Wat verwacht jij van Frankwatching Opleidingen?

0

Sinds vorig jaar biedt Frankwatching Opleidingen aan en de balans is positief! De belangstelling neemt toe en het aantal trainingen groeit, waarvan sommige ook helemaal uitverkocht zijn. Nog belangrijker; de trainingen worden door de deelnemers gemiddeld hoog gewaardeerd. Dat is natuurlijk voor ons de beste motivatie om er mee door te gaan. Sterker nog: Frankwatching Opleidingen gaat komend seizoen nog verder uitbreiden. We zouden het erg waarderen als jij met ons meedenkt!

Wat mag je van onze opleidingen verwachten?

Frankwatching Opleidingen past voor ons bij het platform dat we willen zijn:fw-opleidingen6 voor professionals die kennis willen delen, discussies willen aangaan en een netwerk van kennis en kennissen op willen bouwen. Voor iedereen die met dezelfde interesse, passie en professionaliteit in deze digitale wereld wil rondkijken.

Tot nu toe hanteren wij de volgende uitgangspunten voor opleidingen:

  • laagdrempelig
  • professioneel / hoge kwaliteit
  • mix van theorie en praktijk
  • toepasbaar (dus de deelnemers kunnen er direct mee aan de slag)
  • georiënteerd op de Nederlandse markt
  • bij voorkeur een docent uit het eigen netwerk van auteurs

Wat is jouw mening?

We hebben op dit moment een aantal ideeën voor uitbreiding  van het aantal opleidingen, maar zijn erg benieuwd naar jouw mening. Zou je daarom onderstaande korte vragenlijst willen invullen? In algemene zin een reactie geven mag natuurlijk ook!

Update 14 juli 2010

Het onderzoek is inmiddels afgesloten. Meer informatie over het actuele programma vind je bij Frankwatching Opleidingen. Heb je vragen of opmerkingen over Frankwatching Opleidingen? Reageer dan op dit artikel of stuur een e-mail naar

Deze afbeelding is niet langer beschikbaar.