Infographic

Surfen, mailen & downloaden: 10 duizelingwekkende internetfeiten [infographic]

0

Kun jij zonder het internet? Veel mensen zouden op dit antwoord ‘nee’ zeggen. En om eerlijk te zijn, zou ik het ook lastig vinden. Want het wereldwijde web is de afgelopen jaren een belangrijke rol gaan spelen in ons dagelijkse leven. Surfen, mailen, downloaden, uploaden en nog veel meer. We zijn er maar druk mee.

Dat het internet een populair middel is, maakt de onderstaande infographic van Host Advice wel duidelijk. Wereldwijd zijn er meer dan 2,4 miljard gebruikers en dit aantal groeit alleen maar verder. Meer dan driekwart van de Noord-Amerikanen gebruikt het internet en 1,7 miljard gebruikers zijn gevestigd in Azië. Nog een getal om van te duizelen: momenteel zijn er meer dan 8,7 miljard apparaten verbonden met het internet. Wil je geen problemen met de verbinding meer hebben? Ga dan naar Zuid-Korea of Japan, want daar heb je het beste bereik met het internet.

Wil je meer feiten over het internet lezen? Scrol dan naar beneden om de infographic te bekijken. Voor een groter exemplaar klik je op de afbeelding.

10 interessante internetfeiten op een rij infographicVolg de hele serie Infographic Day. Ben je een liefhebber van infographics? Volg dan ook het Pinterestaccount van Frankwatching. Hier verzamelen we de beste infographics, screencasts en visuals over online en social.