Sprekers

 

Sprekers SocialToday 2018

Charlotte Meindersma

Charlotte Meindersma

Charlotte’s Law & Fine Prints

Charlotte Meindersma is jurist en eigenaar van Charlotte’s Law & Fine Prints, en wordt ook de social media en marketingjurist van Nederland genoemd. Haar specialisaties zijn Intellectueel Eigendomsrecht, Reclamerecht, Contracten en Privacy. Ze draagt haar kennis graag over via artikelen, video’s, presentaties en oploskoffie; de koffie die (bijna) alles oplost.

Marcel Molenaar

Marcel Molenaar

LinkedIn

In 2012 start Marcel als Head of Marketing Solutions bij LinkedIn Benelux. In deze functie is hij verantwoordelijk voor alle advertentieactiviteiten van LinkedIn Benelux en adviseert hij klanten en bureaus over hun contentstrategie en beschikbare LinkedIn-oplossingen op dit vlak. Sinds 3 jaar overziet hij als Country Manager Benelux alle activiteiten van het LinkedIn-kantoor in Amsterdam.

Imo Muller

Imo Muller

Runner's World

Imo Muller is uitgever bij WPG Media voor Runner’s World en Bicycling. Daarnaast is hij verantwoordelijk voor commerciële samenwerkingen in de sportwereld. In zijn sessie legt hij uit hoe Runner’s World Vifit Sport in de markt zette.

Femke Pijls

Femke Pijls

Stedelijk Museum Amsterdam

Femke is mede-verantwoordelijk voor de online communicatie en marketing van het Stedelijk Museum Amsterdam. Ze bedenkt en produceert video’s, ontwikkelt en realiseert online campagnes en denkt altijd na over hoe – in het steeds veranderende online medialandschap – al het moois dat Stedelijk te bieden heeft onder de aandacht kan worden gebracht bij de juiste doelgroep.

Saskia du Bois

Saskia du Bois

Stedelijk Museum Amsterdam

Saskia is verantwoordelijk voor de online communicatie bij het Stedelijk Museum Amsterdam. In de altijd veranderende wereld van kunst, media en online wil ze als storyteller bezoekers, zowel offline als online, een verfrissende en verrijkende ervaring bezorgen. Dit wordt bereikt door (potentiële) bezoekers uit te nodigen deel te nemen aan de verhalen van het museum. Voor elk verhaal wordt gezocht naar de beste combinatie van kanaal, moment en eigenzinnige creatieve content.

Eva Hollander

Eva Hollander

Kantar TNS

Eva is Research Consultant Digital bij Kantar TNS. Ze is gespecialiseerd in onderzoek naar digitale veranderingen en social media. Daarnaast is ze een van de Nederlandse ambassadeurs van de internationale studie Connected Life, die marketeers inzicht geeft in online consumentengedrag wereldwijd.

Monika Wies

Monika Wies

Kantar TNS

Monika is Research Consultant Digital bij Kantar TNS. De customer experience staat in haar werk centraal. Daarbinnen zoekt ze continu naar de nieuwste ontwikkelingen en trends. Monika is daarnaast een van de Nederlandse ambassadeurs van de internationale studie Connected Life, die marketeers inzicht geeft in online consumentengedrag wereldwijd.

Spencer Waldron

Spencer Waldron

Prezi

Spencer is European Regional Director bij Prezi en weet als geen ander hoe je digitale middelen kunt inzetten om je verhaal kracht bij te zetten. Ook houdt hij zich bezig met de vraag hoe storytelling bijdraagt aan de bouw van merken en community’s. Spencer is een veelgevraagd spreker en geeft workshops aan uiteenlopende, internationale organisaties.

Thijs Waardenburg

Thijs Waardenburg

Hogeschool Utrecht

Thijs Waardenburg is hogeschooldocent en onderzoeker bij de Hogeschool Utrecht. Hij geeft les bij de opleiding Communication and Multimedia Design. Zijn onderzoek bij het lectoraat Crossmedia Business is vooral gericht op praktijkgerichte analyses met sociale media. Thijs is auteur van het onlangs verschenen boek ‘Inhaken met sociale media in 60 minuten’.

Joep Hermsen

Joep Hermsen

ABN AMRO

Joep is als Talent Sourcer bij ABN AMRO verantwoordelijk voor het aantrekken van extern talent om lastige posities te vullen en grote wervingsvraagstukken te beantwoorden. Door slim gebruik te maken van online technologieën weet hij deze mensen niet alleen te vinden, maar ook te boeien en ze aan ABN AMRO te binden.

