Content

Top 10: privacy-instellingen op LinkedIn, dé vragen over AVG & inhakers

0

Als je Facebook gedag hebt gezegd voor je privacy, hoe zit het dan met LinkedIn? Neem vandaag even de tijd om de privacy-instellingen te checken. In de top 10 best gelezen artikelen van maart vind je het ideale artikel om hiermee aan de slag te gaan. Ook kun je meer lezen over de meestgestelde vragen over AVG/GDPR (nu belangrijker dan ooit), handige hashtags voor Instagram, en meer.

1. Wake up call! 7 nieuwe LinkedIn-instellingen waar je een blik op moet werpen

Het aantal privacy-instellingen op LinkedIn is in de afgelopen jaren flink gegroeid. Waarom al deze wijzigingen? En welke knoppen moet jij voor jouw privacy goed in de gaten houden? LinkedIn-experts Sebastiaan Nagel en Judith Eversdijk praten je bij.

LinkedIn privacy instellingen

2. De 5 meestgestelde vragen over AVG/GDPR

Tik-tok, doet de klok. Nog even en de AVG wordt in werking gesteld. Wat betekent dit voor jou? Juriste Charlotte Meindersma zette de 5 meestgestelde vragen over de AVG (in het Engels: GDPR) op een rij en voorzag ze van heldere antwoorden.

de meest gestelde vragen over avg / gdprTip! Bekijk voor meer informatie over AVG/GDPR deze pagina.

3. 266 Instagram-hashtags die je bereik vergroten [infographic]

Welke hashtags zijn populair op Instagram en kunnen je bereik vergroten? Deze infographic deelt 266 hashtags die je op weg kunnen helpen. Maar let op: blijf vooral zelf ook kritisch onderzoeken wat voor jouw account het beste werkt. 😉

hashtag

4. Kernachtig schrijven doe je met de omgekeerde piramide

Met de deur in huis vallen, dat is schrijven volgens de omgekeerde piramide. Je begint met de kernboodschap, daarna werk je die in de rest van de tekst verder uit. Nanneke van Drunen legt helder uit hoe je op deze manier de lezer beter bedient.

piramide van potloden

5. Inhakers: dé manier om het algoritme op social media te verslaan

Wat maakt een inhaker op social media tot een succes? En wat levert het op? Danny van Zon bespreekt het gloednieuwe boek ‘Inhaken met sociale media’ en praat je bij over het belang van timing.

inhakers met vishaken

6. Is Vero een serieuze bedreiging voor Facebook & Instagram?

In maart was Vero overal in het nieuws: is dit de app die Facebook en Instagram zal verslaan? In dit artikel lees je meer over de app en wat het voor bedrijven kan betekenen.

vero telefoon

7. Hoe zet je als organisatie Facebookgroepen slim in?

Door de aanpassingen in de timeline, heb je al een stuk minder bereik met je Facebookpagina. Peter Staal (mede-oprichter Bind Community Building) bespreekt in zijn artikel hoe en wanneer je Facebookgroepen goed kunt inzetten.

8. 4 manieren om Instagram Stories creatief in te zetten

Van los gaan met gifjes tot aan het maken van een quiz: je kunt veel creatieve dingen doen in Instagram Stories. Laat je inspireren door dit artikel met 4 strategieën en mooie voorbeelden.

Instagram Stories

9. Nieuw in AdWords: 4 functies om doelgroepen beter te bereiken

Google AdWords heeft een paar mooie nieuwe functies erbij. Hiermee kun je nog beter je doelgroepen te bereiken. In dit artikel bespreekt Marloes Smit (oprichter van Buro Foss) 4 functies waarmee je vandaag nog aan de slag kunt gaan.

google adwords

10. Cialdini’s sterke weapon of influence: wederkerigheid

Wederkerigheid is een sterk ‘wapen’ van Cialdini. Het houdt in dat we terugbetalen wat we hebben gekregen: jij doet iets voor mij, ik doe iets terug voor jou. Wat kan wederkerigheid in klantenservice betekenen? Nick Blom (CEO van LiveChat Service) schreef er een inspirerend stuk over.

mensen wederkerigheid

Dat was ‘m alweer, de top 10 van maart. Veel leesplezier! Benieuwd naar de top 10 van februari? Je leest deze top 10 hier.