Gespot

Jong & Ondernemer: Netwerk voor startende ondernemers

0


Jong & Ondernemer
is een online community voor jonge en startende ondernemers, hier kunnen ze gratis een profiel aanmaken en makkelijk in contact komen met andere jonge en startende ondernemers. In gesprek met initiatiefnemer Storm Heerink over deze jonge netwerkcommunity.

Wat is het?

“Op Jong & Ondernemer kunnen jonge en startende ondernemers  gratis een profiel aanmaken en makkelijk in contact komen met andere jonge en startende ondernemers. Blogs plaatsen, foto’s en video’s plaatsen, reageren in het forum en met andere jonge ondernemers netwerken. We blijven de website nog uitbreiden met extra onderdelen en functies.”

Waarom dit initiatief?

“Een echte community alleen gericht op jonge ondernemers was er nog niet en al helemaal niet gratis. Jonge ondernemers hebben vaak geen groot budget om zich aan te kunnen melden voor dure netwerksites daarom is Jong & Ondernemer een gratis dienst.”

Hoe werkt het?

“Meld je gratis aan op de Jong & Ondernemer Community vul de velden in; vertel over jezelf, je bedrijf, vul je social media in en profiel in. Als je dit klaar is kun je makkelijk berichten, video’s, foto’s en reacties plaatsen bij jezelf, anderen of op pagina’s en groepen op de site.”

Wat zijn de facts?

“Er zijn 30.000 jonge ondernemers. Jong & Ondernemer is de eerste, alleen op jonge en startende ondernemers gerichte, online community en sinds 18 oktober officieel online.”

Wie is betrokken?

“Het initiatief van Jong & Ondernemer is genomen door mij. Later is Jasper Griepsma van JGprodesign erbij gekomen om te helpen met het opstarten en onderhouden van de community. Daarnaast helpt hij mij bij de promotie van de community.”