Infographic, Apps & Tools

7 handige tricks voor WhatsApp-fans [infographic]

0

WhatsApp wordt wereldwijd door miljoenen mensen gebruikt. Ook in Nederland is de app populair. En dat in zeven jaar tijd! Vorige zomer deelden we in deze serie interessante feiten die je nog niet wist. Cijfers om van te duizelen en die duidelijk maken dat veel mensen niet meer zonder WhatsApp kunnen.

Handige tips & tricks

Ben jij ook zo’n fan of ben je nog op ontdekkingstocht naar de mogelijkheden van de applicatie? De onderstaande infographic van Dbwebsolutions.com helpt je op weg om te leren welke functies WhatsApp heeft. Zowel voor IOS- als Android-gebruikers. Superhandig! Weet jij bijvoorbeeld hoe je groepchats en meldingen kunt dempen? Of hoe je een back-up kunt maken van je berichten? En wist je dat je de achtergrondafbeelding kunt wijzigen? En valt iemand je lastig? Je kunt met een paar klikken diegene blokkeren.

Wil je alle handige tips en tricks lezen? Scrol dan naar beneden om de infographic te bekijken. Voor een groter exemplaar klik je op de afbeelding.

7 handige whatsapp tips en tricks Infographic

Volg de hele serie Infographic Day. Ben je een liefhebber van infographics? Volg dan ook het Pinterestaccount van Frankwatching. Hier verzamelen we de beste infographics, screencasts en visuals over online en social.