Online marketing

Het marketingmodel van de toekomst volgens Marcel Molenaar (LinkedIn)

0

Wat is de toekomst van netwerken? Waar gaat het marketingmodel heen? En wat is de rol van LinkedIn voor marketeers? Marcel Molenaar, Country Manager & Director Marketing Solutions Benelux deelt zijn inzichten in deze HelloMasters Podcast (deel 2).

Hoe ziet LinkedIn de marketingwereld en het marketingmodel?

Marketing is niet eenvoudig. Het verandert snel, net als de klantwens. Je team in-house bouwen is duur en niet altijd flexibel genoeg. Marketingtalent werkt steeds vaker freelance en verandert vaker van baan. Kortom, het post-pandemie marketingmodel staat onder druk. Hoogste tijd voor een open gesprek met Marcel Molenaar, de LinkedIn-baas in Nederland!

In deel 1 van deze HelloMasters Podcast vertelt Marcel over zijn rol en de LinkedIn-organisatie, geeft hij optimalisatietips, en gaat hij in op wat LinkedIn voor B2B-bedrijven betekent. Ook praten we over netwerk-etiquette: accepteer je nu wel of niet connectieverzoeken van onbekenden?

In deze HelloMasters Podcast (deel 2):

  • de toekomst van marketing agencies, inhouse van marketingteams en freelancers
  • Marcels visie op succesvolle B2B-marketing teams
  • de rol van social netwerken in de nieuwe wereld van hybride werken
Accepteer cookies

Wie is Marcel Molenaar?

Marcel Molenaar is sinds 2013 de LinkedIn-baas van Nederland. Voor LinkedIn werkte Marcel in verschillende sales- en managementrollen, vaak bij datagedreven marketing- en mediabedrijven. Met meer dan 20 jaar ervaring blijft Marcel “eager to lifelong learning”. Het resultaat? Zoveel kennis en inspiratie dat we maar liefst twee HelloMasters-afleveringen hebben!

HelloMasters is de podcast over marketing, strategie en teams. We praten met CMO’s en marketingleiders over het snel veranderende landschap. Luister deze podcast via Apple Podcasts en Spotify. Powered by HelloMaaS en Frankwatching.