Content

10x populair: contactpagina-inspiratie, buitengewone contentmarketing & Gmail-tips

0

Hoe ziet de contactpagina van jouw site eruit? Is het een plekje op je website dat ligt te verstoffen? Laat je inspireren door 15 goede voorbeelden die klanten opleveren! Ondertussen maakte Google bekend dat ze vanaf 1 juli 2023 stoppen Universal Analytics, dus de overstap naar Google Analytics 4 wordt steeds dringender. En hoe schrijf je sappige content over saaie onderwerpen? Je leest er meer over in de top 10 populairste Frankwatching-artikelen van maart.

1. 15 extreem goede contactpagina’s die je op je eigen website zou willen hebben

De contactpagina is de plek waar op veel websites de conversie wordt bereikt. Het is een plek waar bezoekers klanten worden. Daarom laat Vincent zien hoe je een uitmuntende contactpagina maakt. 15 best practices én 15 voorbeelden!

Contactpagina's voorbeelden en inspiratie.

2. Universal Analytics stopt, waarom je nu al moet overstappen op GA4

Vanaf 1 juli 2023 stopt Universal Analytics. Denk nou niet ‘oh, tijd zat’, want eigenlijk moet je nu al overstappen naar Google Analytics 4. Lees hier waarom, en hoe je dit doet.

Google Analytics 4

3. Mailchimp-alternatieven vergeleken: Laposta, Hellodialog & Mailcamp

Mailchimp voldoet al een tijdje niet meer aan de AVG-wetgeving. Tijd om over te stappen op een alternatief! Daniëlle Enting heeft in dit artikel 3 tools voor je vergeleken.
Mailchimp-alternatieven vergeleken.

4. 11 handige Gmail-tips om je inbox mee te tackelen

Gebruik jij Gmail, maar is je inbox een chaos? Deze 11 handige tips helpen je om je Gmail-inbox beter te organiseren én sneller en slimmer te werken.

Gmail op laptop bij artikel met tips

5. IKEA-inhakers & 5 andere voorbeelden van buitengewone contentmarketing

Wat kun je leren van buitengewone content van anderen? Laat je inspireren door 6 voorbeelden van contentmarketing die bijzonder zijn in tactiek, omvang of vorm. Met mooie voorbeelden van IKEA, Deloitte en meer!

buitengewone content voorbeelden

6. De zoekresultatenpagina van Google verandert: hoe maak je nog impact met SEO?

De zoekresultatenpagina van Google, Google SERP, verandert. Hoe speel je daar strategisch op in? Michelle de Zeeuw deelt 3 handige SEO-tips.

Een reactie: “Kijk, dat was nou weer eens een artikel die het lezen van boven tot onder waard was. Interessant en leerzaam maar bovenal inspirerend om weer wat puntjes op de i te zetten.”

2022 SERP

7. Hoe je sappige content over een saai onderwerp schrijft [13 tips]

Als je over “saaie onderwerpen” schrijft, is het een uitdaging hier pakkende én toegankelijke content over te maken. Hoe pakt Bente Schreurs dit aan? In dit artikel vind je 13 lessen.

content sappig maken

8. 5x waarom je volgers verliest op Instagram & zo win je ze terug

Je hebt Instagram-account waar je af en toe iets op post. Daarbij heb je een vast aantal volgers. Maar dan komt het moment dat je ineens heel wat volgers op Instagram verliest. Hoe kan dit? En misschien nog wel belangrijker, hoe krijg je ze weer terug?

Een reactie: “Goed artikel! Ik erger me op Instagram ook aan posts met onnodig veel hashtags en accounts met veel posts die je hele feed overspoelen.”

volgers Instagram

9. Om contentmarketing goed te doen, moet je minder content maken

Zijn jouw contentmarketing-plannen al opgesteld? De kans is groot dat je je plannen niet haalt of waarmaakt. Bouke Vlierhuis vertelt je waarom. En hoe je begint met het oplossen van het probleem door minder content te maken.

contentmarketing schrijven

10. Marketing voor een klein bedrijf: 6 tips voor de alleskunner

Je hebt een klein bedrijf en begeeft je ook nog eens binnen een specifieke niche. Wat kun je als marketeer doen zonder een 10-koppig marketingteam achter je?

Een reactie: “Erg genoten van het artikel. Het is heel herkenbaar en ik weet weer precies waarom ik liever bij een klein bedrijf de marketing doe.”

marketing

Dit was de top 10 van maart 2022. Ben je benieuwd naar de populairste artikelen van andere maanden? Die vind je hier.