Infographic, How to

50 musthaves voor een professionele website [infographic]

0

Bijna iedere ondernemer heeft tegenwoordig een website. Zowel voor grote als kleine ondernemingen is aanwezig zijn op het web van groot belang. Wellicht sta je op het punt om een website te lanceren of te verbeteren. Heb je goed over alles nagedacht? En dan bedoel ik meer dan alleen de vormgeving en fotografie. Deze checklist kan helpen.

Checklist voor je site

Is jouw site gebruiksvriendelijk genoeg? Kom je professioneel over? Vinden bezoekers de belangrijkste informatie over jouw bedrijf? Doe een checklist met de onderstaande infographic van 99 MediaLab om je huidige site na te lopen of om te controleren of je nieuwe site aan deze musthaves voldoet. Want vaak worden de kleine zaken vergeten, terwijl ze van cruciaal belang zijn.

Staan de openingstijden van jouw organisatie bijvoorbeeld op je site? Heb je nagedacht over een privacy statement (policy)? Kunnen bezoekers gebruikmaken van een interne zoekfunctie om snel informatie te vinden? Wordt jouw website goed getoond in alle browsers? Laadt je website snel genoeg? En heb je gedacht aan de beveiliging van je site?

Musthaves

Zoals je ziet komt er heel wat bij kijken bij een professionele website. Doe de check en controleer of je site voldoet aan de 50 musthaves voor een professionele website! Scrol dan naar beneden om de infographic te bekijken. Voor een groter exemplaar klik je op de afbeelding.

Web

Volg de hele serie Infographic Day. Ben je een liefhebber van infographics? Volg dan ook het Pinterestaccount van Frankwatching. Hier verzamelen we de beste infographics, screencasts en visuals over online en social.