Trends

Top 10: van afrekenen met je volle inbox tot 3 handige Facebook-hacks

0

Word jij ook gek van die volle inbox? Per mail die je beantwoordt, krijg je er drie terug! Niet gek dat het artikel dat je leert grip te krijgen op je dagelijkse stroom aan e-mailberichten een van de beste artikelen van de maand juli was. In juli kwamen er meer onderwerpen aan bod. Bijvoorbeeld de GDPR-wet, die op 25 mei in werking treedt. Wat zijn de gevolgen daarvan voor jouw e-mailmarketingactiviteiten? Benieuwd naar de beste artikelen van de maand juli? Hieronder vind je ze allemaal.

1. Zo til je klantbeleving naar het level van Coolblue & Albelli [6 kenmerken]

Klanten die minder prijsgevoelig zijn, meer producten afnemen, je advies opvolgen, meer aandacht besteden aan je communicatie én je vaker aanbevelen. Dat klinkt toch als de droom van iedere marketeer? Brenda van den Berg legt in dit artikel uit hoe je dit met 6 kenmerken voor elkaar krijgt.

klantbeleving

2. 3 basisregels om eindelijk af te rekenen met je volle inbox

E-mail is net onkruid, verzuchtte Rutger Steenbergen ooit op Twitter. Per mail die je beantwoordt, krijg je er drie terug. Gek word je ervan! Wat kun je hieraan doen? Rutger las het boek ‘Speedmailen’, dat laat zien hoe je grip krijgt op je dagelijkse stroom aan e-mailberichten. In dit recensieartikel deelt hij de 3 basisregels om af te rekenen met je volle inbox.

e-mail smartphone

3. E-mailmarketing: zo stoom je jouw opt-in klaar voor de GDPR-wet

Op 25 mei 2018 treedt de GDPR-wet (General Data Protection Regulation) in werking. Wat betekent deze wet en wat voor een gevolgen heeft het voor e-mailmarketing? Dennis Leussink legt het in dit artikel uit. Tot slot een handig stappenplan om op tijd je huidige e-mailmarketing opt-in-proces na te lopen.

GDRP-wetgeving EU

4. De brand roast van McDonald’s: not lovin’ it

Over het gigantische succes van de hamburgerketen valt commercieel gezien weinig af te dingen. Are we lovin’ it? Or hatin’ it? In deze brand roast kom je erachter. Jorge Labadie legt dit keer legt McDonald’s, geliefd door kinderen en geplaagd door hun ouders en dierenliefhebbers, op de barbecue.

BrandRoast_McDonalds_HeaderArtikel

5. Facebook: 3 handige hacks om straks tóch link-posts te kunnen bewerken

Facebook heeft aangekondigd de functie voor het bewerken van link-berichten te verwijderen. Waarom verwijdert Facebook deze handige functie? En hoe kun je tóch de link-posts bewerken? Sybren Smith beschrijft in dit artikel 3 handige hacks!

Facebook post

6. 3 growth hacks om explosief te groeien zonder marketingbudget

Growth hacking is de experimentele manier waarop bijvoorbeeld Uber, Airbnb en Dropbox met weinig tot geen marketingbudget tóch groot werden. Dit doen zij door de Lean Startup-principes van testen, meten en leren in te zetten. Met de volgende drie tips kan jouw bedrijf hier ook meteen mee aan de slag.

growth hacks

7. 8 tips voor je berichten op Facebook, LinkedIn & Twitter [infographic]

Welk onderschrift werkt het beste bij de foto? Welke woorden moet ik in mijn tekst zeker opnemen? En wat is de beste lengte voor mijn bericht? In deze infographic vind je de antwoorden op deze vragen.

infographic social media

8. Don’t be evil: Google leest alles mee, is dat ok?

”Google stopt met iets waarvan iedereen zich afvroeg of je er wel mee hadden mogen beginnen, zo’n dertien jaar geleden. Google leest iedere mail, ieder woord, probeert te begrijpen waarover het gaat en op basis daarvan worden advertenties aangeboden.” Columnist Joost Steins Bisschop over hoe ethisch Google is.

google-column-sterre-steins-bisschop

9. Cybersecurity in Nederland: 4 tips om onveilig gedrag tegen te gaan

We worden er regelmatig en op grote schaal met cybercrime geconfronteerd.. Ondanks deze dreiging wordt er nog te weinig aan gedaan om aanvallen te voorkomen, zowel door de overheid, bedrijven als particulieren. Waardoor wordt er niet voldaan aan de eisen van digitale veiligheid? 4 tips om dit proces te verbreken.security

10. Stories op social media: 3 musthaves voor een ijzersterk visueel verhaal

Een visueel verhaal kan uit één beeld, meerdere beelden of een video bestaan. Maar het is pas een verhaal als hierin drie elementen zijn verwerkt, namelijk: causaliteit, emotie en ruimte voor een eigen interpretatie van de kijker. Hoe pas je dit toe op social media?

Themaweek Instagram

Dat was ‘m weer voor de maand juni! Benieuwd naar de beste artikelen van de maand juli? De top 10 van de maand juli vind je hier.