Kirsten Jassies

Kirsten Jassies

justK

Kirsten is social media trainer en spreker sinds 2014. Ze focust zich op digitale trends en tools als Instagram, Snapchat en Youtube. Ze schreef voor Frankwatching het boek ‘In Beeld met Instagram’. In 2012 zette ze het blognetwerk Blogtoday op voor uitgever Sanoma waar ze influencers, merken en magazines aan elkaar koppelde.

 Jannick Blaksmark

Jannick Blaksmark

Danish Cancer Society

Als Head of Social and Creative bij de Deense kankerstichting, laat Jannick creatieve content en digitale marketing strategie bij elkaar komen. Al sinds de start van Social Media wist Jannick succesvolle campagnes op te zetten in o.a. de TV en muziek industrie. Zijn innovatieve en interactieve campagnes hebben hem diverse awards opgeleverd.

Simone Lopulisa

Simone Lopulisa

Landal GreenParks

Simone is Social Media Manager binnen het Marketing en Sales team van Landal GreenParks. Daar is zij verantwoordelijk voor de strategie, trainingen, campagnes, community management en (user generated en influencer) content. Mede vanuit haar rol als co-organizer bij de Social Media Club Den Haag is zij op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen op het gebied van online marketing.

Troels Donnerborg

Troels Donnerborg

Red Cross

Troels Donnerborg is al meer dan 10 jaar werkzaam bij het Deense Rode Kruis. Als Content Editor-in-Chief heeft zijn crossmediale aanpak ertoe geleid dat content nu op alle marketingkanalen (social media, e-mail en website) wordt ingezet. De huidige ambitie is om meer met persona’s te werken om de hulporganisatie nog menselijker te maken en de afstand tot het werkveld te verkleinen. Troels schreef ook twee boeken en heeft een achtergrond in de journalistiek.

Kim Swagemakers

Kim Swagemakers

Kimpact

Kim werkt al 18 jaar met online content en communicatie. Ze koestert al haar kennis, maar deelt het liever met professionals vanuit alle uithoeken van het communicatievak. Niet geheel toevallig snapt ze hoe je online kanalen en -content doelgericht inzet voor het realiseren van bedrijfsresultaat. Met al 10 jaar een focus op de toepassing van social media.

Danny Oosterveer

Danny Oosterveer

Datasexual

Danny is een gepassioneerd data-bedreven digital marketeer, wat hij regelmatig als spreker en auteur uitdraagt. Hij is als databeest actief bij Burgers’ Zoo, en helpt andere bedrijven met de inzet van digital marketing. Deze lente komt zijn eerste eigen boek uit, getiteld ‘Basisboek Digital Analytics’, uitgegeven door Noordhoff Uitgevers.

Lisbeth Chawes

Lisbeth Chawes

Tech leader

Lisbeth is een Deense tech leader met meer dan 15 jaar ervaring op managementposities bij startup-bedrijven binnen de tech industrie. Ze is dan dan ook een van de top vijftig high-profile vrouwen in de Nordics. Ze is board member, spreker & mentor.

Joris de Lamper

Joris de Lamper

Yondr

Joris De Lamper werkt binnen Yondr als Virtual Reality Business Expert. Hij wil aantonen dat VR-technologie voor merken en organisaties van grote betekenis kan zijn bij het streven naar maximale impact met minimale middelen. VR Beyond The Gimmick!

Pascal Selles

Pascal Selles

Hayona

Pascal is online marketing consultant bij Hayona. Hij helpt organisaties effectieve online marketing strategieën te ontwikkelen. Hierbij staan data en de vertaalslag naar concrete verbeteringen centraal. Pascal heeft ruim 12 jaar ervaring met web analytics.

Cor Hospes

Cor Hospes

Cor helpt bedrijven en organisaties slimmer te worden op het gebied van storytelling, contentmarketing en social media. Ook is hij bestsellerauteur en een (internationaal) veelgevraagde spreker en trainer.

Erwin Schaapman

Erwin Schaapman

Data Direction

Als Content Organizer helpt Erwin organisaties hun contentproces optimaal in te richten om zo een uniek, aansprekend en consistent verhaal te vertellen. Als bedrijf heb je immers veel te vertellen. Bijvoorbeeld over je producten, je kennis en wat je uniek maakt. Erwin doet dat al 10 jaar met veel plezier voor mooie merken zoals PostNL, Robeco, VGZ, ING en Royal Schiphol Group.

