Video

Video Jeroen van Glabbeek: “SMS-alerts werken alleen bij opt-in”

0

Van GlabbeekOp 17 september vond in Rotterdam de Emerce eDay 2009 plaats. Samen met ilse media TV kijken we terug op dit event. In deze twaalfde aflevering is Ronnie Overgoor in gesprek met Jeroen van Glabbeek, oprichter en directeur van ClubMessage, CM Technology en CM Telecom.

Op zijn 17e richtte Van Glabbeek zijn eerste bedrijf, Technomedia, op, waarmee hij nieuwe SMS-toepassingen ontwikkelde. In 1999 richtte hij – samen met Gilbert Gooijers – ClubMessage op, een mobiele technologieprovider die zakelijke diensten en producten levert op het gebied van SMS, MMS en interactieve video.

Een paar jaar later startten zij CM Technology, een werkmaatschappij van ClubMessage die dienstverlening, consultancy en maatwerkoplossingen biedt op het gebied van SMS, MMS en streaming video, gericht op de internationale markt.

In 2006 werd CM Telecom opgericht, een werkmaatschappij die zich richt op de markt voor bulk en premium SMS/MMS gerelateerde diensten. Inmiddels is ClubMessage gegroeid tot marktleider op het gebied van mobiele technologie. Het bedrijf behoort sinds 2006 tot de Deloitte Technology Fast 50, een ranglijst van de vijftig snelstgroeiende technologiebedrijven in Nederland.

Deze Emerce eDay video is een productie van ilse media. Zie ook de andere artikelen over eDay.