Content

10x populair: Clubhouse, SEO-trends & inspirational quotes

0

Wat is Clubhouse en hoe werkt het? Wat zijn interessante SEO-trends om in de gaten te houden? En waarom heeft Johan Stevens zo’n hekel aan inspirational quotes? Dit – en meer – vind je in de top 10 best gelezen artikelen op Frankwatching van februari.

1. Clubhouse: de nieuwe audio-hype in socialmedialand

Wat kun je nou precies met de nieuwe socialmedia-hype Clubhouse? Waar is het mee te vergelijken? En de hamvraag: is deze app de download waard? Mijn collega Sanne ging op onderzoek uit en vertelt er je alles over.

Foto van de app Clubhouse.

2. Zoekwoordonderzoek in 2021: beter goed gejat dan slecht bedacht

Wil je aan de slag met een gedegen zoekwoordenonderzoek? Gebruik de juiste SEO-tools om op een gestructureerde manier een duidelijke lijst met zoektermen en volumes te krijgen. Hoe je dat aanpakt, lees je in dit artikel.

keywords zoekwoorden

3. Online geld verdienen? Dit zijn de beste verdienmodellen

Een online membership, online programma of affiliate marketing: met welke verdienmodellen kun jij online je brood verdienen? Mylène Bouwman recenseert het boek De 11 beste verdienmodellen en deelt alvast een aantal inzichten.

Afbeelding bij online verdienmodellen.

4. Personal branding: tips om je optimaal te profileren [+ template]

Of je nu werknemer bent bij een bedrijf, je eigen onderneming hebt, zzp’er bent of nog student: het is in alle gevallen belangrijk dat mensen weten waar jij voor staat. Werk aan je personal brand! Dit artikel helpt je om voor jezelf vast te stellen wie of wat je wil zijn en waarom.

personal branding en positionering

5. SEO-trends 2021: er is meer dan ‘great content’ en voice search

Wat zijn belangrijke ontwikkelingen in SEO-land? En van welke 4 trends moet je echt op de hoogte zijn? Een overzicht van dé SEO-trends van dit moment. Met onder andere de Core Web Vitals en JavaScript.

SEO

6. Tegenslag? Skip deze ‘inspirational quotes’ alsjeblieft voor altijd

Als je druk en enthousiast bezig bent met het laten groeien van je business, gaat dat gepaard met tegenslag. Maar beland niet in het drijfzand van ‘inspirational quotes’. Johan Stevens bespreekt waarom hij er boos van wordt.

Een reactie op het artikel: “Heerlijk, je mening. Ik word (werd) er altijd erg onplezierig onder dat mensen dit soort qoutes tegen me aan hielden. Dat ik er in moest geloven het visualiseren en als het dan niet lukte voelde ik me nog meer miserabel alsof ik het net kan of het niet goed deed. Wat een opluchting 😉”

affirmaties quotes

7. Tone of voice in de praktijk: in 6 stappen naar herkenbare copy

Met een goede tone of voice krijgt je merk of organisatie een stem. Pas als je het doorvoert in al je geschreven uitingen en consequent toepast, wordt je organisatie herkenbaar. Dat vraagt wel om een stevig potje inlevingsvermogen.

tone of voice

8. Met Clubhouse leads & klanten verzamelen [5 tips]

Goed, je hebt Clubhouse een beetje verkend. Maar wat kun je er zakelijk mee? In dit artikel lees je hoe je Clubhouse kunt inzetten om leads en klanten te verzamelen. Met deze 5 tips start je sterk.

De app Clubhouse.

9. Online jaarverslag: 9 elementen die het echt goed maken

Ben je op zoek naar inspiratie om je organisatieverhaal van 2020 fantastisch goed en online te vertellen? Dan komt dit artikel met 9 belangrijke elementen als geroepen! Maak bijvoorbeeld gebruik van sterk beeld… en geef het jaarverslag nou eens echt online uit (en niet als een karig pdf-linkje).

Wat maakt een online jaarverslag echt goed?

10. Sneller akkoord op jouw e-mail, idee of voorstel [3 tips]

Je herkent het wel. Je wil zo snel mogelijk een akkoord op jouw voorstel, een reactie op je e-mail of positieve feedback op jouw idee. Daarmee kun je verder. Hoe zorg je dat dit akkoord net wat sneller krijgt?

akkoord duim omhoog

Dit was de top 10 van februari! Benieuwd naar die van vorige maanden? Die vind je hier.