Trends

Top 10: WhatsApp Business, tips bij uitbreiding naar België & meer

0

WhatsApp Business is aangekondigd en Facebook startte met dynamische advertenties. Hoe doe je hier als organisatie je voordeel mee? En heb je weleens gedacht aan uitbreiden naar België? In de top 3 artikelen van oktober lees je er alles over. Ook gaan de artikelen hieronder dieper in op social selling, recruitment, contentmarketing & meer. Je leest het allemaal in deze top 10 beste artikelen van oktober.

1. WhatsApp Business: 4 verwachte ontwikkelingen

WhatsApp Business is onlangs aangekondigd, met verschillende aanpassingen voor de zakelijke markt. De aankondiging biedt bedrijven nieuwe kansen en mogelijkheden op het gebied van marketing. Milou Grunder vertelt hierover in dit artikel.

2. Uitbreiden naar België? 3 fouten die je moét voorkomen

Ben je van plan om uit te breiden naar België? Of ben je met je business al actief op de Belgische markt en wil je je huidige campagnes doorvertalen naar deze markt? Eric Lippens beschrijft een aantal zaken waar je rekening mee kunt houden, als je aan de slag gaat binnen de Belgische markt.

Belgische markt header3. Nieuw op Facebook: dynamische advertenties

“Hoe ziet de perfecte Facebook-advertentie voor mijn doelgroep eruit?” Een lastige vraag waar Facebook-adverteerders veel tijd aan besteden en continu mee worstelen. Facebook heeft onlangs een splinternieuwe feature gelanceerd die dit een stuk makkelijker maakt. Jamie van Aert zoekt uit hoe deze feature werkt.

4. Social selling: 3 LinkedIn-basics die je als bedrijf op orde moet hebben

Social Selling is hot! En het wordt steeds belangrijker voor bedrijven. In dit artikel lees je drie praktische tips voor marketing- en communicatieprofessionals, om een goed fundament te leggen voor de social selling-activiteiten van het bedrijf.

Social selling met LinkedIn5. Waarom contentmarketing niet zonder krachtige copywriting kan

Contentmarketing dient, zoals de naam al doet vermoeden, een marketingdoel. Maar al zet je je content nog zo strategisch in, zonder copywriting schiet je niet raak. Over waarom contentmarketing zonder copywriting gedoemd is te mislukken, én hoe je je eigen copywriting-technieken verbetert, gaat dit artikel.

contentmarketing en copywriting6. Zes manieren om meer bezoekers op je website te krijgen [infographic]

Een mooi design en professionele foto’s willen niet zeggen dat je website succesvol is. Je wil zoveel mogelijk bezoekers aantrekken, en dat gebeurt niet vanzelf. Geduld en veel inzet leveren veel op. Maar ook het inzetten van de juiste acties, zoals deze 6 manieren.

7. Tien redenen waarom jouw bedrijf geen nieuwe mensen binnenhaalt

De arbeidsmarkt is weer bijzonder krap. Als je denkt dat je ‘the war on talent’ gaat redden met alleen het neerzetten van een nieuwe (of een extra) recruiter, dan heb je het serieus mis. In dit artikel zoomt Arjan Elbers in op het delicate proces van recruitment.

8. Zo maak je een contentstrategie die omzet oplevert

Bedrijven geven miljoenen euro’s uit aan contentmarketing. Toch hebben de meeste bedrijven geen flauw idee wat het ze oplevert. In dit artikel deelt Nico Oud hoe je een contentstrategie ontwerpt die bijdraagt aan jouw doelen.

contentmarketingstrategie9. Zes tips voor de perfecte poll in Instagram Stories

Je kunt via Instagram Stories een poll toevoegen aan je foto of video met 2 antwoordopties, waarop volgers kunnen stemmen. Hoe zet je dit marketingtechnisch nou slim in, hoe houd je het relevant en hoe ga je de interactie aan? In dit artikel krijg je

10. Alibaba, Amazon, H&M, Zalando en Zara zetten vol de aanval in op onze B-merken

Wegkijken heeft geen zin: B-merken en midsized retailers hebben het moeilijk en dreigen te verdwijnen. Ze worden belaagd en niet zo’n beetje ook. Ger Boersma deelt in artikel wat er nou precies aan de hand is.

grote reuzen b-merkenDat was ‘m weer, de top 10 voor de maand oktober! Benieuwd naar de top 10 van de maand september? Je leest ‘m hier!