Podcast, Strategie

Attent zijn & verrassen: zo pakt Greetz online marketing aan [podcast]

0

Een bloemetje, een flesje wijn, chocolade of ‘gewoon’ een kaart. Iedereen vindt het leuk om verrast te worden. En als jij de verzender van de verrassing bent, dan ben je maar wat blij als je last minute nog een presentje of kaartje kunt versturen en dat het nog op dezelfde dag aankomt. Erg prettig als je dan ook nog bericht krijgt dat je pakketje of kaartje bij de geadresseerde is aangekomen.

Greetz speelt daar slim op in. Niek Veendrick is CEO van Greetz.nl vertelt daarover. Hoe kijkt hij aan tegen online marketing? Bijvoorbeeld tegen e-mailmarketing. Is dit medium dood of springlevend? Volgens Veendrick springlevend! Maar bulk e-mailmarketing daarentegen… Volgens Veendrick staan we met z’n allen wel voor een grote uitdaging: ”We moeten wel relevant worden. We hebben veel data, daar kun je heel veel rijkheid in aanbieden.”

Ook in de podcast

Wat doet Greetz nog meer op het gebied van online marketing? Hoe zet je je product zelf in als marketing? Greetz maakte vorig jaar 5 miljoen mensen blij. En als je product zelf je marketing is, dan moet dat gewoon héél erg goed kloppen. Hoe doe je dat? En welke mensen moeten bij dit proces betrokken worden? Je hoort het allemaal in de podcast.

We moeten wel relevant worden. We hebben veel data, daar kun je heel veel rijkheid in aanbieden. – Niek Veendrick

Om deze video of embedded content te zien, moet je marketing cookies accepteren.

Benieuwd naar de andere podcasts? Hier vind je ze allemaal op een rijtje.

Abonneer je op de podcast via: