Social media

Snapchat als marketingkanaal: zo ga je aan de slag [podcast]

0

Deze maand werd bekend dat Snapchat naar de beurs gaat. Het bedrijf wil 3 miljard dollar aan investeringen ophalen. Waarom en wanneer moeten bedrijven op Snapchat actief worden? En welke content werkt wel en niet goed op Snapchat?

In deze podcast praat ik met Liam Tjoa, oprichter van GoSpooky. GoSpooky produceert verticale content voor bedrijven. Focuspunt op dit moment is Snapchat. En ja, Liam heeft al Snap Spectacles! Dat is een soort speciale bril waarmee je eenvoudig Snaps kunt maken. Is Snapchat volgens hem een hype, of is het inmiddels een serieus marketingkanaal?

Een voorbeeld van een bedrijf dat het goed aanpakt op Snapchat is reisorganisatie Sprs.me. Hoe doen ze dat? En waarom werkt dat zo goed?

Ook in de podcast

Welke tips heeft Liam voor marketeers en ondernemers die aan de slag willen met Snapchat? Je hoort het in de podcast!

Over de geïnterviewde

Liam Tjoa is oprichter van GoSpooky, een bureau dat zich gespecialiseerd heeft in verticale content. De focus ligt momenteel op Snapchat. Samen met zijn compagnon Tim helpt hij bedrijven als HEMA, Albert Heijn, Heineken en vele anderen bij het ontwikkelen van een Snapchat strategie én de uitvoering daarvan. Liam begon zijn eerste officiële bedrijf toen hij pas 15 was.

Accepteer cookies

Benieuwd naar de andere podcasts? Hier vind je ze allemaal op een rijtje.

Abonneer je op de podcast via:

Accepteer cookies