Content

10x populair: online design in 2021, cryptovaluta & Nederlands vs. Vlaams

0

Hoe gaat 2021 eruitzien, wat kunnen we verwachten en hoe spelen we daarop in? Zoals gebruikelijk is december de maand van de vooruitblikken op het nieuwe jaar. Slechts twee van de tien populairste artikelen in december sluiten daar niet bij aan: de verschillen tussen Nederlands en Vlaams en het organiseren van een professioneel webinar.

1. Cryptovaluta: de 5 belangrijkste ontwikkelingen voor 2021

In twee maanden tijd verdubbelde de waarde van de bitcoin. Cryptovaluta zijn hot! 2020 was een jaar vol ontwikkelingen, en dat schept verwachtingen voor 2021. In dit artikel vind je 5 belangrijkste ontwikkelingen voor het komende jaar.

Cryptovaluta

2. Is je marketingplan voor 2021 compleet? Stel jezelf eerst deze 11 vragen

Hoewel je waarschijnlijk (hopelijk) niet pas in december begint met nadenken over je marketingplan voor 2021, kan een kritische blik nooit kwaad. De 11 punten uit dit artikel kunnen een checklist vormen.

plannen marketingplan

3. 10 online designtrends voor 2021

In 2021 moeten we nog even door, de strijd is nog niet gestreden. Daarom verlangen we naar hoe het ooit was. We troosten ons met nostalgie. In online design zien we retro in kleur, vorm en fonts.

banner-webdesign-trends-2021

4. Nederlands vs. Vlaams: onzin kletsen of zwanzen, wablief?

In België en Nederland spreken we allemaal Nederlands, dus begrijpen we elkaar meteen. Toch? Niet helemaal: Nederlands-Nederlands verschilt regelmatig van het Belgisch-Nederlands. En dat kan verwarring opleveren! Met deze verklarende woordenlijst sta je nooit meer met je mond vol tanden.

Nederlands vs. Vlaams

5. Arbeidsmarkt- & recruitmenttrends: dit heeft 2021 voor je in petto

Het coronavirus veranderde (bijna) alles, en zeker ook de arbeidsmarkt. Wat heeft dat voor gevolgen voor recruitment? Elke verandering brengt serieuze kansen met zich mee, maar je moet ze wel zien.

recruitmenttrends

6. Een professioneel webinar organiseren? Gebruik dit handige 8-stappenplan

Met een studiowebinar til je de kwaliteit van je online evenement al snel naar een professioneel niveau: inhoudelijk én technisch. Maar wat heb je – behalve de studio – nodig om een webinar te organiseren? In dit artikel vind je 8 stappen.

camera-man webinar

7. SEO in 2021: 7 belangrijke punten om mee te scoren

Met de aankondiging van de Core Web Vitals en de doorontwikkeling van kunstmatige intelligentie, zet Google alvast de toon voor search en SEO in 2021. Welke grote (en minder grote) veranderingen kunnen we nog meer verwachten?

vergrootglas

8. 7 belangrijke trends in social advertising voor 2021

2021 gaat voor socialmedia-marketeers een ingewikkeld jaar worden, zegt Sjef Kerkhofs. Kun jij de balans vinden en bewaken tussen het inzetten van social advertising voor het behalen van kortetermijn-doelen en het bouwen van een duurzaam ‘post-corona’-merk waarin de beleving van de gebruiker centraal staat?

social-advertising-trends-2021

9. 6 waardevolle tips voor je communicatiestrategie in 2021

Het belangrijkste advies van contentstrateeg John Verhoeven voor het nieuwe jaar is: maak plannen voor het hele jaar, maar zorg dat je snel kunt inspelen op wijzigingen. Wees flexibel.

zonsopkomst

10. Een succesvolle contentstrategie in 2021: dit heb je nodig

Wat heeft jouw contentstrategie nodig om succesvol te worden of te blijven? Ook hier komt flexibiliteit om de hoek kijken, maar denk ook aan relevantie en persoonlijkheid.

contentstrategieBen je benieuwd naar de populairste artikelen van andere maanden? Hier vind je alle Top 10-artikelen.