Gespot

Handigemensen.nl: Marktplein voor voordelige diensten

0

Handigemensen.nl is het nieuwste alternatief voor het vinden én aanbieden van voordelige diensten op alle gebieden. Boudewijn Niemeijer, eigenaar van Handigemensen.nl, vertelt.

Wat is het?

"Op Handigemensen.nl kan iedereen zoeken naar voordelige diensten, in de meest brede zin van het woord. Contact zoeken met de aanbieders bij jezelf in de buurt is altijd gratis.

Particulieren en zelfstandigen kunnen op de website gratis hun dienst(en) aanbieden. Grote(re) bedrijven zijn niet toegestaan op de website. Op deze manier kan iedereen voordelig hulp inroepen van mensen die zich aanbieden via de website."

Waarom dit initiatief?

"Het is al enige tijd crisis in Nederland en heel veel mensen zijn op zoek naar extra inkomsten om toch nog leuke dingen te kunnen doen met de man/vrouw en kinderen. Door het aanbieden van hun diensten of hulp kunnen er extra inkomsten gegenereerd worden.

Door de crisis zijn veel mensen ook op zoek naar mensen die een dienst voordelig(er) kunnen aanbieden zodat het betaalbaar blijft. Een verbouwing kan op deze manier toch plaatsvinden en hoeft niet op de lange baan geschoven te worden.

De website is gelanceerd om particulieren en zelfstandigen meer kans te bieden op het leveren van hun dienst en worden op de website niet 'ondergesneeuwd' door de grote(re) bedrijven met een ruimer reclamebudget. Alle andere soortgelijke website verwelkomen vooral de grotere bedrijven en de 'kleine' ondernemer wordt op pagina 10 teruggevonden.

De website heeft een remake gehad omdat steeds meer mensen ons platform wisten te vinden. Nu is deze klaar voor de toekomst en mag heel Nederland kennis met ons maken. Daarom brengen we ons initiatief graag nog een keer onder de aandacht."

Hoe werkt het?

"Je kunt middels een categorie of trefwoord op zoek naar de mensen die de dienst aanbieden die jij nodig hebt. Hierbij vul je ook je woonplaats in zodat deze dienst wellicht ook nog vlak bij je in de buurt zit en je dus snel geholpen kunt worden voor een betere prijs.

Iedereen die vindt dat hij of zij ergens 'handig' in is kan zichzelf gratis aanmelden op de website en de dienst(en) aanbieden. We doen ook vooral ons best om ook lokaal goed in de zoekresultaten naar voren te komen."

https://vimeo.com/41843869

Wat zijn de belangrijkste facts?

"Op dit moment bezoeken elke maand ruim 135.000 mensen de website en dit aantal groeit nog steeds. Het aantal aanbieders op de website is de 30.000 al reeds gepasseerd en dus is er al een ruim aanbod aan diensten te vinden.

Vanaf 1 juli 2013 kunnen mensen die zich meer willen profileren op de website een betaald abonnement afsluiten. Met dit abonnement krijgen ze meer opties en zullen ze bovenaan getoond worden binnen de eigen woonplaats. Belangrijk hierbij is dat de prijzen voor de abonnementen zeer laag liggen zodat de zelfstandige of particulier voor een zacht prijsje toegang heeft tot deze extra opties."

Wie is er bij betrokken?

"Ik, Boudewijn Niemeijer, werk met twee collega's en drie stagiaires aan het platform, om het tot een nog hoger niveau te tillen. Daarnaast wordt er samengewerkt met een tweetal bureaus die de website op technisch-, grafisch- en vindtechnisch gebied verder optimaliseren."