volgens hem wel een beetje voorbij (“Natuurlijk zijn er bureaus die zich hautain opstellen tegenover online, maar dat kan eigenlijk echt niet meer”). Online betekent tegenwoordig dat het campagne voeren is in plaats van campagne maken. Het is een continu proces, zeven dagen in de week, 24 uur per dag. Verder komen de creatieve projecten van KesselsKramer aan bod (bijvoorbeeld de film The Other Final, waarvan de rechten aan Universal zijn verkocht) en de documentaire die over Erik Kessels is gemaakt en volgende maand op tv wordt uitgezonden.

Hier vind je meer video-interviews met sprekers van de Nationale Marketingdag.