Infographic

Mobile in 60 seconden [infographic]

0

In eerdere edities van de serie Infographic Day stonden we stil bij de activiteiten die in 60 seconden worden verricht op het internet en op social media. Deze week staan we stil bij de activiteiten die smartphone-gebruikers in 1 minuut verrichten.

Mobclix maakte over cijfers van de maand oktober de onderstaande infographic, waarin zij de mobiele telefoonactiviteiten weergeven die in 1 minuut plaatsvinden. De visualisatie laat onder andere zien dat in 60 seconden 1.500 Pingberichten verstuurd worden en 23,148 apps gedownload worden in de App Store. Ook spelen veel smartphone-gebruikers games op hun telefoon. Populaire games zijn onder andere Angry Birds, Gun Bros en Tiny Zoo Friends.

Van de smartphone-gebruikers maken 77.244 gebruik van een Wifi-connectie op hun iPhone en 51.937 op een Android-toestel. Ook mobiel bankieren is een populaire activiteit op smartphones. Binnen 1 minuut vinden 463 interacties in Europa plaats. Deze en andere cijfers over activiteiten die op smartphones in 60 seconden uitgevoerd worden, zijn in de onderstaande infographic te bekijken. Klik op de afbeelding voor een vergroting.

Hier kun je de hele serie Infographic Day volgen.