Sprekers

 

Sprekers SocialToday 2019

De eerste sprekers zijn bekend. Stay tuned for more!

Kirsten Jassies

Kirsten Jassies

Socialmedia-strateeg

Kirsten Jassies is socialmedia-strateeg en heeft zich gespecialiseerd in Instagram en vloggen. Ze helpt bedrijven met het vertellen van een sterk visueel verhaal op social media, middels dagtrainingen, coachings en strategietrajecten. Ze werkt voor o.a. Frankwatching, LINDA., NPO, Partij voor de Dieren, Cliniclowns. Haar tweede boek over Instagram, Instaproof, is sinds september 2018 te koop.

Eleni Stefanou

Eleni Stefanou

Social Platforms Editor @ Guardian News & Media

Eleni Stefanou is Social Platforms Editor bij Guardian News & Media.

David Austin

David Austin

Planning Director @ Iris Amsterdam

David is merkstrateeg, gebrand op het vinden van simpele, creatieve oplossingen. Zo zet hij social media in om bedrijfsresultaten te verbeteren. Hij bouwde mee aan de groei van merken en het vergroten van de winstmarge voor een breed scala aan EMEA-klanten. Denk aan Domino’s Pizza, adidas, Heineken en sinds kort ook Uber & Uber Eats.

Nico Fagiolo

Nico Fagiolo

Head of Social @ Uber Eats EMEA

Nico is social geek & digitaal revolutionair. Hij werkt al 10 jaar in de socialmedia-industrie waarin hij merken zoals TomTom Sports & Uber Eats EMEA heeft geholpen om met goede content en het strategisch inzetten van storytelling boven het maaiveld uit te komen.

Erik Kessels

Erik Kessels

Creative Director @ KesselsKramer

Erik Kessels is sinds 1996 Creative Director van communicatiebureau KesselsKramer. Hij werkt voor klanten zoals Nike, Diesel, J&B Whisky en Oxfam Novib en schrijft regelmatig editorials voor talloze internationale tijdschriften. Zijn bestseller Failed It! verscheen al in 15 talen. In 2012 werd Kessels verkozen tot de meest invloedrijke creatieve persoon van Nederland.

Mila Stolk

Mila Stolk

Online Marketeer @ Museum Boijmans Van Beuningen

Mila werkt als online marketeer bij Museum Boijmans Van Beuningen. Ze ziet de digitale kanalen als een verlenging van de museumzalen. Jongeren voelen zich bijvoorbeeld niet meteen thuis in het museum. Maar als je online kunt laten zien dat kunst ook laagdrempelig kan zijn, dan kun je ze inspireren. Zo vertaalt Mila kunst-inhoud naar beeldende concepten.

Liselotte Idema

Liselotte Idema

Redactiecoördinator @ NUuit (NU.nl)

Liselotte is een 30-jarige Utrechtse conceptdenker, ideeënmachine, verhalenverteller en schrijftalent met een grote liefde voor analyseren. Ze startte haar carrière als toerismeredacteur bij Libelle, lanceerde cityblog ‘Liefs uit Utrecht’, verkocht diezelfde site aan de Persgroep, zette indebuurt Utrecht op en werkt nu bij de grootste nieuwssite van Nederland: NU.nl.

Hendrik-Jan Staal

Hendrik-Jan Staal

Manager New Business

Hendrik-Jan Staal (33 jaar) heeft meer dan 10 jaar eCommerce-ervaring opgedaan bij AH.nl, VD.nl en BCC.nl. In zijn huidige rol bij NU.nl ontwikkelt hij nieuwe consumentenproposities en is hij bezig met het genereren van andere vormen qua inkomsten.

Nancy Schuurmans

Nancy Schuurmans

Digital Lead content and brand marketing @ Coöperatie DELA

Nancy is een creatieve geest die lef en passie voor digital marketing en merken combineert met gezond verstand en een pragmatische benadering. Ze ontwikkelde binnen Coöperatie DELA een innovatieve contentstrategie en stond aan de wieg van de implementatie van contentmarketing. Nancy zet zich daarbij in voor de ontwikkeling van het vakgebied. Zo is zij binnen het platform ‘content’ voorzitter van de werkgroep ‘waar blijft het merk in contentmarketing’.

Pelpina Trip

Pelpina Trip

Social video specialist @ Video Geek

Pelpina is social video specialist, trainer en spreker.

Kim Swagemakers

Kim Swagemakers

Online communicatiestrateeg @ Kimpact

Het delen van kennis is Kims grote passie. Aan professionals vanuit alle uithoeken van het communicatievak. Met ruim 22 jaar ervaring op zak snapt ze hoe elke organisatie online kanalen en content doelgericht in kunnen zetten voor het realiseren van écht resultaat. Ze kreeg ooit de bijnaam ‘Natural Born Convincer’, als digital nomad snuift ze zoveel mogelijk digitale culturen op en kijkt ze ernaar uit je op SocialToday te ontmoeten!