Content

10x populair: de Generatie Z-checklist, SEO & fouten in zakelijk Engels

0

Het is juni, dus dat betekent dat we nog even terugkijken naar de populairste Frankwatching-artikelen van mei. Hoog bovenaan: de fouten die wij Nederlanders vaak maken in zakelijk Engels. Herkenbaar?

1. Zakelijk Engels: de meestgemaakte fouten (en zo voorkom je ze)

Zakelijk Engels spreken of schrijven is zo makkelijk nog niet! Als marketingmanager van een grote organisatie krijg je er al wel snel mee te maken. Elyzabeth is een Engelse native in de bureauwereld en ziet dit bij klanten nog regelmatig misgaan. Daarom deelt ze de 8 fouten die ze het vaakst tegenkomt.

engels-communiceren2. SEO: de invloed van bezoekersgedrag

Het gedrag van een bezoeker op je site is een indicatie van de kwaliteit en relevantie van de pagina’s. Daarom is dit één van de factoren bij het bepalen van je positie in Google. In dit artikel een uitgebreid stappenplan bij twee manieren om bezoekersgedrag positief te beïnvloeden.

Bezoekersgedrag

3. Is jouw bedrijf Generatie Z-proof? [checklist]

Generatie Z bestormt de arbeidsmarkt. Is jouw bedrijf al klaar voor deze jongeren geboren na 1995? Je kunt dat toetsen aan de hand van acht punten.

generatie z4. Instagram: tips voor het starten van je zakelijke account [infographic]

Een zakelijk Instagram-account aanmaken en beheren is niet ingewikkeld. Vind je het desondanks fijn om toch wat tips te krijgen, bekijk dan deze infographic.

Instagram business profile5. Handig! Alle shortcuts voor social media op een rij [infographic]

Nog een handige infographic! Eentje die je veel tijd gaat besparen, want hierin staan de sneltoetsen die je kunt gebruiken op social media.

socialmediacontent6. Worden we net zo afhankelijk van blockchain als van het internet?

De huidige opkomst van blockchain vertoont aardig wat gelijkenissen met de opkomst van internet. Betekent dit dat we over een tijd net zo afhankelijk zijn van blockchain als van internet?

blockchain

7. Marketingbureaus, waar blijft het ultieme rapportage-dashboard?

Er is geen universele rapportagestandaard, wel een jungle aan Excels, pdf’s en online dashboards. Hoe kunnen bureaus het beste rapporteren?

agency reporting

8. Recruitment: zo gebruik je Cialdini’s beïnvloedingsprincipes

Je kent Cialdini en zijn beïnvloedingsprincipes vast wel. Maar wist je ook dat je deze principes goed kunt inzetten in recruitment en arbeidsmarktcommunicatie?

recruitment-cialdini

9. 5 manieren om een B2B-website te personaliseren

Websitepersonalisatie zorgt voor een unieke ervaring voor je bezoekers. Als je dit goed inzet, gaan leads sneller over tot conversie.

5 manieren van website personalisatie

10. Wie deelt jouw content & waarom? 6 typen social sharing

Als je de zes persona’s kent van mensen die online content delen, kun je jouw contentstrategie optimaliseren. Je weet dan op wie je je moet richten en hoe je kunt personaliseren.

social-sharingBen je benieuwd naar de populairste artikelen van andere maanden? Hier vind je alle Top 10-artikelen.