Content

Het ultieme overzicht van alle socialmedia-afmetingen voor 2018

0

Het bijhouden van alle socialmedia-accounts is voor sommige ondernemers en marketeers een hele klus. Twitter, Facebook, LinkedIn of Instagram, bij ieder platform moet je met een aantal zaken rekening houden. Bijvoorbeeld met het plaatsen van afbeeldingen in de juiste afmeting.

Met de onderstaande infographic is het zoeken naar actuele richtlijnen over het plaatsen van afbeeldingen verleden tijd. Make a websitehub bespaart je tijd en frustratie door van verschillende socialmedia-platformen de juiste afmetingen in kaart te brengen. Ze delen ook richtlijnen over hoe je de content het beste kunt publiceren op bijvoorbeeld Facebook, Twitter, LinkedIn, Pinterest, Instagram en YouTube. Zo loop je niet achter de feiten aan en ga je 2018 goed van start.

De afmetingen voor 2019 vind je in deze infographic.

Alle afmetingen bij de hand

Wil je alle afmetingen voor de populairste socialmedia-platformen? Scrol dan naar beneden om de infographic te bekijken. Voor een groter exemplaar klik je op de afbeelding.

Volg de hele serie Infographic Day. Ben je een liefhebber van infographics? Volg dan ook het Pinterestaccount van Frankwatching. Hier verzamelen we de beste infographics, screencasts en visuals over online en social.