Verdieping

Online Campagne Top 5: Branding

0

Wil je de impact van je online campagne vergroten? Dan kies je voor opvallende, in het oog springende advertentievormen zoals Take-overs, Sliders, Layers of een Video2HalfpageAd. Deze impactvolle formaten zijn uitermate geschikt voor campagnes met branding- of awareness-doelstellingen en bieden veel creatieve mogelijkheden. Bekijk hoe de adverteerders in deze top 5 hiervan gebruik hebben gemaakt!

1. X-men – Take-over

Adverteerder: X-men

Deze afbeelding is niet langer beschikbaar.


Creatiefbureau: Seven
Mediabureau: Vizeum

Strakke Take-over die de site geheel overneemt en geheel in de X-MEN sfeer brengt. Er is geen ontkomen aan. De combinatie van deze high-impact uiting met duidelijke call-to-action direct naar de webwinkel, zijn slim samengebracht.

Bekijk deze uiting

 

2. Contagion – PushdownAd

Adverteerder: Contagion

Deze afbeelding is niet langer beschikbaar.


Creatiefbureau: Seven
Mediabureau: Vizeum

Een erg mooie PushdownAd die optimaal de creatieve mogelijkheden van het formaat benut. De film trailer is op fraaie wijze in de uiting verwerkt. Door bij binnenkomst op de pagina even uit te klappen trekt hij direct de aandacht naar zich toe. De bezoeker weet zo dat achter de Header meer schuil gaat. Het jonge entertainment FOK Umfeld sluit uitstekend aan bij de beoogde doelgroep.

Bekijk deze uiting

 

3. TNT Express – Take-over

Adverteerder: TNT

Deze afbeelding is niet langer beschikbaar.


Creatiefbureau: eBoost Interactive
Mediabureau: Zed digital

Spectaculaire Take-over van TNT die de website zichtbaar overneemt. Het slimme interactieve element, waarbij je een productnaam direct in de banner kunt laten vertalen, is mooi gedaan. De boodschap wordt op fraaie wijze overgebracht.

Bekijk deze uiting

 

4. KIA Rio – Video2HalfpageAd

Adverteerder: KIA

Deze afbeelding is niet langer beschikbaar.


Creatiefbureau: Woedend!
Mediabureau: MediaContacts

Dit nieuwe Video formaat eist de volledige aandacht op en blijft ook na het afsluiten van de video duidelijk zichtbaar in het grote HalfpageAd display formaat. KIA maakt hiermee optimaal gebruik van haar tv-commercial en is zo in staat om ook online het gewenste gevoel bij de auto perfect over te brengen. Deze online uiting voegt daarnaast ook nog een direct actie-element toe.

Bekijk deze uiting

5. Gears of War 3 – Expandable Header

Adverteerder: Gears of War

Deze afbeelding is niet langer beschikbaar.


Creatiefbureau: AKQA
Mediabureau: Universal Media

Voor deze game introductie lopen de Expandable header en de Wallpaper naadloos in elkaar over. Hierdoor kun je er als bezoeker niet omheen en met de game-trailer wordt de aandacht vastgehouden. Bovendien is er een perfecte match tussen product en Umfeld van de website.

Bekijk deze uiting

 

De online Campagne Top 5

De Online Campagne Top 5 wordt maandelijks samengesteld door WebAds Interactive Advertising. Bekijk ook het archief van de Top 5 met onderwerpen als Business & Finance, Digitale Dagbladen, Automotive, Telecomaanbieders, Inhakers, Jongeren, Social Media, Consumer Electronics, Travel  en meer. Nog meer inspiratie opdoen? Bekijk meer voorbeelden van impactvolle campagnes en succesvolle online , mobiele of social cases.

Heb je zelf een campagne die een plek in een top 5 verdient, of wil je een onderwerp aandragen? Dat kan! Meld de campagne of het onderwerp dan hier, of via Twitter of Facebook snel aan!