Social media

De perfecte posts voor 10 social platformen [infographic]

0

Als ondernemer of marketeer wil je op social media effectieve berichten publiceren. Je wilt je boodschap overdragen en een groot publiek bereiken. Een aspect dat daarbij van belang is, is zorgen dat je berichten afgestemd zijn op het platform dat je gebruikt. Helaas zijn de mogelijkheden bij ieder platform weer anders…

Daarnaast zijn platformen continu in ontwikkeling en wijzigen de mogelijkheden regelmatig. Irritant, want jij als verantwoordelijke dient goed op de hoogte te zijn. Gelukkig hoef je niet het internet af te zoeken. Dat werk heeft MyCleverAgency voor je gedaan. Zij verzamelden van tien platformen hoe je perfecte berichten maakt en delen tips over hoe je de content het beste kunt publiceren.

Nu ook tips voor Snapchat

Deze bekende infographic van de makers heeft een update gekregen en is uitgebreid. Naast LinkedIn, YouTube, Vine, Instagram, Facebook, Twitter, Pinterest en Tumblr vind je in deze editie ook tips voor het populaire platform Snapchat. Per platform geven ze tips & tricks voor het moment van plaatsen van je berichten, wat zijn handige tijden en welke momenten kun je het beste vermijden? Daarnaast geven ze je advies over hoe je zorgt voor een effectieve blogpost. Superhandig!

Wil jij perfecte posts publiceren op jouw social media-kanalen? Scrol dan naar beneden om de infographic te bekijken. Wil je dit naslagwerk bij de hand hebben? Sla de visual op en print het uit.

de beste social media afmetingen 10 platformen op een rij

Volg de hele serie Infographic Day. Ben je een liefhebber van infographics? Volg dan ook het Pinterestaccount van Frankwatching. Hier verzamelen we de beste infographics, screencasts en visuals over online en social.

Foto intro met dank aan 123RF.