Content

Top 10: Trumps trucjes, beter omgaan met LinkedIn & SEO

0

Augustus mag dan een zomermaand zijn, op Frankwatching was het zeker geen komkommertijd! Zo kon je in augustus lezen over veranderingen bij Google, Donald Trumps felle retoriek en een kritische noot aan het adres van ABN AMRO. Daarnaast bleek het populaire onderwerp SEO weer goed voor 2 artikelen in onze maandelijkse top 10. Bekijk hieronder de populairste artikelen van de maand augustus.

1. Hoe Trump & Wilders je overtuigen met deze 5 hypnotische NLP-trucs

De Amerikaanse verkiezingen komen eraan en ook de Nederlandse campagnes voor de verkiezingen zijn begonnen. Retoriek en overtuigingskracht gaan de komende tijd weer een belangrijke rol spelen. Bekijk hoe Trump en Wilders dat aanpakken in dit populairste artikel van de maand.

donald-trump-speech1-1170x350

2. Waarom de belabberde brief van ABN AMRO een #fail is

Onze columnist Joost kreeg in augustus een brief van ABN AMRO op de mat. Hoewel de inhoud hem niet echt verraste (negatieve rente), verbaasde hij zich over de onpersoonlijkheid en de toon van de brief. Oordeel zelf of je het met hem eens bent!

abnamro-brief-column-sterre-steins-bisschop-uitgelicht-1170x350

3. Je tijdlijn opschonen & 13 andere LinkedIn-tricks die je nog niet kent

Krijg je op LinkedIn iedere keer updates die je eigenlijk niet wil zien? Die kun je makkelijk uit je tijdlijn halen. Per ongeluk iemand uitgenodigd die je eigenlijk niet kent? Dan kun je de uitnodiging weer intrekken. Experts Sebastiaan Nagel en Judith Eversdijk delen 14 handige tips voor LinkedIn die niet bij het grote publiek bekend zijn.

LinkedIn-1170x350-deel-2-1170x350

4. Copywriting op z’n best: 5 tips voor sterkere teksten

Schrijven leer je al op de basisschool, dus wanneer je volwassen bent kun je goed schrijven, toch? Helaas blijkt de praktijk weerbarstiger. In dit artikel deelt copywriter Tim Daalderop zijn allerbeste tips om sterkere teksten te schrijven.

Header-2-1170x350

5. Featured snippets van Google: zo grijp jij deze SEO-kans

Enige tijd geleden is Google begonnen met featured snippets. Dat wil zeggen dat de vraag van de lezer al beantwoord wordt in de zoekresultaten, zonder door te klikken naar een pagina. Leer hoe je hier als marketeer je voordeel mee doet.

Featured-snippets-in-Google-SEO-header-1170x350

6. Google Mijn Bedrijf: vaarwel omschrijving, hallo kenmerken!

Het portaal ‘Google Mijn Bedrijf’ heeft een flinke verandering ondergaan. In plaats van zelf een omschrijving te plaatsen, bepalen je bezoekers of klanten nu de kenmerken van je bedrijf. Lees hoe dat in elkaar steekt en hoe je de controle houdt op de zoekresultaten.

Google_online_vindbaarheid_2-1170x350

7. “We deden niks verkeerd”: leer van de fouten van V&D, Kodak & Nokia

Faillissementen van grote winkelketens zijn de laatste tijd schering en inslag. Wat ging er mis bij V&D, Kodak & Nokia? Hint: het heeft te maken met strategische wendbaarheid. Zo zorg je ervoor dat je wel strategisch wendbaar bent en kunt inspelen op veranderingen.

V-en-D-1170x350

8. Zo zet je social media effectief in: 30 tips en tricks [infographic]

Als ondernemer of marketeer wil je er alles aan doen om zoveel mogelijk mensen te bereiken. Maar welke manieren zijn het effectiefst? Ze staan allemaal op een rijtje in deze handige infographic. Handig om op te slaan en later nog eens te bekijken als je even vastloopt.

Infographic-social-media-1170x350

9. Is jouw organisatie klaar voor scrum? Doe de check met deze 6 vragen

Scrum lijkt de ideale oplossing voor bijna ieder project. Je managet de verwachtingen, blijft binnen budget en je krijgt meer resultaat. Toch moet je scrum niet klakkeloos adopteren. Doe de check en kijk of scrum bij jouw organisatie past.

Scrum_header-1170x350

10. SEO: stop met trucjes & help je doelgroep écht [stappenplan]

SEO is veel meer dan een paar trucjes toepassen om hoger in de zoekresultaten te eindigen. Lees in dit artikel hoe je een toekomstbestendige strategie maakt. Handig voor jezelf, nog beter voor je klanten, omdat je ze écht helpt.

seo-trucs-strategie-1170x350

Dat was ‘m alweer, de 10 populairste artikelen van augustus. Welke is jouw favoriet? Bekijk ook de top 10 van juli.