Verdieping

Online Campagne Top 5: Branding

0

Wil je de impact van je online campagne vergroten? Dan kies je voor opvallende, in het oog springende advertentievormen zoals Take-overs, Sliders, Layers of een Video2HalfpageAd. Deze impactvolle formaten zijn uitermate geschikt voor campagnes met branding- of awareness-doelstellingen en bieden veel creatieve mogelijkheden. Bekijk hoe de adverteerders in deze top 5 hiervan gebruik hebben gemaakt!

1. Tin Tin – Take-over

Adverteerder: Tin Tin

Deze afbeelding is niet langer beschikbaar.


Mediabureau: OMD
Creatiefbureau: Kris Visser

De nummer 1 is voor deze gave uiting voor de promotie van de film Tin Tin. Deze realiseert met de inzet van deze Take-over direct een grote impact. De uiting start pas echt na de klik waarna de trailer de volledige aandacht opeist en vooral vasthoudt. Erg mooi gemaakt en voorzien van sterke en opvallende animatie.

Bekijk deze uiting

2. Renault – Portrait Ad

Adverteerder: Renault

Deze afbeelding is niet langer beschikbaar.


Mediabureau: OMD
Creatiefbureau: Publicis

Renault zet met dit relatief nieuwe formaat een mooie uiting neer waarbij goed gebruik wordt gemaakt van de vele mogelijkheden. Zo trekt de uiting de aandacht met de video, zijn de brochure en proefrit buttons aanwezig maar is er ook plaats voor een rekenmodule voor berekening van de bijtelling. De foto slideshow is tevens een mooie toevoeging. En dit alles zonder de site te verlaten.

Bekijk deze uiting

3. Windows Mobile – Take-over

Adverteer: Microsoft

Deze afbeelding is niet langer beschikbaar.


Mediabureau: n.v.t.
Creatiefbureau: This page cannot be found

Zeer strakke Take-over van Microsoft met een erg slimme feature; namelijk de mogelijkheid om door het nieuwe mobiele besturingssysteem van Microsoft te navigeren. Dit zorgt er direct voor dat mensen feeling krijgen met het systeem en een indruk van de werking van de interface krijgen. Een complete (gebruikers) ervaring met het product zonder de website die je bezocht te moeten verlaten.

Bekijk deze uiting

4. In Time – Expandable Header

Adverteer: In Time

Deze afbeelding is niet langer beschikbaar.


Mediabureau: Vizeum
Creatiefbureau: Thinkjam London

Deze Expandable Header is een uitstekend formaat voor het vertonen van video en daarom ideaal ingezet voor de film promotie van In Time. Na roll-over klapt de header uit en biedt hier, naast video content, veel ruimte voor creativiteit. De In Time Header bevat een duidelijke call-to-action voor roll-over wat de interactie bevordert. De plaatsing binnen het entertainment FOK Umfeld sluit goed aan bij de doelgroep.

Bekijk deze uiting

5. Rage – Take-over

Adverteerder: Rage

Deze afbeelding is niet langer beschikbaar.


Mediabureau: Fortress Social Branding
Creatie: Kris Visser / Fortress Digital Agency

Een opvallende Take-over die gameliefhebbers zeker zal triggeren. De uiting start met een video, maar al snel wordt duidelijke dat de gehele site onderdeel uitmaakt van de uiting en je blijft uit nieuwsgierigheid kijken.

Bekijk deze uiting

 

De online Campagne Top 5

De Online Campagne Top 5 wordt maandelijks samengesteld door WebAds Interactive Advertising. Bekijk ook het archief van de Top 5 met onderwerpen als Business & Finance, Digitale Dagbladen, Automotive, Telecomaanbieders, Inhakers, Jongeren, Social Media, Consumer Electronics, Travel  en meer. Nog meer inspiratie opdoen? Bekijk meer voorbeelden van impactvolle campagnes en succesvolle online , mobiele of social cases.

Heb je zelf een campagne die een plek in een top 5 verdient, of wil je een onderwerp aandragen? Dat kan! Meld de campagne of het onderwerp dan hier, of via Twitter of Facebook snel aan!