Content

10x populair: Bard vs ChatGPT, B&B Vol Liefde & meesterlijke inhakers

0

Google Bard is nu ook in Nederland en België te gebruiken, kan het opboksen tegen ChatGPT? Is spelling niet belangrijk voor een goede tekst? En hoe kleurde de hype rond het tv-programma B&B Vol Liefde deze zomermaand? Dit – en meer – lees je in de top 10 artikelen van augustus.

1. Google Bard vergeleken met ChatGPT: welke AI-tool wint?

Je kunt de AI-chatbot Google Bard nu ook in Nederland en België gebruiken. Michelle de Zeeuw test de tool en vergelijkt het met ChatGPT. In dit artikel lees je over de mogelijkheden en de voor- en nadelen.

Google Bard

Bronvermelding: sdx15 / Shutterstock.com

2. Communicatie: dé trends & leestips voor de tweede helft van 2023

Wat zijn de belangrijkste trends & ontwikkelingen op het gebied van communicatie? In dit artikel praten we je bij, zodat jij na de zomer weer vol inspiratie en kennis aan de slag kunt.

summerread communicatie-trends & ontwikkelingen

3. Worldcoin: eendagsvlieg of wereldwijde revolutie?

De oprichter van ChatGPT lanceerde onlangs Worldcoin, een crypto-munt met irisscan. Wordt dit een revolutie die wereldwijd betalen voor iedereen laagdrempelig maakt? Of zal het net als zoveel andere cryptoprojecten falen? Daar gaat dit artikel op in.

Worldcoin-logo op telefoon.

4. Dé socialmedia-trends, tips & must-reads voor de tweede helft van 2023

Benieuwd naar de trends en ontwikkelingen op social media in 2023? Of op zoek naar tips voor je socialmedia-strategie? Na het lezen van dit artikel kun je weer vol inspiratie en opgefriste kennis aan de slag.

Social media summerread - Surfplanken op een rij

5. Zo verover jij het internet met een meesterlijke inhaker [7 tips]

Mensen die niet kunnen genieten van een sterke inhaker, ze schijnen echt te bestaan. Mocht je een geniaal idee hebben, dan is het zaak om snel te handelen. Het effect zal je zeker terugzien. Deze 7 tips helpen je op weg.

collage anwb heinz twitter

6. Onlinemarketing-update: dé trends, tips & quick-wins voor 2023

Stond de zomer van 2023 voor jou in het teken van relaxen en even helemaal offline zijn? Dan kan het zomaar dat je iets belangrijks hebt gemist op het gebied van online marketing. In dit artikel praten we je bij, zodat je up-to-date de laatste maanden van dit jaar in gaat.

Gymp boven grasveld summerread

7. Correcte spelling is niet de basis van een goede tekst, deze 3 elementen wel

“Nu heb ik het onder controle, maar vroeger was ik zo’n taalsnob die iedereen hardop verbeterde. Toen ik werkte als eindredacteur begon ik het pas te snappen: spelling en grammatica zijn niet zó belangrijk,” begint Liesa Carton haar prikkelende artikel over de basis van goede teksten.

Spellingfouten uit een tekst redigeren met rode strepen.

8. Een duik in de B&B Vol Liefde-hype (inhakers & meer) ❤️

Geen fan van het tv-programma B&B Vol Liefde? Dan dacht je waarschijnlijk bij het zien van dit artikel: “ik kom hier aan, en ik ben meteen helemaal niet blij”. Wel een fan? Lees dan vooral verder!

Recensie die verwijst naar B&B Vol Liefde.

9. ChatGPT & LinkedIn: de perfecte match voor contentcreatie

Deze twee krachtige tools kunnen een meesterlijke combinatie vormen voor professioneel netwerken en groei. In dit artikel lees je hoe LinkedIn en ChatGPT samen beter kunt benutten.

Iemand met een telefoon.

10. 7 x inspiratie voor een creatieve & duidelijke ‘over ons’-pagina

Wat moet je nou juist wel en niet op je ‘over ons’-pagina vermelden? Vertel je hoe je bedrijf is gegroeid tot waar het nu staat, stel je al je medewerkers een voor een voor, of kies je voor een kort en krachtig verhaal? Het is tijd om deze pagina eens onder de loep te nemen en van elkaar te leren. Dit artikel staat vol inspirerende voorbeelden.

3 voorbeelden van over ons pagina's.

Dit was de top 10 van augustus 2023. Ben je benieuwd naar de populairste artikelen van andere maanden? Die vind je hier.