Content

Trends, Google & Instagram: de 10 populairste artikelen in januari

0

Wat staat er te gebeuren in 2019? Januari is een maand van vooruitblikken op het nieuwe jaar, en dat blijkt ook uit de populairste artikelen van deze maand. Hoe beweegt de online wereld zich, en waar moeten we rekening mee houden? Ook populair deze maand: de ontwikkelingen bij Google.

1. Dé online trends & ontwikkelingen voor 2019

Wat brengt 2019? In dit artikel vind je een overzicht van de trendartikelen die Frankwatching-experts schreven. Lees de opvallendste trends over online marketing en communicatie, social media en conversational, zodat je helemaal up-to-date bent.2019-trends

2. 5 visuele trends op Instagram voor 2019

‘We’ gaan ons steeds meer bekommeren om de wereld om ons heen en hoe we deze kunnen verbeteren. Dat zien we terug in de visuele trends op Instagram. Er zijn 5 ontwikkelingen die we in 2019 hoogstwaarschijnlijk steeds vaker tegenkomen op het platform.Instagram grid

3. Dit is 2019: 7 trends die de digitale wereld bepalen

Elk jaar blikt Bart ter Steege vooruit op het jaar dat voor ons ligt. En zoals altijd is het een stevig artikel vol met interessante inzichten. Van design-everything als methode en synthetische biologie tot integrated user insights: het geeft je een brede blik op het digitale speelveld.trends 2019

4. Generatie Z is #trendingtopic in 2019!

Wie is dat nou eigenlijk, Gen Z? En waarom zou je die aan je merk willen binden? De grootte van de groep Gen Z’ers overstijgt de grootte van de groep millennials in 2019. Dit is dus hét moment om Gen Z te gaan bereiken.

generatie-z

5. Online marketing: een terugblik & de trends voor 2019

Wat gaat er gebeuren op het vlak van digital marketing in 2019? De kansen die er liggen zijn groter dan ooit tevoren, maar de verschillen en afstanden tussen partijen onderling ook. Toch liggen er voor iedereen genoeg kansen. Als iedereen binnen een bedrijf meewerkt aan een continue stroom van experimenten en verbeteringen, kan het hard gaan. Waar moet je rekening mee houden?

marketing-trends-2019

6. De grote gevolgen van Google’s gedrag als publisher

Op de groei van Google lijkt geen rem te zitten. Integendeel: de tech-gigant blijft maar komen met nieuwe diensten, ambitieuze samenwerkingen en verrassende ontwikkelingen. Een van die ontwikkelingen: het lijkt erop dat Google steeds meer gaat fungeren als een publisher. En dat kan grote gevolgen hebben voor het internet zoals we dat nu kennen.Google publisher

7. Overleef de Google-updates & voorkom een daling van je ranking

Voor de één betekenen de algoritme-updates van Google frustratie en zweethanden, anderen zien het als een aanleiding om alles weer even goed onder de loep te nemen. Maar als je teruggaat naar de basis, zorg je ervoor dat je niet snel geraakt wordt door Google-updates.ranking google updates

8. 10 praktische tips om meer uit Google Mijn Bedrijf te halen

Met Google Mijn Bedrijf kun je een goede indruk maken op potentiële klanten die via Google (Maps) op zoek zijn naar een specifieke dienstverlening. Maar dan moet je wel een volledig ingerichte vermelding hebben.

google mijn bedrijf logo9. Nieuw in Instagram: linken naar Stories voor meer bereik

Heb jij de nieuwste functie van Instagram al? Het platform maakt het mogelijk om je Stories verder te verspreiden. Je kunt (als je de optie al hebt) een link naar je Stories plaatsen, zodat ze ook zichtbaar zijn vanaf andere platforms.

instagram-stories-link-delen10. 2019 wordt het jaar van journalistieke & authentieke video [5 tips]

Hoe maak je een authentieke video die toch professioneel overkomt? Als je aan de slag gaat met filmen met je smartphone, doe je er goed aan om dit artikel te lezen. Want behalve dat je leert wat de trends zijn voor komend jaar, krijg je ook tips om ze toe te passen.

vrouw-vlog-camera

Dit was de top 10 van januari. De topartikelen van vorige maanden vind je via deze link.