Sprekers

Dit waren de sprekers van editie 2019

Frans Reichardt

Frans Reichardt

Host of the day | Klantenluisteraar

Frans helpt ambitieuze bedrijven aan blije klanten en betere resultaten. Hij helpt de klantbeleving, klanttevredenheid en klantwaarde te verbeteren door de klant centraal te stellen. Vanuit de overtuiging dat loyaliteit ván de klant begint bij loyaliteit áán de klant.

Kirsten Jassies

Kirsten Jassies

Socialmedia-strateeg

Kirsten Jassies is socialmedia-strateeg en heeft zich gespecialiseerd in Instagram en vloggen. Ze helpt bedrijven met het vertellen van een sterk visueel verhaal op social media, middels dagtrainingen, coachings en strategietrajecten. Ze werkt voor o.a. Frankwatching, LINDA., NPO, Partij voor de Dieren, Cliniclowns. Haar tweede boek over Instagram, Instaproof, is sinds september 2018 te koop.

Eleni Stefanou

Eleni Stefanou

Social Platforms Editor @ Guardian News & Media

Eleni has worked in digital media for over nine years. She established the British Film Institute’s social media strategy and now works at the Guardian, producing off-platform journalism and helping to define new forms of storytelling. She is currently focused on rolling out the Guardian’s Instagram strategy and helping the organisation reach younger audiences.

David Austin

David Austin

Planning Director @ Iris Amsterdam

David is merkstrateeg, gebrand op het vinden van simpele, creatieve oplossingen. Zo zet hij social media in om bedrijfsresultaten te verbeteren. Hij bouwde mee aan de groei van merken en het vergroten van de winstmarge voor een breed scala aan EMEA-klanten. Denk aan Domino’s Pizza, adidas, Heineken en sinds kort ook Uber & Uber Eats.

Nico Fagiolo

Nico Fagiolo

Head of Social @ Uber Eats EMEA

Nico is social geek & digitaal revolutionair. Hij werkt al 10 jaar in de socialmedia-industrie waarin hij merken zoals TomTom Sports & Uber Eats EMEA heeft geholpen om met goede content en het strategisch inzetten van storytelling boven het maaiveld uit te komen.

Erik Kessels

Erik Kessels

Creative Director @ KesselsKramer

Erik Kessels is sinds 1996 Creative Director van communicatiebureau KesselsKramer. Hij werkt voor klanten zoals Nike, Diesel, J&B Whisky en Oxfam Novib en schrijft regelmatig editorials voor talloze internationale tijdschriften. Zijn bestseller Failed It! verscheen al in 15 talen. In 2012 werd Kessels verkozen tot de meest invloedrijke creatieve persoon van Nederland.

Marcella van Dal

Marcella van Dal

Brand manager @ fonQ

Marcella is Brand Manager bij fonQ en bouwt nu ruim vijf jaar aan een sterk merk binnen Home & Living. Voor het creëren van merkbeleving gelooft zij in de kracht van content- en influencer marketing. En de klant centraal stellen; dat mag je volgens haar nooit vergeten.

Mila Stolk

Mila Stolk

Online Marketeer @ Museum Boijmans Van Beuningen

Mila werkt als online marketeer bij Museum Boijmans Van Beuningen. Ze ziet de digitale kanalen als een verlenging van de museumzalen. Jongeren voelen zich bijvoorbeeld niet meteen thuis in het museum. Maar als je online kunt laten zien dat kunst ook laagdrempelig kan zijn, dan kun je ze inspireren. Zo vertaalt Mila kunst-inhoud naar beeldende concepten.

Liselotte Idema

Liselotte Idema

Redactiecoördinator @ NUuit (NU.nl)

Liselotte is een 30-jarige Utrechtse conceptdenker, ideeënmachine, verhalenverteller en schrijftalent met een grote liefde voor analyseren. Ze startte haar carrière als toerismeredacteur bij Libelle, lanceerde cityblog ‘Liefs uit Utrecht’, verkocht diezelfde site aan de Persgroep, zette indebuurt Utrecht op en werkt nu bij de grootste nieuwssite van Nederland: NU.nl.

Hendrik-Jan Staal

Hendrik-Jan Staal

Manager New Business

Hendrik-Jan Staal (33 jaar) heeft meer dan 10 jaar eCommerce-ervaring opgedaan bij AH.nl, VD.nl en BCC.nl. In zijn huidige rol bij NU.nl ontwikkelt hij nieuwe consumentenproposities en is hij bezig met het genereren van andere vormen qua inkomsten.

Nancy Schuurmans

Nancy Schuurmans

Digital Lead content and brand marketing @ Coöperatie DELA

Nancy is een creatieve geest die lef en passie voor digital marketing en merken combineert met gezond verstand en een pragmatische benadering. Ze ontwikkelde binnen Coöperatie DELA een innovatieve contentstrategie en stond aan de wieg van de implementatie van contentmarketing. Nancy zet zich daarbij in voor de ontwikkeling van het vakgebied. Zo is zij binnen het platform ‘content’ voorzitter van de werkgroep ‘waar blijft het merk in contentmarketing’.

