Content

2023: een gelukkig nieuwjaar!

0

Het is tijd om 2022 uit te zwaaien en vooruit te kijken naar een nieuw jaar, hopelijk vol nieuwe kennis en ontmoetingen.

Ook dit jaar blikken we weer terug met het jaaroverzicht. Zo publiceerden we in 2022 maar liefst 807 artikelen, verwelkomden we 18 nieuwe collega’s, ontvingen we 13.287 deelnemers in trainingen & webinars en organiseerden we 6 events. En maken we volop plannen voor 2023.

Ben je ook bezig met plannen of goede voornemens? Misschien helpen deze tools en lifehacks voor 2023 je hier wel bij.

Doe je in deze vakantieperiode graag nog even een stapje terug? Dompel je dan eens onder in een goed boek, een verdiepende of inspirerende podcast of interessante documentaire. Samen met de Frankwatching-community hebben we deze artikelen samengesteld. Bomvol inspiratie, handige tips, strategie en meer.

Of begin je dit jaar graag met een nieuw avontuur? Neem dan eens een kijkje tussen onze vacatures. Wie weet zijn we een match. 🙂

Heel Frankwatching wenst je een gelukkig nieuwjaar. Proost!