Content

10x populair: inhaakkalender 2024, ChatGPT-prompts & minimalisme in tekst

0

Welke inhaak- en themadagen zet jij op je contentplanning voor 2024? Welke prompts kun je gebruiken om de creativiteit van ChatGPT te stimuleren? En hoe zorg je met minimalisme voor krachtige teksten? Dit – en meer – vind je in de top 10 best gelezen Frankwatching-artikelen van de maand november.

1. Inhaakkalender 2024: thema- & feestdagen voor je contentplanning

Heb jij onze inhaakkalender voor 2024 al bekeken? Hiermee kun je vast vooruitkijken en belangrijke themadagen en inhaakmomenten noteren. Met daarin ruim 750 nationale én internationale feestdagen en andere grappige of speciale dagen om je contentkalender in 2024 mee te vullen.

Inhaakkalender 2024 Frankwatching

2. Lessen uit 5 jaar freelancen: 10x the Good, the Bad & the Ugly

Freelancen kan je veel brengen, maar er is ook overal wel wat. Ook als je je eigen baas bent. In dit artikel deelt Femke Koning 10 lessen die ze leerde tijdens 5 jaar freelancen.

Blokjes met blij en verdrietig gezichtje ter illustratie van lessen vanuit freelancen

3. 58x ChatGPT-prompts om je creativiteit te stimuleren

Het gebruik van prompts kan een effectieve manier zijn om je creativiteit te stimuleren. Ze kunnen dienen als een start voor een brainstorm, helpen bij het overwinnen van een writers block en meer. In dit artikel vind je 58 voorbeelden.

Prompt 1st footage / Shutterstock.com

4. De kunst van het weglaten: hoe minimalisme zorgt voor krachtige teksten

Om op te vallen tussen een overvloed aan berichten, is minimalistisch schrijven onmisbaar. In dit artikel lees je alles over de kunst van het weglaten. #mand

5. Beeldcreatie in DALL-E 3: zo schrijf je de perfecte prompt

DALL-E 3 werd gelanceerd door OpenAI. DALL-E genereert afbeeldingen op basis van prompts. Het kan nu nog betere afbeeldingen maken, maar waar moet je prompt aan voldoen om dat voor elkaar te krijgen? In dit artikel vind je handige tips.

DallE images

6. Digital marketing in 2024: markeer deze 8 trends in je agenda

Welke ontwikkelingen gaan het digitale marketingjaar bepalen? Deze digital marketing-trends mogen in ieder geval niet ontbreken in jouw agenda voor 2024.

markeren van digitale marketing-trends

7. Zo bouw je in een paar minuten je eigen GPT [how-to]

Heb jij al een eigen GPT? Ja je leest het goed, het is mogelijk om je eigen versie van deze tool te bouwen. En het is nog simpel ook! Je hebt hier geen kennis van code of andere lastige programmeerkennis voor nodig. Iedereen kan het. Hoe bouw je een eigen versie en stel je deze juist in?

Afbeelding bij artikel over je eigen GPT bouwen.

8. Minder voor meer: het marketingtrucje dat krimpflatie heet

Consumenten en bedrijven hebben last van inflatie, maar bedrijven maken het er niet beter op voor consumenten met het trucje dat krimpflatie heet. Wat is krimpflatie precies, en hoe kun jij ervoor zorgen dat je dit in de winkel herkent?

Spaarvarken bron: fizkes / Shutterstock.com

9. Reclamevrij Facebook & Instagram voor 9,99 euro is een koopje

Vanaf deze maand krijg je voor 9,99 euro – of nog wat meer – een reclamevrij Facebook en Instagram. Wat zou het afnemen van zo’n abonnement je kunnen opleveren? En zou jij daar een tientje per maand voor over hebben?

10. De optimale socialmedia-afmetingen voor 2024 [infographic]

Misschien ben je al begonnen met je socialmedia-planning voor 2024. Houd je daarbij ook rekening met de optimale afmetingen voor je posts? In dit artikel vind je de optimale afmetingen voor Instagram, Facebook, LinkedIn, Twitter/X, YouTube en Pinterest. Handig!

Rolmaat

Dit is de top 10 van november 2023. Ben je benieuwd naar de populairste artikelen van andere maanden? Die vind je hier.