Infographic

The State of the Internet [infographic]

0

Frankwatching verzamelt in deze serie infographics op gebied van onder andere internet, social media, marketing en communicatie. Deze week in de serie Infographic Day: the State of the Internet. Een geanimeerde interactieve infographic met actuele cijfers over het internet.

Infographics heb je in verschillende soorten en maten. Deze infographic van OnlineSchools.org onderscheidt zich door het interactieve karakter. Net als het internet dat continue in ontwikkeling is, houdt deze visualisatie de actuele cijfers bij. De infographic past de situatie namelijk elk moment aan.

Zo zijn de laatste cijfers van nieuwe (mobiele) internetgebruikers en websites te bekijken. Een wereldkaart met de huidige situatie van het internetgebruik en de -toegankelijkheid van landen over de hele wereld. Maar ook een overzicht van de strijd tussen verschillende social media als Facebook, LinkedIn, Twitter en MySpace. Benieuwd naar de actuele cijfers over internet? Klik op de afbeelding om naar de interactieve infographic te gaan. [update 29-04-2013: originele pagina is verwijderd, link werkt om die reden helaas niet meer, redactie]

Hier kun je de gehele serie Infographic Day volgen.