Content

8 manieren om je blogberichten te hergebruiken [infographic]

0

Het starten van een blog is een goede manier om te werken aan je branding. Je deelt je kennis waardoor je vertrouwen schept en dat kan weer leiden dat mensen zaken met je willen doen. Voor sommige ondernemers is de keerzijde dat je met regelmaat nieuwe content moet ontwikkelen. Maar dat hoeft niet per se. Je kunt op verschillende manieren nieuw leven blazen in oude content.

Recycle waardevolle content

Om je hierbij te helpen heeft BuzzBlogger de onderstaande infographic ontwikkeld, waarin ze 8 manieren delen om je oude blogberichten te vernieuwen. Door je oude berichten te ‘recyclen’, kun je je bereik vergroten. En dat gaat verder dan je tekst herschrijven.

Je kunt bijvoorbeeld een podcast opnemen, zodat je volgers onderweg of tijdens een activiteit naar jouw verhaal kunnen luisteren. Naast geluid, kun je jouw verhaal ook visueel maken. Maak een samenvatting in de vorm van een Keynote- of PowerPoint-presentatie en deel dit via platforms als SlideShare. Je kunt ook gebruikmaken van infographics of een video opnemen.

Wil je alle 8 manieren lezen en zo in jouw blogberichten nieuw leven in blazen? Scrol dan naar beneden om de infographic te bekijken. Voor een groter exemplaar klik je op de afbeelding.

Volg de hele serie Infographic Day. Ben je een liefhebber van infographics? Volg dan ook het Pinterestaccount van Frankwatching. Hier verzamelen we de beste infographics, screencasts en visuals over online en social.