Contentcuratie

Top 10: van socialmedia-trends tot starten met Bitcoin

0

Wat worden de socialmedia-trends in 2018? Waarom is niets wat het lijkt tijdens een sollicitatiegesprek? En waarom bestaan de algemene SEO-rankingfactoren niet meer? In de best gelezen artikelen van de maand november lees je er alles over! Maar in deze top 10 van november lees je meer. Zo kom je alles te weten over hoe je kunt starten met Bitcoin en cryptotraden, krijg je een antwoord op het dalende bereik van Facebook en vind je 3 handige tips voor social media.

1. 13 opvallende socialmedia-trends voor 2018

2018 belooft een interessant jaar te worden voor merken en marketeers. Video, mobiel en chatbots lijken komend jaar nog belangrijker te worden dan afgelopen jaar. Welke trends staan nog meer op ons te wachten?

socialmedia-optelefoon

2. MINDF*CK tijdens het sollicitatiegesprek: “Niets is wat het lijkt.”

Als je iets niet wil tijdens je sollicitatiegesprek, is dat je door jezelf onderuit gehaald wordt. Laura van de Lindeloof neemt je in dit artikel mee in de wereld van MINDF*CK. Verwonder en verbaas jezelf met deze drie illusies in een willekeurig sollicitatiegesprek.

3. De 7 belangrijkste online marketingtrends van 2018

Bezig met het opstellen van een marketingplan voor komend jaar? Dan doe je er goed aan om eerst naar de marketingtrends te kijken, zo weet je immers waar jouw kansen liggen! In dit artikel vind je de 7 belangrijkste online marketingtrends van 2018. Dat personalisatie erin staat, dat zal je vast niet verbazen. Maar heb je al van location based marketing of ephemeral marketing gehoord? Snel lezen dus!

4. Algemene SEO-rankingfactoren bestaan niet meer

De grote ‘Google-updateshandleiding’ is dit jaar officieel aan haar einde gekomen. Zoekmachines kijken niet meer naar honderden factoren, maar of de intentie en URL’s overeenkomen met de zoekopdracht. Veranderingen in Googles rankingfactoren vinden voortdurend plaats en zijn extreem industriegevoelig. Jan Dirkzwager gaat in dit artikel in op de industriespecifieke rankingfactoren van vier grote sectoren.

5. Hoe begin je met Bitcoin en cryptotraden? [4 basisstappen]

Volgens Kantar TNS telt Nederland op dit moment al 135.000 huishoudens die cryptovaluta bezitten. Maar wat is cryptocurrency nou precies en wat kun je ermee? En een misschien nog wel belangrijkere vraag: moet jij er ook iets mee? In dit artikel vind je 4 handige stappen voor als je de keuze hebt gemaakt.

bitcoin

6. Facebook hacks: jouw antwoord op het dalende bereik

Wat jij wil: je volgers en potentiële klanten bereiken. Wat Facebook wil: geld verdienen. En daarom knijpen ze je bereik op het kanaal steeds meer af. Wat kun je daaraan doen? Esther Settels legt in dit artikel 4 handige hacks uit, zodat je weer meer bereik krijgt.

7. Focus niet alleen op Facebook [+ 3 tips van het Frankwatching-team]

Zoals je hierboven al las, het bereik op Facebook daalt. En dat is bij Frankwatching ook zo. Dat is jammer, want minder bereik betekent minder verkeer naar de website. Hoe zorg je ervoor dat je minder afhankelijk bent van de grillen van het algoritme? Linda Passies deelt 3 tips vanuit het Frankwatching-team.

fb-artikel-headerdef

8. Influencer marketing in mijn sector, kan dat wel?!

Moet jij volgend jaar binnen je organisatie ook ‘wat’ met influencer marketing? Is jouw sector daar wel geschikt voor? Met een aantal mooie praktijkvoorbeelden geeft Michelle Weynschenk daar antwoord op, en laat ze zien hoe influencer marketing in verschillende sectoren succesvol kan zijn.

9. Internet of Things: de opvallendste ontwikkelingen van 2017

Wat is anno 2017 de staat van Internet of Things (IoT) en de markt? Het gaat niet alleen meer over devices (zoals thermostaten), maar ook over de stem als interface. Rob Blaauboer bespreekt de opvallendste onwikkelingen met je.

smart-home-control

10. 5 trends in social advertising voor 2018

Nieuwe algoritmes van bijvoorbeeld Facebook en Instagram zorgen ervoor dat het voor bedrijven steeds moeilijker wordt om gezien te worden met slechts organische content. En daarom wordt er door marketeers veel geld gespendeerd aan social advertising. In dit artikel vind je 5 trends op het gebied van social advertising die heel handig zijn om te weten voor 2018.

social media scherm

Dat was ‘m alweer, de top 10 van de maand november. Benieuwd naar de top 10 van oktober? Je leest ‘m hier.