Mads Cramer

Mads Cramer

Geelmuyden Kiese

Mads werkt als Commercial & Digital Director bij het Scandinavische communicatiebureau Geelmuyden Kiese. Als geen ander weet hij hoe je de mogelijkheden van digitale- en sociale media inzet om belangrijke stakeholders en klanten te bereiken. Op dit gebied heeft Mads de afgelopen jaren dan ook ruime kennis en ervaring opgedaan aan zowel bureauzijde als bij een van de grootste banken van Scandinavië; Danske Bank Group.

Jolique Möller

Jolique Möller

Influentials Network

Jolique begon met bloggen toen ze in Miami woonde. Al snel zag ze business in deze nieuwe industrie en vloog naar Nederland. Wat begon als een netwerk voor fashionbloggers is tegenwoordig uitgegroeid tot een succesvol internationaal platform: Influentials. Ze werkt samen met merken als L’Oreal, Coolblue en Sony Music.

Mikkel Plæhn

Mikkel Plæhn

Falcon

Mikkel is Director of Growth Marketing bij Falcon.io en leidt zijn team dat gespecialiseerd is in e-mailmarketing, events, CRO & meer. Hij heeft 10 jaar ervaring in digital marketing en tech. Daarnaast is hij een ervaren spreker op het gebied van contentmarketing & ‘the demand generation’.

Nathalie Verdoolaege

Nathalie Verdoolaege

Netino

Nathalie Verdoolaege is manager bij Netino. Ze is gespecialiseerd in het ontwikkelen van nieuwe digitale services en ondersteunt samen met haar collega’s bedrijven bij het optimaal inrichten en uitvoeren van hun online merkbeleving. Ze is ervan overtuigd dat marketing en service één front moeten vormen om gezamenlijk potentiële klanten te targeten. Pas dan worden organisaties pas echt succesvol.

Floris Mevissen

Floris Mevissen

Protocol Recordings

Floris startte 10 jaar geleden in de muziekindustrie waar hij zijn passie voor muziek en digital goed kon combineren. Op dit moment is hij werkzaam voor Nicky Romero en zijn platenlabel Protocol Recordings. Hij is onder andere verantwoordelijk voor de digitale strategie, campagnes en advertising. Met de snelle veranderingen binnen de muziekindustrie is het voor hem een uitdaging én noodzaak om snel en toonaangevend te innoveren.
Jeroen Dijkema

Jeroen Dijkema

Unilever Benelux

Jeroen Dijkema is binnen Unilever Benelux verantwoordelijk voor het consumentencontact. Samen met verschillende merkenteams en externe dienstverleners zorgt hij voor excellente service. Met consumentencontact en ondersteuning van marketinguitingen creëert hij waarde voor de merken van Unilever.

Branco Scherer

Branco Scherer

Lifehunters

Branco Scherer is Managing Director bij LifeHunters, een bureau dat digitale formats bedenkt en maakt voor adverteerders als de NS, IKEA, de Hartstichting en Shell. Zijn achtergrond ligt op het snijvlak van business development, content, digital media en entertainment. Hij was eerder werkzaam bij onder andere Endemol Shine, Viacom, O2 en AOL.ol.

Martijn Harpe

Martijn Harpe

Timm & Pimm

Martijn Harpe is een van de oprichters van Timm & Pimm. Hij is verantwoordelijk voor de
commerciele activiteiten binnen de organisatie. Daarnaast werkt hij continue aan het
ontwikkelen van nieuwe concepten zowel binnen Timm & Pimm als voor opdrachtgevers.

Tom Ruijgrok

Tom Ruijgrok

Blue Billywig

Tom Ruijgrok is sinds 2014 videoconsultant bij Blue Billywig, waar hij verantwoordelijk is voor het sales- en marketingbeleid van het bedrijf. Hij loopt al heel wat jaren mee in de wereld van online video en interactieve video.

Ilja Volkers

Ilja Volkers

Warner Music

Ilja Volkers is binnen Warner Music verantwoordelijk voor de commerciële activiteiten. Hij is onder andere bezig met het ontwikkelen van business-innovaties en social commerce proposities.

Alfonso Dozzi

Alfonso Dozzi

Shell

Alfonso Dozzi is Senior External Relations Advisor bij Shell. Hij werkt sinds 2001 voor Shell in Nederland en Italië. Op dit moment is hij verantwoordelijk voor de uitrol van de internationale campagne ‘Make the Future’ in Nederland.

 

 

 

 

 

Tickets 2019