Social media

5 miljoen euro omzet zonder €1 uit te geven aan advertenties

0

Heb je weleens schar gegeten? De kans is klein, want deze vissoort wordt nu nog vaak overboord gegooid. Zonde, want schar is lekker en veelzijdig. Dat is één van de dingen die naar voren komt op het Instagramaccount @bartsfishtales. In deze podcast ga ik in gesprek met Bart van Olphen, mede-oprichter van het account en visliefhebber pur sang.

Drie jaar geleden begon hij zijn account Fish Tales. Een account met een missie, want duurzame consumptie van vis stond nog lang niet overal goed op de kaart. En de vis die Nederlanders eten moet vaak van ver worden ingevlogen, en bestaat voor het grootste gedeelte uit kweekvis.

Bart vertelt daarom tijdens Social Today in de Jaarbeurs in Utrecht over het belang van duurzame consumptie van vis en hoe hij daarmee 5 miljoen euro omzet realiseerde zonder gebruik te maken van advertenties.

Accepteer cookies

Ook legt hij uit waarom hij niet gelooft in traditionele advertenties. Het oprechte verhaal is voor hem het belangrijkste. Dat is waar zijn passie ligt: bij de vissers en hun unieke verhalen.

Ook in de podcast

Hoe maak je een account met video’s van 15 seconden een internationaal succes? En hoe kreeg hij het voor elkaar om samen te werken met Jamie Oliver? Je hoort het allemaal in de podcast.

Accepteer cookies