Infographic

Het internet in 60 seconden: feiten & cijfers [infographic]

0

Regelmatig staan we stil bij het gebruik van social media. Want het aantal gebruikers en acties blijven stijgen. Een jaar geleden las je in de serie Infographic Day over wat er online allemaal afspeelt in 60 seconden. In de tussentijd is er een hoop veranderd, zo laat deze nieuwe visualisatie zien.

70 domeinnamen, 540 Vine-filmpjes & 500 websites

Deze feiten en cijfers zijn verzameld door Qmee.com en verwerkt in de onderstaande infographic. De visual toont cijfers om van te duizelen. In één minuut kijken we meer dan 5 miljoen YouTube-video’s, 540 Vine-filmpjes en plaatsen we ruim 2 miljoen zoekopdrachten in Google. Er worden 70 domeinnamen geregistreerd, 14 liedjes op Spotify toegevoegd en 120 mensen maken een LinkedIn-profiel aan. En wist je dat er in 60 seconden ruim 500 websites zijn aangemaakt en ruim 138 miljoen e-mail zijn verstuurd (inclusief spam)?

Wil je meer feiten en cijfers over het online gebruik lezen? Scrol dan naar beneden om de infographic te bekijken. Voor een groter exemplaar klik je op de afbeelding.

infographic-resized1

Volg de hele serie Infographic Day. Ben je een liefhebber van infographics? Volg dan ook het Pinterestaccount van Frankwatching. Hier verzamelen we de beste infographics, screencasts en visuals over online en social.

Foto intro met dank aan Fotolia.