Sprekers

 

Sprekers SocialToday 2018

Saskia du Bois

Saskia du Bois

Stedelijk Museum Amsterdam

Saskia is verantwoordelijk voor de online communicatie bij het Stedelijk Museum Amsterdam. In de altijd veranderende wereld van kunst, media en online wil ze als storyteller bezoekers, zowel offline als online, een verfrissende en verrijkende ervaring bezorgen. Dit wordt bereikt door (potentiële) bezoekers uit te nodigen deel te nemen aan de verhalen van het museum. Voor elk verhaal wordt gezocht naar de beste combinatie van kanaal, moment en eigenzinnige creatieve content.

Femke Pijls

Femke Pijls

Stedelijk Museum Amsterdam

Femke is mede-verantwoordelijk voor de online communicatie en marketing van het Stedelijk Museum Amsterdam. Ze bedenkt en produceert video’s, ontwikkelt en realiseert online campagnes en denkt altijd na over hoe – in het steeds veranderende online medialandschap – al het moois dat Stedelijk te bieden heeft onder de aandacht kan worden gebracht bij de juiste doelgroep.

Monika Wies

Monika Wies

Kantar TNS

Monika is Research Consultant Digital bij Kantar TNS. De customer experience staat in haar werk centraal. Daarbinnen zoekt ze continu naar de nieuwste ontwikkelingen en trends. Monika is daarnaast een van de Nederlandse ambassadeurs van de internationale studie Connected Life, die marketeers inzicht geeft in online consumentengedrag wereldwijd.

Eva Hollander

Eva Hollander

Kantar TNS

Eva is Research Consultant Digital bij Kantar TNS. Ze is gespecialiseerd in onderzoek naar digitale veranderingen en social media. Daarnaast is ze een van de Nederlandse ambassadeurs van de internationale studie Connected Life, die marketeers inzicht geeft in online consumentengedrag wereldwijd.

Spencer Waldron

Spencer Waldron

Prezi

Spencer is European Regional Director bij Prezi en weet als geen ander hoe je digitale middelen kunt inzetten om je verhaal kracht bij te zetten. Ook houdt hij zich bezig met de vraag hoe storytelling bijdraagt aan de bouw van merken en community’s. Spencer is een veelgevraagd spreker en geeft workshops aan uiteenlopende, internationale organisaties.

Kirsten Jassies

Kirsten Jassies

justK

Kirsten is social media trainer en spreker sinds 2014. Ze focust zich op digitale trends en tools als Instagram, Snapchat en Youtube. Ze schreef voor Frankwatching het boek ‘In Beeld met Instagram’. In 2012 zette ze het blognetwerk Blogtoday op voor uitgever Sanoma waar ze influencers, merken en magazines aan elkaar koppelde.

Joep Hermsen

Joep Hermsen

ABN AMRO

Joep is als Talent Sourcer bij ABN AMRO verantwoordelijk voor het aantrekken van extern talent om lastige posities te vullen en grote wervingsvraagstukken te beantwoorden. Door slim gebruik te maken van online technologieën weet hij deze mensen niet alleen te vinden, maar ook te boeien en ze aan ABN AMRO te binden.

Casper Noreen Frid

Casper Noreen Frid

Casper is een ambitieuze en toegewijde consultant/CRM en heeft +10 jaar ervaring in het helpen van klanten hun business te vergroten en doelen te bereiken. Hij helpt bedrijven bij het creeeren van #BrandPurpose en het efficient werken op social media. Dit doet hij door zijn kennis over data activatie, tech, social media en hoe we als klanten reageren (B2B, B2C, C2C en H2H) met elkaar te combineren.

Cor Hospes

Cor Hospes

Cor helpt bedrijven en organisaties slimmer te worden op het gebied van storytelling, contentmarketing en social media. Ook is hij bestsellerauteur en een (internationaal) veelgevraagde spreker en trainer.

Lisbeth Chawes

Lisbeth Chawes

Komfo

Lisbeth is een Deense tech leader met meer dan 15 jaar ervaring op management posities bij startup bedrijven binnen de tech industrie. Ze is dan dan ook een van de top vijftig high-profile vrouwen in de Nordics. Als Marketing & Partner Director bij Komfo, is Lisbeth verantwoordelijk voor de marketing en leadgen activiteiten met als doelstellingen nieuwe business te genereren en vakkennis te delen met de community.

Troels Donnerborg

Troels Donnerborg

Red Cross

Troels Donnerborg is al meer dan 10 jaar werkzaam bij het Deense Rode Kruis. Als Content Editor-in-Chief heeft zijn crossmediale aanpak ertoe geleid dat content nu op alle marketingkanalen (social media, e-mail en website) wordt ingezet. De huidige ambitie is om meer met persona’s te werken om de hulporganisatie nog menselijker te maken en de afstand tot het werkveld te verkleinen. Troels schreef ook twee boeken en heeft een achtergrond in de journalistiek.

Simone Lopulisa

Simone Lopulisa

Landal GreenParks

Simone is Social Media Manager binnen het Marketing en Sales team van Landal GreenParks. Daar is zij verantwoordelijk voor de strategie, trainingen, campagnes, community management en (user generated en influencer) content. Mede vanuit haar rol als co-organizer bij de Social Media Club Den Haag is zij op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen op het gebied van online marketing.

 Jannick Blaksmark

Jannick Blaksmark

Danish Cancer Society

Als Head of Social and Creative bij de Deense kankerstichting, laat Jannick creatieve content en digitale marketing strategie bij elkaar komen. Al sinds de start van Social Media wist Jannick succesvolle campagnes op te zetten in o.a. de TV en muziek industrie. Zijn innovatieve en interactieve campagnes hebben hem diverse awards opgeleverd.

Kim Swagemakers

Kim Swagemakers

Kimpact

Kim werkt al 18 jaar met online content en communicatie. Ze koestert al haar kennis, maar deelt het liever met professionals vanuit alle uithoeken van het communicatievak. Niet geheel toevallig snapt ze hoe je online kanalen en -content doelgericht inzet voor het realiseren van bedrijfsresultaat. Met al 10 jaar een focus op de toepassing van social media.

Mads Cramer

Mads Cramer

Geelmuyden Kiese

Mads werkt als Commercial & Digital Director bij het Scandinavische communicatiebureau Geelmuyden Kiese. Als geen ander weet hij hoe je de mogelijkheden van digitale- en sociale media inzet om belangrijke stakeholders en klanten te bereiken. Op dit gebied heeft Mads de afgelopen jaren dan ook ruime kennis en ervaring opgedaan aan zowel bureauzijde als bij een van de grootste banken van Scandinavië; Danske Bank Group.