Pelpina Trip

Pelpina Trip

Social video specialist @ Video Geek

Pelpina Trip is gespecialiseerd in social video en produceert regelmatig korte social video’s voor YouTube, Facebook, Instagram en Twitter. Haar expertise combineert ze met haar passie voor TV en video.

Kim Swagemakers

Kim Swagemakers

Online communicatiestrateeg @ Kimpact

Het delen van kennis is Kims grote passie. Aan professionals vanuit alle uithoeken van het communicatievak. Met ruim 22 jaar ervaring op zak snapt ze hoe elke organisatie online kanalen en content doelgericht in kunnen zetten voor het realiseren van écht resultaat. Ze kreeg ooit de bijnaam ‘Natural Born Convincer’, als digital nomad snuift ze zoveel mogelijk digitale culturen op en kijkt ze ernaar uit je op SocialToday te ontmoeten!

Thomas Sprangers

Thomas Sprangers

Director Strategy & Account @ Matise

Na een studie communicatie en twee jaar bij de Rijksoverheid nestelde Thomas zich als strateeg in de internationale bureauwereld. Bij digitaal bureau Matise hanteert hij met veel energie design thinking methodieken als belangrijke tool voor resultaat.

Bart van Kuijk

Bart van Kuijk

Director of Fundraising & Marketing @ Amnesty International

Bart is verantwoordelijk voor de fondsenwerving en marketing van Amnesty. Met een stabiele basis van 250.000 leden en 200.000 activisten is het de grootste en meest bekende mensenrechtenorganisatie van Nederland. Overal waar onrecht heerst en mensen worden onderdrukt, komt Amnesty International in actie.

Mark Leijte

Mark Leijte

Client manager @ Jalt

Mark is Client Manager bij Jalt. De social advertising specialisten van Jalt combineren data met creatieve oplossingen tot campagnes die het beste resultaat behalen. Hij adviseert o.a. Amnesty International, Oxfam Novib en het Rode Kruis over campagnestrategieën.

Erwin Schaapman

Erwin Schaapman

Content Organizer @ Data Direction

Als Content Organizer helpt Erwin organisaties hun contentproces optimaal in te richten en zo een uniek, aansprekend en consistent verhaal te vertellen. Als bedrijf heb je immers veel te vertellen. Bijvoorbeeld over je producten, je kennis en wat je uniek maakt.

Nathalie Verdoolaege

Nathalie Verdoolaege

Manager @ Netino NL

Nathalie Verdoolaege is Manager bij Netino. Zij is gespecialiseerd in het ontwikkelen van nieuwe digitale services en ondersteunt samen met haar collega’s bedrijven bij het optimaal inrichten en uitvoeren van hun online merkbeleving.

Jelle Tromp

Jelle Tromp

Online marketeer @ Timm&Pimm

Jelle is een online marketeer, die gespecialiseerd is in advertising. Van het opstellen van strategische/tactische plannen tot het optimaliseren/monitoren. Als social marketingbureau maakt Timm&Pimm relevante digitale content die de ontvanger in beweging brengt.

Mette de Hoon

Mette de Hoon

Growth Marketeer @ Timm&Pimm

Mette is Growth Marketeer bij online marketingbureau Timm & Pimm. Ze is een specialist op het gebied van online advertising en houdt zich bezig met de strategie, uitvoering en rapportage voor uiteenlopende klanten.

Jeroen Dijkema

Jeroen Dijkema

CEC Cluster Lead Europe @ Unilever

Jeroen is CEC Cluster Lead Europe bij Unilever. Hij is een allround strategisch organisatietalent met ruime ervaring binnen een corporate organisatie op het gebied van supply chain & marketing.

Thomas Kluts

Thomas Kluts

CEC Regional Lead Benelux @ Unilever

Thomas is CEC Regional Lead bij Unilever en verantwoordelijk voor de Careline Benelux. Thomas werkt aan het professionaliseren van de consumentenservice met de focus op Social Media en Online Marketing.

Carlijn Postma

Carlijn Postma

Eigenaar & Strateeg @ The Post

Carlijn Postma is oprichter van contentmarketingbureau The Post. Daarnaast is ze voorzitter van het Platform Content en werd ze uitgeroepen tot Content Marketing Vrouw van het Jaar in 2017.

Lotte Heijkant

Lotte Heijkant

Visueel consultant & Trainer @ Bureau voor Beeldzaken

Lotte vindt het tof om op verschillende manieren visualisatie in te zetten, om met al die visuele middelen en werkvormen inzicht te creëren. Haar achtergrond ligt in beeld, educatie en communicatie.