Content

Dit zijn de leukste zakelijke vloggers van Nederland

0

Je kent vast wel de bekende politievloggers en brandweervloggers die vol enthousiasme hun beroep laten zien. In dit artikel wil ik een verzameling maken van de meest inspirerende zakelijke vloggers van Nederland. Laat dus een reactie achter, wie weet zetten we ook jouw kanaal erbij.

Accepteer cookies

Je ziet vloggen in allerlei beroepen. Zoals in de zorg: verpleegkundigen, zusters en verzorgers die laten zien wat ze doen. Zo is er Tommy in de zorg, zuster Elsje, en het leuke Instagram-account van de operatieassistenten van UMC Groningen.

Lien in de zorg test in deze video hoe het is om elke dag met een rollator te moeten lopen. Nathalie en Floortje van GGD Noord- en Oost-Gelderland zijn vloggers die je meenemen met hun bezigheden op de Zwarte Cross.

Makelaars & boswachters

En wat dacht je van Liana, ze vlogt al meer dan een jaar met veel succes over de binnenvaart. Wil je een huis kopen of verkopen? Makelaar Victor legt je alles uit in zijn praktische vlogs.

Ook in recruiting zie je steeds meer vloggers. Luuk van Personato laat in deze recruitment-vlog zien dat ze op zoek zijn naar een nieuwe app-developer.

Ook erg leuk: de tuintips van de boswachters van Natuurmonumenten. En de tips van Sanne, van Natuurmonumenten. Check ook Barbara, die superleuke vlogs maakt voor HTM.

Wie zijn volgens jou de leukste vloggers?

Je ziet het: vloggen is echt voor elke industrie interessant. Wie gaat er in jouw bedrijf met een selfiestick door de gangen? Ik hoor graag van de leukste social ambassadeurs van Nederland, laat een reactie achter!