Loopbaan

11 onmisbare artikelen over carrière & recruitment

0

Nieuw jaar, tijd voor een nieuwe baan of een nieuwe collega! Met die gedachte in het achterhoofd organiseerden we vorige week de ‘Carrièreweek’. Onze experts deelden kennis en handige tips om in het nieuwe jaar te scoren op carrièrevlak. Hier vind je alle top-artikelen op een rijtje.

Hack je brein: in 5 stappen je professionele voornemens waarmaken

Wil je dit jaar beter werk verrichten, eindelijk die promotie maken of effectiever zijn? We feel you! We trapten daarom af met een artikel over professionele goede voornemens maken, én je er aan houden.

goede-voornemens-in-je-carriere-1170x350

Tijd om je LinkedIn-profiel op te frissen: 5 must-haves voor 2017

Het nieuwe jaar is ook een uitgelezen kans om eens met een frisse bik over je LinkedIn-profiel te gaan. Wat kun je weghalen, en wat mag er blijven om jezelf in de schijnwerper te zetten? Expert Martine Meijburg deelt hoe je jouw vertrouwde profiel in een nieuw jasje steekt. Handig!

linkedin-1170x350

Maar onze carrièreweek was niet alleen gericht op werkzoekenden. Ook werkgevers wilden we inspireren en enthousiasmeren om in 2017 goed van start te gaan.

Work hard, play hard: zo vind je vanuit je bedrijfscultuur de juiste talenten

Aangezien je er heel wat uurtjes doorbrengt is het voor veel mensen belangrijk dat er een goede sfeer is op het werk. Hoe trek je de juiste talenten aan? En hoe weet je of ze bij je bedrijfscultuur passen? Dit artikel geeft je een fijne handleiding en voorbeelden hoe je leuke nieuwe collega’s krijgt.

work-hard-play-hard-1170x350

Geef jong talent een belangrijke rol in digitale transformatie [5 manieren]

Om je digitale transformatie te laten slagen is het aantrekken van jong talent erg belangrijk. En als je ze eenmaal in huis hebt, moet je ervoor zorgen dat ze niet zomaar weg gaan. Zo zorg je ervoor dat ze gehoord worden en dat jouw digitale transformatie op rolletjes loopt.

jong-talent-digitale-transformatie-1170x350

Goede ICT’ers vind je niet zomaar: 8 recruitment-valkuilen

Vooral het vinden van ICT’ers blijkt voor veel bedrijven aan lastige klus. Hoe zorg je ervoor dat ze bij jouw bedrijf aan de slag gaan? In dit artikel 8 don’ts, en hoe het juist wel moet.

recruitment-icters-1170x350

4 belangrijke ondernemerstrends in 2017

Misschien ben je wel helemaal geen werknemer, maar eigen baas. Ook als het gaat om ondernemen is er nog een hoop te leren in 2017. Linda Spaanbroek deelt in dit artikel de beste tips voor ondernemers.

trends-voor-ondernemen-1170x350

Naast de artikelen in de carrièreweek publiceerden we eerder ook al veel handige tips over solliciteren, recruitment en carrière maken. Dit zijn de 5 best gelezen artikelen van de afgelopen jaren.

Zo, hopelijk geeft dit je genoeg inspiratie om die felbegeerde baan binnen te slepen of je recruitmentproces nog beter in te richten. Mis je nog nuttige tips over carrière of HR? Laat een reactie achter, en wie weet besteden we er binnenkort aandacht aan op Frankwacthing.

Afbeeldingen met dank aan 123RF.com