Infographic, Inspiratie

Dit gebeurt er elke 60 seconden online in 2019 [infographic]

0

Mailen, bellen, internetbankieren, streamen, gamen, surfen, bingewatchen en downloaden. Anno 2019 zijn we vrijwel iedere minuut van de dag online actief. We werken samen, onderhouden onze netwerken, delen onze mening en kopen ons favoriete product. We kunnen niet meer zonder de online wereld.

Hoe belangrijk is de online wereld voor ons? Deze vraag beantwoordt DOMO ieder jaar met de infographic Data Never Sleeps. In deze zevende editie actualiseerden zij de statistieken naar het gebruik van internet in 2019.

Stijgende lijn

Het gebruik van het web kent de afgelopen jaren een stijgende lijn. Waar in 2014 ‘slechts’ drie miljard mensen gebruikmaakten van internet, steeg dat aantal in 2019 naar ruim 4,3 miljard.

Google, Instagram & meer in 2019

We houden van Google: de zoekmachine verwerkt iedere zestig seconden ruim vijf miljoen zoekopdrachten. Via Skype vinden in die tijd 231.840 gesprekken plaats en tegelijkertijd publiceren we samen ruim 55.000 foto’s op Instagram. Ondertussen downloaden mensen in de App Store en bij andere aanbieders ruim 390.000 apps en versturen ze 18,1 miljoen tekstberichten. Ook e-mailen zijn we niet beu: in zestig seconden versturen we 188 miljoen e-mails.

Benieuwd naar andere online activiteiten die iedere zestig seconden plaatsvinden? Bekijk dan de infographic. Op LinkedIn na, kun je van elk socialmedia-platform zien hoeveel activiteit erop plaatsvindt. Klik op de afbeelding voor een groter exemplaar.Elke 60 seconden online 2019 Volg de hele serie Infographic Day. Ben je een liefhebber van infographics? Volg dan ook het Pinterestaccount van Frankwatching. Hier verzamelen we de beste infographics en visuals over online en social media.