Infographic

10 sleutelelementen van een professionele site [infographic]

0

Een professionele site bestaat uit meer dan alleen een mooi design. De inhoud is van belang om goed te scoren bij zoekmachines én je doelgroep. Vandaag delen we in de serie Infographic Day 10 elementen die van belang zijn bij het creëren van een website van hoge kwaliteit.

10 sleutelelementen

De onderstaande visual is ontwikkeld door QuickSprout. Zij verrichtten onderzoek naar de belangrijkste elementen van een website van hoge kwaliteit. Een site waar je mee scoort en die bestaat uit goede content. De resultaten bundelden ze in 10 ‘sleutelelementen’ waaraan iedere website zou moeten voldoen. Denk aan relevante inhoud, juiste grammatica en spelling, lengte van teksten en pagina’s die makkelijk te scannen zijn door het gebruik van (sub)koppen en opsommingen. Maar ook of er (ondersteunende) afbeeldingen gebruikt zijn en of content deelbaar is via social media.

Wil je alle 10 de sleutelelementen lezen om te kijken of jouw website hieraan voldoet? Scrol dan naar beneden om de infographic te bekijken. Voor een groter exemplaar klik je op de afbeelding.

10 elementen van een effectieve en prossionele website

Volg de hele serie Infographic Day. Ben je een liefhebber van infographics? Volg dan ook het Pinterestaccount van Frankwatching. Hier verzamelen we de beste infographics, screencasts en visuals over online en social.