How to

5 toppers van whitepapers: Facebook, CRM, big data & meer

0

Er staan weer 5 parels van downloads voor je klaar. Doe jezelf (en je werkgever!) een plezier met de beste en nieuwste kennis over onder andere e-commerce, Facebook advertising, CRM en big data. En wil je weten hoe je het meeste kunt halen uit de feestdagen? Bekijk dan eens de praktische gids van Hubspot. Welk whitepaper vind jij het beste?

388-x-550Handige HubSpot-gids: haal meer uit de feestdagen

Wist je dat in aanloop naar en tijdens de feestdagen 1 op de 6 euro online wordt uitgegeven? Wat is jouw aandeel in deze winst? Wil je weten hoe jij ook succesvol kunt inspelen op de aankomende kerstperiode? Bekijk dan eens deze twee praktische gidsen. Hierin vind je niet alleen tips voor de ultieme voorbereiding, maar ook voor de feestdagen zelf. Zo haal je het meeste uit dit mooie seizoen!

 

 

 

Ontdek de kansen van big data voor jouw bedrijf [nieuw]Big data advertising voor branding

Je eigen data zijn kippen die gouden eieren kunnen leggen. Maar welk soort gegevens zijn belangrijk, welke data zijn het meest geschikt voor marketingdoeleinden en hoe verander je je doelgroep in prospects? Leer in dit gratis whitepaper de kansen van big data te benutten!

 

388-x-550-1De Facebook ad die wél werkt [gratis e-book]

Wil jij succesvol adverteren op Facebook? Ontdek alles over de perfecte ad in dit gratis e-book. Je leest er ook over de laatste wereldwijde trends en de allerbeste tactieken om online campagnes op te zetten!

 

 

Zo creëer je ‘customers for life’ [populaire download]gxsoftware_customersforlife

Tegenwoordig is het voor organisaties vaak lastig om een duurzame relatie met klanten op te bouwen. Het internet is immers een virtuele winkelstraat geworden, waar klanten 24/7 kunnen kiezen uit een enorm aanbod aan producten en diensten. Dat vraagt dus om nieuwe vormen van engagement. Maar welke? Dat ontdek je in dit whitepaper!

 

 

 

Succesvol CRM zonder fratsenZo start je goed voorbereid en zonder fratsen met CRM

Wil jij snel en met succes een CRM implementeren? Het whitepaper ‘Succesvol CRM zonder fratsen’, dat gebaseerd is op 20 jaar ervaring, leert je hoe je direct kunt starten met een succesvol CRM dat snel resultaten behaalt.

 

 

 

 

Om de week de beste whitepapers in je mail?

We lieten je in dit artikel kennismaken met een paar whitepapers, maar we delen op Frankwatching veel vaker interessante downloads. Je vindt ze allemaal op deze pagina.

Wil je geen enkel whitepaper missen? Elke twee weken versturen we een speciale Whitepapers Update met daarin onze nieuwste, meest interessante whitepapers, e-books en gratis webinars. Inschrijven voor die update kan hier.