Infographic

69 tips om het design van je website te verbeteren [infographic]

0

Je website is meer dan een online visitekaartje. Het draagt bij aan de vindbaarheid van je bedrijf, het geeft de mogelijkheid tot interactie met je klant(en) en helpt je omzet te verhogen. Of je een webshop-eigenaar bent of een fotograaf met een online portfolio, je site moet verkopen. 

69 handige webdesign-tips

Wellicht heb je pas een nieuwe site of is je website wel aan een opfrisbeurt toe. Je kunt zelf aan de slag gaan of iemand inhuren met de kennis. Of je nu zelf aan de knoppen gaat zitten of iemand anders, deze onderstaande infographic van PSDtoWP.net helpt je op weg met 69 webdesign-tips. Denk aan de aandachtspunten design, gebruiksvriendelijkheid en content. Want een site moet er niet alleen mooi uitzien, maar goed in elkaar zitten en aantrekkelijk zijn.

Wil je alle 69 tips bekijken? Scrol dan naar beneden om de infographic te bekijken. Klik op de afbeelding voor een groter exemplaar.

web-design-tips-infographic

Volg de hele serie Infographic Day. Ben je een liefhebber van infographics? Volg dan ook het Pinterest-account van Frankwatching. Hier verzamelen we de beste infographics, screencasts en visuals over online en social.

Afbeelding intro met dank aan Fotolia.