Social media

Handig! Alle shortcuts voor social media op een rij [infographic]

0

Ben jij verantwoordelijk voor het beheren van de socialmedia-accounts van jouw organisatie? Dan weet je dat je dat niet zomaar ‘even’ doet. Het is een tijdrovende klus om content, zoals tekst en afbeeldingen, te ontwikkelen en te plaatsen. Ook al werk je met een contentkalender of een managementtool, je bent er iedere dag uren mee zoet. Gelukkig zijn er handige hulpmiddelen om efficiënt bezig te zijn, zoals shortcuts.

Make a websitehub ontwikkelde een nieuwe versie van het social media keyboard shortcuts cheat sheet. Met dit visuele overzicht bespaar je tijd door gebruik te maken van handige sneltoetsen op platformen als Twitter, Facebook, LinkedIn, YouTube en Tumblr. Denk aan sneltoetsen om content te zoeken, te reageren op berichten of likes te geven. Er zijn ook shortcuts om een nieuw bericht te maken en te delen of om de instellingen van je account te beheren.

Wil je tijd besparen met het beheren van jouw socialmedia-accounts? Sla deze infographic dan op zodat je hem altijd bij de hand hebt. Het werkt natuurlijk nog sneller als je de sneltoetsen uit je hoofd leert :-). Om een groter exemplaar van de visual te bekijken, klik je op de afbeelding.Infographic met de socialmedia-shortcuts voor 2019.

Volg de hele serie Infographic Day. Ben je een liefhebber van infographics? Volg dan ook het Pinterestaccount van Frankwatching. Hier verzamelen we de beste infographics, screencasts en visuals over online en social.