Online marketing

De strategie van Intertoys: TikTok, kidfluencers & focus in communicatie

0

Stel je voor: je bent marketeer en je doelgroep is kinderen. Focus je dan op de kinderen? Of de ouders? Een retailer die daar goed in slaagt is Intertoys. Ze groeien flink door, ondanks corona. Head of Marketing Nicole Babay deelt de ins en outs in deze HelloMasters Podcast.

De retailwereld maakt veel mee: een boom in e-commerce, leegloop van winkelstraten en vergeet niet de eindeloze lockdowns. Dat vraagt om agile werken en innovatie! En daar weet Intertoys wel raad mee.

De speelgoedwinkel bestaat al 46 jaar. Hier vind je je vrijdagavondbordspel en zelfs non-binaire barbies. In Nederland hebben ze meer dan 200 winkels, met groeiplannen om er meer te openen

Accepteer cookies

Wie is de Head of Marketing van Intertoys?

Nicole Babay leidt marketing bij Intertoys. Als marketeer is ze bekend in de eventwereld en tijdschriften. Ze was 9 jaar de director van onder andere De Huishoudbeurs en Negenmaandenbeurs. In juli 2021 maakte ze de overstap naar retail.

Een fun fact over Intertoys is de startup-mentaliteit, vertelt Nicole. Er hangt een ‘jongehondencultuur’ waar je je plannen van vandaag, gisteren al mocht uitvoeren. Klinkt bekend! De marketingbaas van Blokker vertelde ons hetzelfde.

In deze HelloMasters Podcast

  • In 6 maanden 44k volgers op TikTok: Nicole geeft tips
  • Kidinfluencers: yay of nay?
  • Als laatste: communiceren ze nou naar kinderen of hun ouders?

HelloMasters is de podcast over marketing, strategie en teams. We praten met CMO’s en marketingleiders over het snel veranderende landschap. Luister deze podcast via Apple Podcasts en Spotify. Powered by HelloMaaS en Frankwatching.