Video

Video doc: Stay Gold van Rotterdam Fixed Gear

0

In de serie videoportretten van Blocter dit keer het communityblog Rotterdam Fixed Gear. Een reportage over Roy Verhoeft (A.K.A. Stay Gold) die in Rotterdam eind vorig jaar Rotterdam Fixed Gear startte.

rdam-fixed-gear-grootHij wilde de mensen die in Rotterdam op een fixed gear fiets rijden dichter bij elkaar brengen. Sindsdien is het een van de grootste fixed gear blogs op het web en groeit de scene in Rotterdam met de week. Zelfs zo hard, dat Roy z’n eigen winkel heeft geopend, die geheel gericht is op fixed gear.

Op vrijdagavond komt de groep samen om te fietsen op Plein 1940. Van daaruit fietsen ze, doen ze trucs en drinken ze biertjes.

[vimeo width=”600″ height=”338″]http://www.vimeo.com/5436293[/vimeo]

Bekijk ook de andere afleveringen uit de serie Blocter portretten.