Innovatie

SocialStrategyMovie – Director’s Cut

0

Met de zoete herinnering aan het eclatante succes van de eerste SocialStrategyTalk nog vers in het geheugen presenteert Frankwatching hier de videointerviews met keynotesprekers Jeff Howe en Menno Bouwes. In deze productie van Eelke Dekker en Jaap Bloem

… hoor en zie je na Jeff en Menno nog Robbert Cornelissen van Buzzer, en Rutger Docter en Menno van Doorn van het organisatieduo CreativeCrowds / Sogeti ViNT.

De proceedings en evaluaties van de eerste SST-miniconferentie, precies een week geleden in de Amsterdamse Westerunie, vind je op de volgende plekken:

Laatste tip voor je gaat kijken: hou 4 september 2008 vrij voor de tweede SocialStrategyTalk. Dan hebben we YoungHee Jung van Nokia en iemand die uit de koker van de crowd is komen bovendrijven. Meepraten en inschrijven loopt via Meetup.

Accepteer cookies

Zie ook het eerdere artikel Crowdsourcing: The cream gets on top.